Stash Report | Mijn 10 MAC lipsticks

Mijn 10 MAC lipsticks

 

MAC lipstick stash lifestyle by lindaIk vind het zelf altijd heel erg leuk om te zien welke juweeltjes hun weg naar de stash van een beauty blogger hebben gevonden. Lipstick kleuren zijn zó stijl bepalend, en iedere vorm gezicht, huidskleur en haarkleur vraagt weer om een andere tint. Mijn stash bevat eigenlijk van alles wat, voor ieder seizoen en iedere gelegenheid zit er eigenlijk wel wat bij.

MAC lipstick stash lifestyle by lindaMAC lipstick stash lifestyle by lindaEn mijn MAC shop techniek? Die is er niet, ik koop echt wat mij op dat moment aanspreekt. Al moet ik zeggen dat ik daar wel een beetje van terug aan het komen ben aangezien de roze tinten wel erg veel voorkomen. Nude kleuren, de My Lips But Better kleuren, daar zal ik er nog wel één of twee van bij willen voegen.

 

Mijn MAC Lipstick Stash

 

MAC lipstick stash lifestyle by lindaMAC Cosmetics full face lifestyle by linda Pure heroine amplified lorde

 

Pure Heroine – Amplified

Laten wij gelijk bij mijn donkerste en meest gedurfde lip kleur beginnen. In de tijd dat de muziek van Lorde non stop door mijn speaker knalde kwam deze l.e. uit als Lorde’s versie op de donker paarse Heroine. Ik ben er heel erg blij mee maar weet nooit zo goed wanneer ik hem kan en wil dragen. Of het een miskoop is? Dat wil ik niet zeggen, maar gedurfd en gewaagd vind ik hem zeker.

MAC Cosmetics full face lifestyle by linda Flat out fabulous retro matte

 

Flat Out Fabulous – Retro Matte

Flat Out Fabulous is zo’n pareltje in mijn stash die ik onwijs graag draag, ongeacht welk seizoen het is. Deze paars/roze kleur is mat en die categorie valt bij mij al snel onder favorieten, en is iets feller dan op de foto naar voren komt. Dit is dan ook een veel gebruikt, gekoesterd en geliefd kleurtje!

MAC Cosmetics full face lifestyle by linda Matte No Faux pass

 

No Faux Pas – Matte

Deze is absoluut ook één van mijn favorieten, al dan niet mijn meest geliefde MAC lipstick. En ik ben vast niet de enige aangezien hij als l.e. steeds vaker voorbij komt. De eerst volgende keer dat ik hem kan bemachtigen ga ik zeker een back-up aanschaffen omdat dit ook zeker een kleur is die ieder seizoen draagbaar is. Naast dat hij een tweede huid is, zo vaak draag ik hem. Liefde!

MAC lipstick stash lifestyle by lindaMAC Cosmetics full face lifestyle by linda viva glam rihanna frost

 

Viva Glam Rihanna – Frost

Noem limited edition en Rihanna in één zin en de lipsticks vliegen over de toonbank als zoete broodjes. De Viva Glam editie heb ik gelukkig wél kunnen bemachtigen en is rond de feestdagen erg geliefd. De Frost finish pakt niet overal even mooi op mijn lippen en dat spreekt mij iets minder aan. Maar de diepe rode kleur vind ik prachtig!

 

MAC Cosmetics full face lifestyle by linda Retro matte all fired up

 

All Fired Up – Retro Matte

Je kan nooit genoeg rode lipsticks hebben en een matte rode lipstick aan mijn stash toevoegen was dan ook een must. Hij is mooi, subtiel en erg draagbaar. Wanneer ik voor (casual) chique ga, is dit een winnaar.

MAC Cosmetics full face lifestyle by linda viva glam miley cyrus matte 2

 

Viva Glam Miley Cyrus 2 – Matte

De tweede Viva Glam ronde ging Miley voor een oranje/rode matte lipstick. En alhoewel ik de kleur eerst een twijfel gevalletje vond, begin ik hem steeds mooier te vinden. Hij is warm en toch een tikkeltje gedurfd omdat hij door de oranje toon iets intenser uitvalt. En yes, daar hou ik van. Zeker nu het herfst is. Liefde voor kleur!

 

MAC lipstick stash lifestyle by lindaMAC Cosmetics Satin Kelly Yum Yum full face lifestyle by linda

 

 Kelly Yum-Yum – Satin

Wat is dit tóch een geliefd snoepje. Vooral in de zomer draag ik deze lipstick graag. De satin finish voelt heel erg fijn aan op de lippen en dat maakt het dragen van deze kleur een nog groter feestje. Ik ben heel erg blij dat ik deze l.e. in mijn stash heb!

 MAC Cosmetics Matte Candy Yum-Yum full face lifestyle by linda

 

Candy Yum-Yum – Matte

Kelly Yum-Yum is erop geïnspireerd en ook deze is een behoorlijke tijd gehyped onder de beauty bloggers. Iedereen werd wel gespot in het echt of op de foto met deze fel roze lipstick met blauwe ondertoon. Hierdoor móést ik hem natuurlijk ook hebben. Maar sinds Kelly Yum-Yum uitkwam pakte ik die er ongemerkt vaker bij omdat deze matte lipstick mijn lippen best wel hard uitdroogt. Maar wat is hij tof hè?

