Mijn ultieme beauty favorieten van 2015 

Wat was 2015 een mooi jaar op het gebied van beauty en huidverzorging. Ik heb heel veel producten mogen testen die mij erg goed zijn bevallen. Maar welke hebben mijn hartje gestolen? En eerlijk, ik wist niet eens waar ik moest beginnen, zoveel fijne ontdekkingen heb ik gedaan het afgelopen jaar! Kijk je mee naar mijn beauty favorieten van 2015?

 

Mijn ultieme beauty favorieten van 2015

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaSinds wij thuis ons bad in hebben ingeruild voor een inloopdouche ga ik niet vaak meer in bad. Maar wanneer ik bijvoorbeeld op vakantie ga of een weekend ergens anders doorbreng dan ga ik heel graag in bad. En met de Bubbel Bars van Lush is dit altijd een feestje!

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaMaar Lush heeft nog meer fijne producten! De Lemony Flutter nagelriemcrème heb ik begin dit jaar leren kennen en gebruik ik dagelijks met veel plezier. Hij is zo fijn dat ik zelfs begin december alweer aan een nieuwe pot toe was. Mijn nagelriemen zijn zacht en soepel en sinds ik Lemony Flutter gebruik, ook niet pijnlijk meer. Yes! En mijn gevoelige hoofdhuid is 2 á 3 keer per weer enorm blij met deze BIG zeezoutshampoo. Heb jij ook een gevoelige hoofdhuid, last van roos of eczeem? Dan is deze shampoo met grof zeezout écht een aanrader.

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaMijn huid heeft een transformatie doorgemaakt het afgelopen jaar. Nog nooit was ik zó actief met het uitproberen van nieuwe producten. Sleutelde ik met de huisarts aan mijn pillen die hier invloed op konden hebben, ben ik bietensap gaan drinken en heb ik kennis gemaakt met de super soft cleansing brush.  Mijn review over de Rosacea Gel is niet voor niets een geliefde review, dit product heeft mijn huid veel rust gegeven wat de Rosacea betreft. En ook de producten van Genové zijn enorm goed geweest voor mijn huid! Hierdoor durf ik eindelijk weer zonder make-up op de deur uit.

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaVoor mijn lippen wil ik nooit iets anders meer. Eind januari maakte ik kennis met Burt’s Beeswax Lip Balm en sinds dien is hij niet meer weg te denken uit mijn avond routine. Een klein laagje aanbrengen volstaat al en ik word iedere ochtend wakker met zachte en goed gehydrateerde lippen. Of ik een nieuw tinnetje op de foto heb gezet? Nee zeker niet, zó zuinig is het product dus! En dat terwijl ik hem sinds begin februari dagelijks gebruik.

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaNog zo’n fijne ontdekking van het afgelopen jaar zijn de producten van Biomed. De Body Firmer voedt mijn huid heerlijk na het douchen en Fresh eyes zorgt ervoor dat ik er wakkerder uitziet. Er is niets zo erg als er vermoeid uitzien op een goede dag en wanneer ik deze oogcrème 2 maal daags smeer worden mijn wallen een heel stuk milder. En dan de Lushes Lashes, het wimper serum van Biomed. Mijn wimpers zijn sterker, vallen minder uit en zijn ook zeker wat gegroeid. Dit merk ik vooral goed tijdens het aanbrengen van mijn mascara. Een fijne ontdekking!

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaWanneer ik een ooglook wilde maken kwam ik toch al snel uit bij mijn geliefde Naked 3 palette van Urban Decay of het Naked Basic palette van hetzelfde merk. De laatste neem je ook erg makkelijk mee op reis door het handzame formaat. Ook deze Creaseless Cream Shadow van Benefit is een absolute favoriet geworden sinds afgelopen herfst.

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaMijn CHANEL producten waren vanaf dag één al een schot in de roos. Naast dat de producten er mooi uitzien hangt er ook een behoorlijk prijskaartje aan. Maar ik kwam er al snel achter dat ze het ook helemaal waard zijn. De blush vind ik prachtig en gebruik ik haast dagelijks, zeker in de herfst en winter. De intens zwarte volume mascara Le Volume is ook al heel snel een favoriet geworden die ik iedere dag gebruik. Naast Le Volume en mijn Roller Lash mascara van Benefit, heb ik nog geen kennis gemaakt met een betere mascara!

