Review | Heirloom Mix ‘No Faux Pas’ (Holiday Collection)

11Blogger issues. Ik voelde mij twee weken lang wat lusteloos, en aangezien een lipstick eerst op de foto moet voor ik hem wilde gaan testen, moesten er toch eerst foto’s gemaakt worden. De lipstick was dezelfde dag ook uitverkocht als dat hij uit kwam. Toch deel ik hem graag met jullie (MAC juweeltjes verdienen dat nou eenmaal) en misschien dat er nog een tweede lading online komt? Aangezien dat met sommige limited editions ook het geval is (maargoed, pin je er niet op vast, wat dat betreft word je door MAC nog weleens verrast).

8MAC heeft duidelijk aandacht besteed aan dit limited edition snoepje. Hij is zwart met glitters die niet alleen in de huls zitten, maar ook echt voelbaar zijn. Iets met kerst, glitters en kerstballen? Ik vind het in ieder geval zeer geslaagd.

4Het leuke van limited edition lijnen vind ik ook de verpakkingen, deze is geheel in de Heirloom stijl. En lipsticks als deze zullen dan ook letterlijk een erfstuk worden aangezien ik geen lipsticks en geen verpakkingen weg kan gooien (zeker niet als het een l.e. is, ben ik hiermee de enige?).

3Deze lipstick komt uit een lijn met daarin 5 verschillende tinten; naast No Faux Pas telt hij ook Sparks of Romance (nog beschikbaar en verrassend mooi!), Salon Rouge (een diepere en klassiekere rood, maar wel uitverkocht..), Rebel (een eigenwijze paarse kleur, ook uitverkocht) en Tribalist (een donkere rode kleur die neigt naar bruin, klassiek en nog beschikbaar).

5De letterlijke vertaling van No Faux Pas is ‘geen blunder’, en geloof mij, met deze lipstick zal je ook niet snel een blunder begaan. De enige reden die ik kan verzinnen is het awkward moment dat je in de spiegel kijkt wanneer je vriend je lipstick heeft verperst (no explanation needed..) .

1De lipstick kleur vind ik wat moeilijk om te beschrijven, zonder hem tekort te doen. Het is een warme roze tint die in bepaald licht ook wat zacht rood aan kan doen. Wel een mooie frisse kleur, en daar hou ik van, zeker rond de feestdagen. Klassiek rood is in deze tijd van het jaar altijd goed, maar van wat extra kleur word ik erg blij (want waarom weer wachten op de zomer?). MAC omschrijft de kleur als HOT PINK, en ik denk dat ik mij daar zeker bij aan sluit.

67Ook deze lipstick kent de klassieke vanillegeur die MAC onderscheid, heerlijk!

214Laten we eerst eens naar deze swatch kijken voor ik de lipstick uit ga proberen. Ik word altijd zo blij van MAC lipsticks, de linker swatch; hier draag ik een laagje. De rechter swatch is opgebouwd uit 3 lagen. Wat een pigmentatie al na de eerste swatch, en wat een mooie frisse en toch warme kleur!

15De lipstick glijd over je lippen zoals een lipstick van MAC dat hoort te doen (oh wat klinkt het fout, maar het is zó waar). Hij trekt niet in de lijntjes, de kleur verdeelt zich netjes. De kleur is mat, deze foto is met flits gemaakt en dan spot ik toch een kleine glinstering.

16En nog even een foto van de complete look, rustige ogen en de knal roze No Faux Pas op mijn lippen. 

10

Conclusie

Het klassieke ontwerp van de huls maakt mij blij, het is MAC, clean en daardoor pure perfectie. Jong, stoer en classy, tel daar de heerlijke vanille geur van de lipstick bij op en een kleur waarvan de pigmentatie top is. Je snapt dat ik weinig tot niets op deze lipstick aan te merken is. Het enige nadeel is dat het een limited edition is (daardoor lekker exclusief) maar een vervanger kopen wanneer hij op is zal dus lastig worden! Daarom een overload aan pretty pictures van dit juweeltje, met de kwaliteit van MAC zoals we die gewend zijn.

9De gehele Holiday lijn vind ik prachtig vorm gegeven, ik word gewoon hebberig van alle snoepjes. Het is dat mijn portemonnee mij halt toe roept, anders had ik vast meer items in mijn winkelmandje geklikt.

No Faux Pas bestelde ik online bij MAC en deze l.e. kocht ik voor €21,00.
De gehelde Heirloom Mix (lipstick) collectie vind je hier op de website.

 

Heb jij een juweeltje uit de Holiday Collection op jou wishlist staan of al in huis?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 7 december 2014 / 00:56

  Super gave lipstick, de verpakking alleen al! Staat je goed hoor!

  liefs,

 2. 5 december 2014 / 19:10

  Ik vind de lijn fabulous! Erg mooi kleurtje roze ook!
  Gebruik je zelf wel eens lippotlood?

  Daarmee garandeer je een langere houdbaarheid (ja, je zet een lijntje, maar kleurt je lippen ook helemaal in), en je krijgt een nog mooier effect!

 3. 3 december 2014 / 23:05

  WAUW! Die kleur staat echt super bij jouw!

  x

 4. 3 december 2014 / 20:43

  Hij is erg mooi hij doet me een beetje denken aan de candy yum yum

 5. 3 december 2014 / 20:25

  Oh wauw ik zag je foto al op instagram en kon het nu pas lezen.
  Wat een prachtige lipstick EN verpakking zeg!
  Staat je heel erg mooi.

 6. 3 december 2014 / 19:29

  Ik heb deze ook en vind m echt geweldig!! Heel blij dat ik deze heb kunnen scoren xxx

 7. 3 december 2014 / 17:01

  Wauw, wat een prachtige felle kleur! Mooie foto’s ook.

 8. 3 december 2014 / 16:31

  Ik vind alleen de verpakking al geweldig! Helaas is dit een te felle kleur voor mij, maar jou vind ik hem goed staan:) XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

 9. 3 december 2014 / 13:21

  Wat een prachtige kleur, lekker feestelijk! Ideaal voor bij de feestdagen. 🙂

 10. 3 december 2014 / 12:56

  Aaaah weer zo’n prachtige knaller! Staat je zo mooi <3

 11. 3 december 2014 / 12:06

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind hem wel erg mooi. Hij zou mij denk ik niet super staan, maar hij staat jou wel heel goed! <3

 12. 3 december 2014 / 12:04

  Wauw wat een prachtige knal kleur! Heel mooi! Staat je super goed <3

 13. 3 december 2014 / 10:51

  Wat een mooie kleur. Staat je ook prachtig!

  xx Laura

 14. 3 december 2014 / 10:12

  Wat is het toch een prachtige knalkleur he?! Ik ben in ieder geval hellemaal in love met deze snoepige kleur. De lisptick staat jou ook ontzettend mooi Linda <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fashion | 3 outfits voor pakjesavond

Wanneer je aan opdoffen voor de feestdagen denk, zijn het toch vaak de kerstdagen en oud en nieuw die je...

Sluiten