Disclaimer

 

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.lindaswholesomelife.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

 

Inhoud

De inhoud van mijn (Linda) blog Lindaswholesomelife.nl is door mijzelf gemaakt en gepubliceerd. Dit houdt in dat ik mijn eigen foto’s maak, de reviews en artikelen zelf schrijf, mits anders staat aangegeven. Dan zal er altijd een bron bij vermeld worden.

De artikelen wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van lindaswholesomelife.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Linda is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Lindaswholesomelife.nl. Lindaswholesomelife.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

 

Samenwerkingen 

Op Lindaswholesomelife.nl vind je gesponsorde artikelen, dit houdt in dat een merk, bedrijf of PR bureau mij product(en) toestuurt voor een review. Omdat ik waarde hecht aan mooie, uitgebreide en eerlijke reviews, zal een gesponsord product mijn mening niet beïnvloeden. En zal ik net zo eerlijk zijn als wanneer ik zelf een product aanschaf, het grootste gedeelte van de artikelen bevatten dan ook producten die ik zelf heb aangeschaft. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat mijn mening in de loop van de tijd veranderd over een merk of product, hier zal ik dan ook altijd eerlijk over zijn.

 

Foto’s en teksten & het delen daarvan

Gebruik maken van mijn foto’s en teksten is niet toegestaan zonder toestemming van mijzelf en het is niet toegestaan zonder dat er een duidelijke link bij vermeld wordt die terugwijst naar Lindaswholesomelife.nl. Dit omdat ik zelf veel liefde, tijd en energie in de foto’s, het bewerken daarvan en teksten heb gestoken.

 

Affiliate links

Lindaswholesomelife.nl maakt gebruik van affiliate links. Dit kost jou als lezer niets. Door op een affiliate link te klikken kan ik een commissie ontvangen. Hier merk jij als lezer helemaal niets van, zo kan ik mooie content voor jullie blijven maken.

 

 

2 Reacties

 1. Sharmi
  17 juli 2018 / 23:43

  Goedendag Linda,

  Mijn excuses. Bij het goed nalezen van de Disclaimer heb ik de link die ik heb geplaatst in mijn FB groep weer verwijderd. Gezien ik geen toestemming heb gevraagd of gekregen. Als het kan zou ik alsnog toestemming willen vragen.

  Als vast bedankt.
  Sharmi

 2. Sharmi
  17 juli 2018 / 22:41

  Goedendag Linda,

  Geïnspireerd door jou verhaal en in herkenning van mijn eigen strijd en twijfels, heb ik een link naar jou verhaal gedeeld met mijn kleine FB groep.
  Ik lees nu je Disclaimer en laat je dit weten in de hoop dat je dit kan waarderen.

  Via deze weg zou ik je graag willen vragen om wijze raad. Gezien ik werkende in de zorg, gediagnosticeerd met MS, in het 2de jaar van de poortwachter wet en niet te vergeten leesblind ben zie ik deuren dichtslaan. Ik ben instaat te strijden voor mijn toekomst. Mijn HBO studie weer oppakken? Voor mij zelf beginnen? Uit de poortwachters wet stappen? Of toch mijn kop en trots laten hangen en mee gaan in de gedoemde verloop van de portwachters wet?

  Ik snak maar een gesprek met iemand die niet alleen door empathie of professie begrijpt wat ik door maakt, maar die door ervaring mij wat wijsheid kan bieden.
  Zou je met mij in gesprek kunnen en willen gaan?

  Alvast bedankt voor je open en positieve houding en het delen daarvan.
  Groetjes,
  Sharmi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.