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaLipsticks kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje en nu ik dit artikel schrijf vliegen er natuurlijk veel meer kleuren door min gedachten, maar deze zijn denk ik echt mijn meest gedragen kleuren van het afgelopen jaar.

Met van links naar rechts; MAC Fan Fare, MAC All Fired Up,  Clinique Pop in Nude pop, MAC NO Faux Pas.

 

ultieme beauty producten 2015 lifestyle by lindaMijn meest gedragen parfums zijn denk ik wel Narciso by Narciso Rodriguez en mijn laatste aanwinst Scent of Liu-Jo. Twee bijzondere geuren die ik nog lang niet zat ben! Ik hoef ondertussen denk ik niet meer uit te leggen waarom ik voor deze heb gekozen.

Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel producten hem mogen testen het afgelopen jaar, met als bekroning dat ik er best wel veel mocht testen voor mijn blog. Het voelt heel gek om te moeten kiezen tussen zoveel fijne producten omdat ik weet dat ik kansen heb gekregen die ik anders nooit heb gehad. En daarom vind ik het extra leuk om mijn ervaringen met jullie te delen, om eerlijk te zijn zodat jij makkelijker een keuze kan maken. Loop vooral de reviews eens door als je benieuwd bent naar een product. En in het nieuwe jaar gaan we hier natuurlijk vrolijk mee door. Op naar nog meer mooie en fijne ontdekkingen op het gebied van huidverzorging en beauty!

 

Wat is jou ultieme beauty favoriet van 2015?

 

liefslinda2Bloglovin-button

Delen:

7 Reacties

 1. 30 december 2015 / 21:33

  Wauw Linda, wat een prachtige producten! Leuk om te zien dat de parfum van Liu Jo jou ook nog steeds zo goed bevalt: dat is absoluut ook één van mijn lievelingsgeurtjes. En de lippenbalsem van Burt Bee’s, wow wat een zuinig product! Als je hem vanaf begin 2015 vrijwel iedere dag hebt gebruikt en er nog maar zo weinig uit is dan is het echt een super duurzaam product.

 2. 30 december 2015 / 19:39

  Wij balen zo dat we in ons appartement geen bad hebben. Dat is onze vereiste voor als we een huis kunnen kopen haha. Alleen om al LUSH te gebruiken! Mooie producten.Voor mij is mijn Urban Decay 2 palette mijn favoriet. Je Chanel blush is echt mooi ook.

 3. 30 december 2015 / 10:25

  Heel leuk om te zien, je gebruikt veel mooie producten!

 4. 30 december 2015 / 09:20

  Wat een hoop prachtige producten <3 De bad producten van Lush blijven inderdaad de allerfijnste. Wij hebben helaas ook geen bad, maar als ik dan eens de kans heb dan geniet ik er ook extra van! Het Naked 3 palette blijft voor mij ook een topper die ik graag en vaak gebruik!

 5. 30 december 2015 / 08:33

  Wat een heerlijke favorieten komen er voorbij! Bij mij zijn qua lipsticks MAC Faux, MAC Mehr, MAC Twig en MAC Spirit favoriet :-)! De geuren Flowerbom en BonBon van Viktor&Rolf, La Vie Est Belle van Lancome, Anna van Anna’Yake en Lady Million van Paco Rabanne. Qua gezichtsreiniging Purity van Philosophy, een cleansing oil van Clinique en micellair reinigingswater van Garnier :-)!

 6. 30 december 2015 / 07:48

  Wat blijven Chanel producten toch mooi om naar te kijken! ik zou zelf ook nog graag zo’n clinique lipstick testen iedereen is er zo positief over

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
JAGGS outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015
Met een rugzak door Australië heen trekken

Mijn reis naar Australië is denk ik de meest actiefste vakantie geweest tot nu toe. Ik heb altijd al van...

Sluiten