Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez

persBron.

Narciso Rodrigues weet met zijn hedendaagse klassieke parfums moeiteloos Amerikaanse, Europese en Latijns-Amerikaanse invloeden te combineren. Dit zie je ook in zijn kleding terug, de lijnen zijn vooral strak, klassiek en stijlvol en daarnaast wel toegankelijk voor dames en vrouwen. En als Anna Wintour jou het volgende compliment geeft: “No one but Narciso has ever made a simple line look more stunning.”, dan weet je zeker dat je goed zit.

Narciso Eau de Parfum Set

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaring gift box set

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaringHet parfum komt uit een mooie set, gevuld met een Narciso Eau de Parfum van 50 ml een heerlijke geparfumeerde bodylotion van ook 50 ml en een fancy zwart toilettasje, versierd met pailletten. Tasjes van dit formaat vind ik altijd erg handig voor in mijn handtas, zo bewaar ik er mijn make-up in, medicijnen of geheugenkaartjes van mijn camera wanneer ik er zeker van wil zijn dat ik ze niet kwijt kan maken.

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaringHet design van het parfum en de bodylotion passen erg goed bij elkaar, de laatste jaren ben ik langzaam maar zeker verliefd geworden op witte items. Het bijzondere van het flacon van de Eau de Parfum is dat hij aan de binnenkant wit geverfd is, dit zie je niet zo vaak, en het geeft de glazen kubus een mooi, strak maar ook een speels effect omdat je als het ware door de rand heen kijk. Dit parfum durf ik dan ook met een gerust hard op mijn kaptafel neer te zetten zonder dat daglicht het parfum vroegtijdig overstuur maakt.

Narciso by Narciso Rodriguez

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaringNarciso is het nieuwste parfum in de mooie en vrouwelijke collectie parfums van Rodriguez en vormt naar zijn woorden een onweerstaanbare uitnodiging. Het kenmerkt zich als een charmant, warm en sensueel parfum met topnoten als Bulgaarse roos en gardenia. Normaal gesproken maak je mij niet heel erg blij met een parfum waar roos in zit (kan nogal sterk zijn) maar in dit parfum is de mix met muskus heerlijk. Daardoor is het ook een houtachtig parfum met hier en daar wat bloemige en muskusachtige geuren. Afgemaakt met zwart en wit cederhout en vetiver (grassoort) waardoor het parfum iets mysterieus krijgt.

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaring

Wanneer de charme van hout samenkomt met de verfijnde vrouwelijkheid van een boeket witte bloemen en rond de ambernoten van een warm muskushart slaat. – Narciso Rodriquez

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaringHet parfum is vrij volwassen, en in mijn mid-twenties past het parfum perfect bij mij. Het parfum is totaal anders dan de parfums die ik in mijn bezit heb, de meeste zijn fris, bloemig op een Hugo Boss en Burberry parfum na. Hiermee is Narciso een hele mooie aanwinst in mijn parfum stash.

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaring

Narciso Scented Body Lotion

Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaring body lotion scentedDe tube is gemaakt van mat plastic, en dat maakt hem een leuke tegenhanger van het gladde flacon waar het parfum in zit. Hij geeft een draaidop die ook fijn werkt, zo durf je hem met een gerust hart mee te nemen in je tas als je een weekendje weg gaat.

scented geparfumeerde body lotion Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaringIn de body lotion komen de Bulgaarse roos en de gardenia iets meer naar voren en dat maakt het een frisse versie van het parfum. De body lotion is ook erg geschikt om het parfum op te bouwen, wat je alleen niet zal verwachten is dat het parfum in combinatie met de body lotion ronder en zachter wordt. Dit in tegenstelling tot vele andere parfums in combinatie met een body lotion, vaak versterken zij de geur. En dat maakt het opnieuw een heerlijk parfum, een fijne afwisseling.

scented body lotion swatch Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaringDe body lotion is wit van kleur en doet je haast aan een bos witte bloemen denken. De body lotion breng je na het douchen dun aan, de substantie is vetter dan je zal denken van een vloeibare body lotion en geef hem dan ook even de tijd om op te drogen. Persoonlijk draag ik de body lotion het liefst op mijn hals, hier kan je het parfum mooi opbouwen zonder dat het to much word.

set Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez Bijenkorf Douglas perfume review ervaring

Mijn ervaring

Een onweerstaanbaar is het parfum zeker, vanaf de eerste kennismaking heeft het mij gegrepen en kreeg ik het niet meer uit mijn hoofd. Dolblij was ik dan ook toen ik dit pakketje aantrof onder de kerstboom, het is een heerlijk geurend en vooral een mooi pakket om te krijgen. De geur is one of a kind en zal je eigenlijk even moeten ruiken als je eens in een parfumerie bent. De body lotion is een leuke toevoeging, zeker omdat je een nieuwe, bloemige en lichtere geur creëert wanneer je ze samen draagt. Ook het tasje komt goed van pas, en het flacon staat de show te stelen op mijn kaptafel. Ik ben verliefd geworden op dit parfum, en ik ben erg benieuwd of jij hem ook kent!

 

Voor deze van 50 ml set betaal je € 80,00 en kun je vinden bij de Bijenkorf. Los kost het parfum van 50 ml ook €80,00. De body lotion is ook les verkrijgbaar, voor een verpakking van 200ml betaal je € 43,36. 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. xx
  27 april 2016 / 22:30

  Ik ben benieuwd of het geurtje lang blijft hangen op je lichaam of kleding. Het ruikt superlekker, maar toch ben ik niet zeker…

 2. 13 februari 2015 / 23:50

  Wat een mooie flacon! Heel klassiek en zal inderdaad heel mooi tussen andere parfums staan. Ik ben zo benieuwd naar de geur, ik ga zeker ruiken wanneer ik in de parfumerie ben!

 3. 13 februari 2015 / 18:02

  Oh zucht…. alleen de verpakkingen al! Ik ga hier echt een keer in de winkel naar vragen. Ben zo benieuwd naar deze geur!

  • Linda
   Auteur
   13 februari 2015 / 21:12

   En spray hem ook even, dan ruik je heel de dag weer hemels lekker <3 haha

 4. 13 februari 2015 / 15:27

  Wat heb je weer een mooi artikel gemaakt! Bijzonder dat de flacon zo geverfd is aan de binnenkant! Ik wil altijd direct parfums gaan ruiken bij het lezen van reviews haha!

 5. 13 februari 2015 / 12:21

  Glitterwolken, yes! Hihi. Ik ken dat gevoel, en dat krijg ik ook van deze geur. Ik vind hem heerlijk. Ik voel mij net als jij ook erg volwassen wanneer ik deze geur draag.

 6. 13 februari 2015 / 09:01

  Oh wauw wat een mooierd zeg! De geuren klinken echt super fijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lush Tender is the night massage bar for Valentine ♡

Voor wie nog een leuk presentje zoekt voor zijn of haar Valentijn, of voor de vrijgezel die zichzelf ook eens...

Sluiten