MAC All Fired Up | Retro matte lipstick

 

MAC All Fired Up | Retro matte lipstick

 


 Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Mijn liefde voor matte lipsticks groeit en groeit. Normale lipsticks willen nogal snel verschuiven, zo verschijnen de kleuren dan net buiten de lijntjes op mijn onderlip en kan ik ook stempelen op mijn kin als de beste. Van matte lipsticks kan ik op aan, ze blijven muurvast zitten, overleven een hapje en een drankje makkelijk en je hoeft ze slechts een paar keer bij te werken. Gemak dient de mens en zo ook de matte lipsticks.

 Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Het zal ook geen verassing zijn als ik zeg dat ik mijn lipstick ‘Holy Grail’ in de MAC lipsticks heb gevonden. Niet alleen het mooie zwarte, kogelvormige design spreekt mij aan. Ook de heerlijke vanille geur, de kleuren (oh my wat hebben ze toch een hoop mooie kleuren) en natuurlijk de kwaliteit. You can call me an MAC addict and I don’t mind! 

 Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Zoals ik al zei bleef de rode lipstick steeds weer uit. Wanneer ik een bezoekje aan de MAC store breng ga ik telkens weer voor de roze bijl, en dat terwijl andere MAC items ook hoog op mijn lijstje staan. Mijn lief verraste mij met deze prachtige All Fired Up. Een hele mooie en draagbare rode kleur.

 Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring All Fired Up komt net als Flat Out Fabulous die ik laatst al reviewde uit de Retro Matte collectie die najaar 2013 op de markt is gebracht en is inmiddels in het vaste assortiment terug te vinden. En dat vind ik helemaal terecht het is namelijk een prachtige matte rode lipstick met een fuscia/roze teint.

 Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Zoals je ziet is de pigmentatie weer zoals we die van MAC gewend zijn. Op de linker swatch heb ik slechts één laagje aangebracht en rechts heb ik hem opgebouwd. Wel zien we een kale plek op mijn lip, dit komt omdat ik een stukje vel mis (een plakband incident met cadeautjes inpakken) maar verder zit hij prachtig op de lip.

all fired up face 4All Fired Up vind ik een hele mooie en draagbare kleur waarvan ik heel erg blij ben dat ik deze nu aan mijn stash toe kan voegen. Juist omdat het geen donkere rode lipstick is merk ik dat ik hem in tegenstelling tot Viva Glam Rihanna vaker pak, zeker overdag en met een uitje.

Gebruikte producten

♡ Tea Tree Flawless BB Cream
♡ The pore professional – Benefit
♡ Brows in a bow – Anastasia
♡ Primer Potion – Urban Decay
♡ All about matt! – Essence
♡ Multi color powder – Catrice
♡ Bronzer – Flushed – Urban Decay
♡ Joues Contraste Blush – Chanel – review
♡ The Tease Palette – Marc Jacobs – review
♡ Losse oogschaduw – Urban Decay
♡ Roller Lash Mascara – Benefit

 

 Retro matte lipstick all fired up MAC review swatch ervaring Ik ben heel erg blij met deze nieuwe lipstick, een prachtige matte kleur met alle pluspunten die wij van de MAC lipsticks kennen.

Je vind All Fired Up online bij o.a. de Bijenkorf en Douglas en in de winkels die een MAC counter hebben voor €19,00.

 

Heb jij jou perfecte rode lipstick al gevonden?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

13 Reacties

 1. 19 februari 2015 / 18:11

  Wat een ontzettend gave kleur is dit! Ik ben bang dat het mij voor geen meter zou staan, maar jou staat hij prachtig! Ik heb zelf ook een M.A.C lipstick maar dan eentje van Lorde!

 2. 18 februari 2015 / 21:02

  Wauw hij staat je heel mooi, ik gebruik hem zelf eigenlijk veel te weinig. Mijn lippen vinden retro matte lipsticks toch niet zo fijn 🙂 het is echt een aparte rood met iets roze in zich. Heel mooi!

 3. 18 februari 2015 / 15:28

  Wat een onwijs toffe kleur is dit ook! Staat je heel goed meid!

 4. 17 februari 2015 / 21:08

  Mooie kleur Linda! Staat je goed ook 😀

 5. 17 februari 2015 / 20:09

  Wat een mooie kleur, deze kleur kan je goed hebben!

 6. 17 februari 2015 / 19:40

  Super mooi! Ik ben ook weg van de kleur Candy YumYum. Deze doet me er een beetje aan denken. Lekker fel!
  Oh en leuke ooglook 😉 hihi

  Liefs,xo

 7. 17 februari 2015 / 14:23

  Ik heb All Fired Up ook en hij is zo mooi<3 Wat een bijzondere kleur he! Het jammere vind ik alleen dat hij zo droog is omdat hij retro matte is, maar goed je hoeft er ook echt niet naar om te kijken hij blijft prima zitten!

 8. 17 februari 2015 / 12:51

  Mat is sowieso een pluspunt! Ik kan er van houden! <3

 9. 17 februari 2015 / 11:01

  Wat een heerlijk kleurtje! Die leukt elke look op!

 10. 17 februari 2015 / 09:32

  Oehlala Linda, alweer zo een mooie felle lipkleur. Love it. Je laat mijn wishlist wel groeien met al die mooie lipsticks die je laatste tijd laat zien <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestyle Sunday | Libelle, Thailand en happy moments ♡

Hi ladies en gentleman. Afgelopen weken zaten voor mijn doen vrij volgepropt met leuke dingen en de nodige rustdagen daarna,...

Sluiten