Clinique Pop in 01 Nude Pop | Lip Colour and Primer

Clinique Pop – Nude Pop

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorClinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorDe Clinique Pop is een lust voor het oog, de chique huls functioneert gelijk als spiegel voor het aanbrengen van jou lipkleur. Zelf ben ik voor een ‘My Lips But Better’ kleur gegaan. beter gezegd; een ultieme nude kleur. En ik ben reuze benieuwd hoe deze kleur mij gaat staan aangezien dit mijn eerste échte nude kleurige lipstick is na wat hopeloze mislukte pogingen om mijn kleur te vinden. Maar de Nude-trend, daar moet en zal ik aan meedoen!

Ook is het mijn eerste Clinique lipproduct en aangezien de gezichtsmake-up producten mij erg goed bevallen zijn mijn verwachtingen hoog.

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorIk ging voor de 01 Nude Pop Lip van de Colour and Primer die 16 prachtige kleuren telt. En ik moest mij eerlijk gezegd goed inhouden bij het zien van alle bright and shiney colors die deze lijn telt. Maar een nude kleur scoren was mijn missie, en wat denken jullie, is hij met deze Nude Pop geslaagd?

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorClinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better color

Ingrediënten

Voor de liefhebbers heb ik een foto bijgevoegd van de ingrediënten. Zelf ben ik niet heel erg bekend met lipstick ingrediënten maar het volgende is mij wel duidelijk geworden;

De lipstick bevat sheaboter en mirumuruboter als verzorgende bestanddelen en hierdoor blijven jou lippen goed gevoed en zacht. Samen vormen ze een flexibele mix van polymeren waarmee de vochtbalans van de lippen optimaal op peil wordt gehouden. Ook zorgen flexibele polymeren ervoor dat het de kleuren lang bewaard blijven op de lippen. Je lippen worden mooi en volledig bedekt en zien er voller en gladder uit zonder uit te drogen of oncomfortabel aan te voelen.

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorClinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorClinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorDe Clinique Pop’s zijn nog vrij nieuw in beauty land, en een lijn waar ik vanaf de persberichten al naar uit heb gekeken. Ik moest echter even wachten met de review omdat ik graag de foto’s bij het bruin/gele graan wilde maken, en nu was het eindelijk zover.

De reden dat ik zo enthousiast ben over deze lijn is dat de lipsticks allemaal een ingebouwde primer hebben. Deze voedt jou lippen niet alleen (zoals beschreven bij de ingrediënten) maar geeft ze ook contouren, maakt ze gladder en zorgt ervoor dat de ze hele dag verzorgd blijven. En dat terwijl de finish als satijn is, fluweel zacht, met een subtiele glans die lang blijft zitten, zonder van je lippen af te glijden.

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better color

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorDe huls is chique, stijlvol, minimalistisch en je kunt direct zien welke kleur jij in je handen hebt. Dit is heel erg handig als je een iets grotere verzameling lipsticks hebt, zeker als je meerdere Pop’s in je bezit hebt. De dop sluit zonder een klik en loopt wat aan tegen het einde, hierdoor blijft de dop ook in je tas goed zitten. Een rondzwervende lipstick dop in je tas is wel het laatste wat je jou lipstick toewenst. Dit doet ze meestal niet veel goeds. En ook het vierkante design vind ik heel erg mooi, hierdoor springt hij er direct uit in mijn stash.

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better color

Ready to put Nude Pop tot the test

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorOp de linker swatch zie je slechte één laagje Nude Pop, en wat is hij goed gepigmenteerd, vind je niet? Rechts heb ik de intensiteit van de kleur iets meer opgebouwd. Je ziet dat de minuscule glitters in de lipstick een mooie subtiele glanslaag over de kleur legt. Ook glijd hij als boter over mijn huid heen, en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht van een lipstick in combinatie met een primer.

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorNude Pop glijd over mijn lippen en is heel gemakkelijk aan te brengen. De lipstick is zo goed als geurloos, voelt comfortabel aan op de lippen en plakt niet. Trekt niet in de lijntjes en ook op de lippen is de pigmentatie erg goed. Wat een mooie kleur is het toch! Een hapje en drankje overleeft de lipstick makkelijk, wel merk ik dat hij na een uurtje of 4 van binnenuit begint te slijten en mag dan wel bijgewerkt worden (what van I say, ik drink best veel). Na een maaltijd is bijwerken ook wel een must. Al met al ben ik aangenaam verrast door de lipstick, ondanks dat ik hem na zo’n 3 uurtjes bij moet werken (dan verliest hij zijn glans), zitten de buitenste lijnen nog precies op de plaats waar ik de lipstick heb aangebracht!

