Met een rugzak door Australië heen trekken

Mijn reis naar Australië is denk ik de meest actiefste vakantie geweest tot nu toe. Ik heb altijd al van rondreizen gehouden, maar op de een of andere manier pakte deze altijd erg luxe uit. Dol ben ik op het ontdekken van nieuwe plekken, rondtrekken met iedere dag weer iets nieuws op het programma en tegelijkertijd genieten van enige luxe en prachtige uitzichten. Bij rondreizen komt veel kijken. Je gaat op grote trips, een trips van een paar dagen waarin je licht gepakt moet zijn en natuurlijk de dagelijkse uitjes. En ook dan wil je niet teveel meenemen en geen last hebben van wat je wél meeneemt. Camera’s, water, je documenten, zonnebrand, insectensprays en wat te eten. Je zult zien dat je jezelf al snel een pakezel voelt. Het aanschaffen van een goede rugzak is dan ook echt geen overbodige luxe.

 

Met een rugzak door Australië heen trekken

 

outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015Het was even zoeken naar een geschikte rugzak, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik al snel bij een rugzak van The North Face uit kwam. Zowel ik als mijn broertje hebben hier een tas van aangeschaft (en hij zelfs nog een reistas op wieltjes) omdat wij écht voor kwaliteit wilden gaan. Wij wilde geen snijdende banden op je schouders, een tas waarvan de naden los zouden laten zodra je hem te zwaar inpakt en van dat soort dingen. Ook moest hij tegen spat water kunnen omdat wij ook thuis al hadden besloten dat wij minimaal één keer afwilden reizen naar watervallen en The Great Barrier Reef.

 

outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015

 

outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015

De rugzak is zwart en van waterafstotend materiaal, heeft een groot vak die je via twee manieren kan bereiken. Een rits aan de zijkant en  grote opening aan de bovenkant die bedekt word met een grote flap en een aantrek touw eronder. Perfect. Je kan de voorkeur hebben voor een tas met meerdere vakken en opbergruimtes, maar eerlijk gezegd blijf ik dan vergeten waar ik wat heb gestopt, dus dat is niet helemaal mijn ding. De tas is overal mee naartoe geweest en is erg comfortabel om te dragen. Spatwater en water in een speedboat was niets te gek, ook in de zon blijft alles vrij koel en goed opgeborgen. Een tas waarbij je jezelf dus geen zorgen hoeft te maken om je spullen, en dat scheelt heel wat zorgen op vakantie. Je wilt immers niet dat je electronica nat wordt en je reis papieren niet meer te lezen zijn.
outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015Deze tas van The North Face aanschaffen is één van mijn slimste keuzes geweest voor deze vakanties, hij is overal mee naartoe geweest en ondanks dat ik lichamelijk niet heel sterk ben, heeft hij de lange afstanden een heel stuk makkelijker gemaakt. Ook mijn vriend (die zelf langer is dan 2 meter) heeft veel plezier beleefd aan deze tas. En juist doordat het model langwerpig is zat hij ook op zijn rug als gegoten.

outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015
outdoor supply etrias reizen goede rugtas rugzak water afstotend zwart 40 liter Rugzak The North Face Base Camp Citer Black 2015

 

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik echt mega mooie plekken mogen bezoeken in Australië. Op de eerste foto’s zie je Surfers Paradise bij The Gold Coast, wij hebben prachtige watervallen gezien in Springbrook National Park, hij is mee geweest naar het witste strand van Australië (serieus, no Photoshop skills involved) en uiteindelijk zijn we in Mackay uitgekomen. En zeker als je meerdere plekken aan wilt doen, veel van slaapplekken wisselt en de auto niet te vol wilt stoppen als je ‘even’ een paar dagen vertrekt van je accommodatie, dan is een grote en goede rugzak écht een aanrader.

 

Deze rugzak van The North Face is o.a. verkrijgbaar bij Outdoor Supply voor €120,00.

 

Is het wat voor jou, dat rondreizen?

liefslinda2Bloglovin-button

 

 

 

 

Dit artikel bevat een item wat gesponsord is. Lees mijn disclaimer.

Delen:

11 Reacties

 1. 29 december 2015 / 21:16

  Wauw Linda, wat tof om op deze manier rond te trekken. Een fijne rugzak is dan absoluut essentieel. Deze rugzak ziet er super goed uit. Zeker belangrijk om tijdens zo’n reis voor kwaliteit te gaan.

 2. 29 december 2015 / 18:51

  Wat geweldig dat je dit allemaal doet Linda, mooie fotos

 3. 29 december 2015 / 17:27

  Oh wat is het daar mooi! Ik wil zo graag naar Australië 🙂 Zo’n rugzak maakt je reis wel een stuk makkelijker denk ik zo 😉

 4. 29 december 2015 / 14:03

  Oh wauw, wat een prachtige foto’s allemaal! Ik zou zelf ook nog graag een keer naar Australie willen! En zelf heb ik ook een North Face tas, en die gaat tot nu toe altijd trouw op reis mee, omdat hij inderdaad heel erg handig is!

 5. 29 december 2015 / 10:14

  Geweldige foto’s weer Linda.
  Wat een mooie plekken hebben jullie aangedaan, je neemt weer enorm veel mooie herinneringen mee naar huis (in je rugzak natuurlijk)!

 6. 29 december 2015 / 10:08

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ik hoor van best veel mensen dat deze tassen echt fijn zijn. Ook bijvoorbeeld op de uni voor alle zware boeken en laptop haha.

 7. 29 december 2015 / 09:49

  Wauw Linda, wat heerlijk om al zoveel mooie foto’s van Australië te zien! Wat is het daar toch mooi. En ja, ook je rugzak ziet er heel fijn en praktisch uit! Zo te lezen een goede aankoop geweest voor je reis!

 8. 29 december 2015 / 08:24

  Je betaalt er wat voor maar dan heb je inderdaad een goede en ik vind hem ook erg tof!

 9. 29 december 2015 / 06:31

  Rondreizen, heerlijk! Mag ik ook, als in NU? Zo’n rugzak klinkt ook echt perfect :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
wat het bloggen mij heeft gebracht lifestyle by linda M&A apartments Brisbane
Wat het bloggen mij heeft gebracht

Voor de camera durven staan is niet zo vanzelfsprekend voor mij, net als voluit lachen en een gave huid hebben....

Sluiten