 

 MAC Cosmetics Viva glam miley cyrus amplified full face lifestyle by linda

 

Viva Glam Miley Cyrus – Amplified

Ook de eerste Viva Glam samenwerking met Miley mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Noem roze en MAC in één zin en ik smijt mijn geld net zo hard over de balk als de zoete broodjes van de bakker. De kleur kan ik bij dezelfde draagbaarheid indelen als mijn geliefde No Faux Pas, beiden grote favorieten die ik heel graag draag en mijn stash echt compleet maken.

MAC lipstick stash lifestyle by lindaMAC Cosmetics Cremesheen Fan Fare full face lifestyle by linda

 

Fan Fare – Cremesheen

Láng voor de Nude trend booming werd  kocht ik Fan Fare, na de Viva Glam van Rihanna kocht ik dit neutrale kleurtje. Dit was dan ook mijn eerste bewuste keuze voor een MAC lipstick. Ik weet nog wel dat ik in Antwerpen lang voor de collectie heb staan kijken. Een kleur die ik de laatste tijd weer helemaal her ontdekt heb en opnieuw weer heel graag draag.

 

 

MAC lipstick stash lifestyle by lindaEn dat waren ze dan, mijn 10 MAC lipstick toppers die ik jullie heel erg graag wilde laten zien. Want dat is het met deze kogels, ze zijn te mooi om enkel in de huls te bewaren, deze verdienen een plekje op mijn blog.

 

En voor het gemak nog even een snel overzicht met alle lipsticks.

 

MAC Cosmetics full face lifestyle by linda Matte No Faux pass pure heroine flat out fabulous

 

Pure Heroine – Flat Out Fabulous – No Faux Pas

 

MAC Cosmetics full face lifestyle by linda viva glam miley cyrus matte 2 viva glam rihanna all fired up

 

 Viva Glam Rihanna – All Fired Up – Viva Glam Miley Cyrus 2

 

 MAC Cosmetics Cremesheen Fan Fare full face lifestyle by linda Miley Cyrus Kelly Yum-Yum Fan Fare

 

 Kelly Yum-Yum – Candy Yum-Yum – Viva Glam Miley Cyrus

 

 MAC Cosmetics Cremesheen Fan Fare full face lifestyle by linda

 

Fan Fare

 

MAC lipstick stash lifestyle by lindaIk hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn stash. Mijn stash die vooral uit (felle) kleuren bestaat en eigenlijk voor iedere gelegenheid wel een kleur bevat. Ik ben niet bang om kleur te gebruiken en voeg graag wat kleur toe aan mijn gezicht. Daarom draag ik ze ook haast iedere dag en voel ik mij letterlijk naakt zonder een kleurtje op mijn lippen te dragen. Herken jij dat ook?

Welke kleuren spreken jou het meest aan?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

17 Reacties

 1. 8 oktober 2015 / 17:53

  Prachtige stash! Ik heb er nu 3; Russian Red, Rebel en Up the Amp. Ik houd wel van duidelijke kleuren. Niet zo’n nude persoon dus haha.

 2. 7 oktober 2015 / 23:13

  Wat heb jij een stel prachtige MAC lipsticks! Ik heb ook Candy Yum Yum en vind de kleur zo tof dat ik ook Kelly Yum Yum graag had gewild, maar helaas greep ik mis.

 3. 7 oktober 2015 / 22:24

  Oo wauw prachtige Mac lipstick stash, allemaal prachtige kleuren 😮
  X

 4. 7 oktober 2015 / 21:47

  Ja ik vind ze allemaal mooi! Toevallig heb ik sinds vandaag ook 10 MAC lipsticks! X

 5. 7 oktober 2015 / 09:57

  Leuk om in je Mac-stash te kunnen kijken! Veel knalkleurtjes heb je zeg! 🙂

 6. 7 oktober 2015 / 09:48

  Zo leuk om al je MAC beauty’s bij elkaar te zien Linda. Je hebt een hoop mooie kleuren. Ik heb net als jou ook veel felle opvallende kleuren en eigenlijk helemaal geen nude tinten! Maar wat nog niet is kan nog komen, hihi.

 7. 7 oktober 2015 / 09:12

  WAUW, wat ben ik jaloers op deze MAC stash! Super pretty! Ik heb zelf maar twee kleurtjes, maar zou er echt heel graag nog meer willen <3

 8. 7 oktober 2015 / 08:51

  Wat een prachtige kleuren zeg! Ik ga morgen waarschijnlijk mijn eerste MAC lipstick kopen, maar ik zit nog te twijfelen tussen Velvet Teddy en Rebel… Morgen maar eens kijken haha. Fijne en duidelijke foto’s heb je gemaakt trouwens! Liefs

 9. 7 oktober 2015 / 08:32

  Jahaaaa, love them..En weetje, ik heb serieus geen één dezelfde lipstick haha! Ik was van plan om bij mijn 10e MAC lipstick ook een artikel te maken, maar nog even geduld daarvoor :-)!

 10. 7 oktober 2015 / 07:23

  De aantrekkende werking van MAC lipsticks hè, het worden er ongemerkt steeds meer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJ
What’s in my Marc by Marc Jacobs bag? | Weg van huis essentials

Hi everyone, there is someone new I want you to meet. And his name is Marc. Can we all give...

Sluiten