Linda's Wholesome Life

 

Be the change we seek in the world.

Dit ben ik, Linda van Andel. Omringd door de natuur en levend in de Dordtse kant van Nationaal Park de Biesbosch leef ik in mijn eigen groene bubbel. Mijn passie voor natuurlijke cosmetica, eerlijke & duurzame mode, tweedehands vondsten, reizen en de lekkerste veganistische recepten komen hier op Linda’s Wholesome Life samen.

Als ik om mij heen kijk zie ik vooral kleuren paletten en kaders. Het is net alsof ik ieder moment door een Instagram frame kijk. Dit is dan ook de manier waarop ik al mijn passies vast probeer te leggen. Via mijn ogen, omringd door groen, vertaald naar jouw scherm. Om jou ook een stukje van de prachtige Biesbosch, mooie merken, bijzondere verhalen en de mooiste plekjes van de wereld mee te geven.

En wie ik daarnaast ben? Ik ben een 30 jarige, donkerblonde (die sinds ze d’r haar niet meer verft steeds lichter wordt), nieuwsgierige globetrotter. Ik woon samen met mijn familie, paardjes, twee hanen, mijn kat en onze fluffy alpaca’s op een prachtige boerderij in Zuid-Holland. Hollander wordt het niet. Groener wel!

 

Liefs Linda

3 Reacties

 1. 2 maart 2018 / 14:43

  Beste Linda,

  Wie het balletje ‘duurzaamheid’ opgooit, krijgt steevast een goede discussie over mobiliteit.
  Logisch ook – Nederland zit dicht. Dat is niet alleen slecht voor de economie en ons humeur, maar ook voor het milieu.

  Talitha Muusse (26 jaar) is als toezichthouder bij MVO Nederland en als medeoprichtster van de ‘Duurzame Jonge 100’ continu bezig met de onderwerpen duurzaamheid en mobiliteit.
  Omdat (duurzame) mobiliteit hoog zit bij jong Nederland, ging zij op reis met één centrale vraag in de aanslag: ‘Hoe zit het met die duurzame mobiliteit in Nederland?’

  Talitha klopte aan bij oude en nieuwe spelers op dit gebied en vroeg hen: ‘Wat doe jij eraan?’ In een korte ‘social media movie’ doet zij verslag van haar reisverhalen. Het doel van Talitha is om ondernemend en jong en ouder Nederland aan het denken te zetten: ‘Hoe zorg jij er straks voor dat innovaties en nieuwe concepten rond duurzame mobiliteit goed slagen?’

  Vanwege jouw (gedeelde) interesse en expertise op het gebied van een betere en duurzamere wereld, deel ik de video graag met je: http://bit.ly/2EZzfpr

  Mocht je meer informatie nodig hebben, ik sta klaar om je vragen te beantwoorden.
  Als je het leuk vindt de video te delen met je eigen netwerk, of om als inspiratie te gebruiken, graag!

  Met vriendelijke groet,

  Manja Schuurhof
  Account Executive Ogilvy Public Relations
  Ogilvy & Mather Amsterdam
  Pilotenstraat 41 – 1059 CH, Amsterdam | ogilvy.nl
  | Mobile: +31 6 5539 4220

 2. 11 januari 2014 / 16:18

  Hoi Linda,

  Wij vinden het super leuk dat je onze blog volgt en af en toe reacties achter laat. Daarom wilden we je even laten weten dat we zijn overgestapt van wordpress.com naar wordpress.org en je daardoor niet meer automatisch een e-mail meer ontvangt als wij een bericht hebben geplaatst. Op ons blog kun je rechtsboven opnieuw je e-mailadres invullen.

  We hopen dat je ons nog steeds wilt blijven volgen. Vanaf heden zal de website alleen maar beter en mooier worden.

  Lieve groetjes,
  DeniChant

  P.S. Jij hebt ook echt mooie blogs!

 3. 26 november 2013 / 19:59

  En de genomineerde… BEN JIJ!
  Wij zijn zelf door Isabel Christina genomineerd voor de Liebtser Award en hebben de eer om 11 bloggers te nomineren voor de Liebster Award. Wij vinden jouw blog ontzettend leuk en willen jou hierbij nomineren voor de Liebster Award! Wij zouden het heel leuk vinden als je meedoet, maar het is natuurlijk niet verplicht. Onze vragenlijst staat op onze blog! With love ♥ N & S.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.