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorEn hier zie je Clinique Nude Pop aangebracht op mijn lippen en hij doet de term ‘My Lips But Better’ heel veel goeds aan. Ik vind de kleur onwijs mooi. Hij is beige met roze en ik koeler licht lijkt de ondertoon zelfs wat van het paars weg te hebben. In de volle zon oogt hij duidelijk wat warmer. Ergens ben ik volledig buiten mijn comfort zone gegaan met mijn voorliefde voor felle kleuren. Maar met deze Nude Pop mogen mijn lippen er zeker ook wezen, al zeg ik het zelf (hihi).

Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorClinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better colorIk ben heel erg blij met mijn Clinique Pop en alhoewel het best een prijzige lipstick is zal ik er zo nog een aanschaffen. Hij doet namelijk wat hij belooft. De pigmentatie is goed, hij brengt makkelijk aan, voelt comfortabel op de lippen en blijft bij mij (als actieve eter en drinker) ruim 3 uur mooi zitten. Het fijnste vind ik nog dat de buitenste lijnen als een huis blijven zitten waar andere lipsticks met een satijnen/fluweelzachte finish vaak uitlopen en gaan stempelen op mijn kin. Naast mijn matte lipsticks heb ik er een nieuwe liefde bij. En wat ik bijna vergeet te zeggen is dat mijn zoektocht naar een prachtige ‘My Lips But Better’  kleur ook zeer goed geslaagd is!

Je vind de Clinique Pop o.a. bij Ici Paris, De Bijenkorf, Douglas en online bij Clinique en de prijzen liggen rond €21,45 (3,9 gram). Het is zeker een mooie lipstick om met acties als 25% korting op lipsticks in de gaten te houden!


 

 

Ben jij al bekend met de Clinique Pop?
En zo ja, welk juweeltje heb jij in je stash?


liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

13 Reacties

 1. 30 juli 2015 / 09:44

  ik vind hem echt heel erg mooi, helaas heb ik hier zelf geen lipstick van!

 2. 29 juli 2015 / 22:12

  Ohh, mooi! Complimentje ook voor je mooie productfoto’s 🙂

  • Linda
   Auteur
   30 juli 2015 / 12:40

   Dank je wel, lief van je! 🙂

 3. 29 juli 2015 / 21:50

  Ik heb nog nooit een Clinique lipstick geprobeerd, maar de laatste tijd zie ik ze overal verschijnen. Ze zien er inderdaad heel aangenaam uit, ik moet de duidelijk eens proberen. Ik vind de kleur je heel mooi staan 🙂

 4. 29 juli 2015 / 19:09

  Ik heb nog geen lipstick van Clinique in mijn stash maar dit is wel een heel mooi kleurtje!

 5. 29 juli 2015 / 08:40

  Hij is prachtig! Ik vind de Clinique Pop Lipsticks heel fijn, echt een aanrader. Zelf ben ik ook nog benieuwd naar de wat donkerdere kleurtjes zoals Cola Pop en Berry Pop. Volgens mij zijn die heel erg mooi voor de komende herfst :). En wat zijn je foto’s mooi zeg!

 6. 29 juli 2015 / 08:31

  De Clinique pop lipsticks zijn inderdaad ontzettend fijn! Ze hebben een mooie pigment en voelen heerlijk zacht aan op de lippen. Je hebt een mooie Nude kleur Linda, staat je heel erg mooi!

 7. 29 juli 2015 / 08:21

  Zelf heb ik 3 felle lipsticks uit de Clinique pop lijn, maar als ik deze zo zie ben ik bang dat ik ook deze eerdaags toevoeg aan mijn stash. Mooie subtiele kleur <3

 8. 29 juli 2015 / 08:11

  Prachtige nude kleur. Ben nog steeds op zoek naar de perfect!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday lifestyle by linda juli
Lifestyle Sunday | Iets met Kerstmis in december

Hi allemaal! Zijn we allemaal alweer een beetje bijgekomen van de storm afgelopen zaterdag? Of jij moet het geluk hebben...

Sluiten