Super Soft Cleansing Brush | The Body Shop

Super Soft Cleansing Brush

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewLaatst bezocht ik de winkel van The Body Shop en viel mijn oog op deze reinigingsborstel. Hij is op de markt gebracht als tool om jou gezicht extra goed te reinigen, zonder het te scrubben. Zo haal je dus op een hele milde manier de laatste restjes make-up van jou gezicht af. En kan naar eigen inzicht dagelijks tot een paar keer per week gebruikt worden.

Ook wanneer je geen make-up draagt is het heel belangrijk om jou gezicht twee keer per dag goed te reinigen en te verzorgen, zeker om het te beschermen tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf.

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewThe Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewDe borstel wordt in een strakke doorzichtige verpakking geleverd met daarop de gebruiksaanwijzing. Gek genoeg heb ik hem niet in de webshop kunnen vinden voor een extra uitleg. Ook heb ik in de winkel niet begrepen dat hij uit het assortiment gaat. Dus waarom hij online niet verkrijgbaar is, is mij een raadsel..

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewThe Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewDe Cleansing brush is van hout gemaakt en is vrij klein van stuk. Opvallend is het leuke touwtje waaraan je de borstel op kunt hangen om hem te laten drogen. En de witte haren natuurlijk, die super maar dan ook super zacht zijn. Helaas kan ik op de verpakking niet terug vinden waar de haren van zijn gemaakt.

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewThe Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewThe Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewOndanks dat de borstel vrij klein van stuk is, ligt hij lekker in de hand. Daarnaast neem je hem ook gemakkelijk mee in jou toilettas als je er even tussenuit gaat.

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda review

Het touwtje is bedoeld om de borstel na gebruik, en na hem gereinigd te hebben, op te hangen. Echter raad ik je bij gebruik aan om hem eerst even op de kop op een handdoek neer te zetten, anders blijft er water onderin het hout staan. En aangezien het echt hout is, zal het gaan werken als het nat blijft. Na een poosje hang je hem op zodat hij in zijn geheel kan drogen.

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda review

Hoe gaat het in zijn werk?

Zelf kies ik ervoor om mijn huid eerst met een tonic te reinigen, en/of met micellair water zodat je het grootste gedeelte van jou make-up al verwijderd hebt. Vervolgens pak je jou gezichtsreiniger, dat is in mijn geval de Aloe Gentle Facial Wash van The Body Shop (getest als tester en bevalt goed, erg zacht en mild voor de huid) of mijn Dr. Hauschka gezichtsmelk. Vervolgens maak ik de Cleansing brush nat met lauw/warm water, maar net wat jij prettig vind. En voeg ik daar een pompje gezichtsmelk aan toe. Met ronddraaiende bewegingen reinig ik mijn gezicht vervolgens helemaal en besteed ik extra aandacht aan de probleemgebieden. Hierna spoel ik mijn gezicht af met water en vervolg ik mijn verzorgingsritueel.

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewThe Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewThe Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda reviewZoals je kunt zien is mijn huid een beetje rood van het reinigen, ondanks dat het een hele milde en zachte manier is. Zo gevoelig is mijn huid nou eenmaal en daar is weinig aan te doen. Hij voelt niet onprettig of geïrriteerd aan, integendeel zelfs. Mijn huid is zacht en voelt heel glad en goed gereinigd aan. En spot ik daar zelfs een natuurlijke glow?

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda review

En, hoe bevalt het?

Zoals je al kon lezen is het een hele kleine moeite om deze borstel in jou dagelijkse of wekelijkse routine mee te nemen. Op deze manier reinig je jou huid net wat dieper en beter en voelt je gezichtshuid ook schoner aan. Zeker wanneer je last hebt van een gevoelige of onzuivere huid is een Cleansing brush aan te raden, zo voorkom je toch wat extra irritaties en onzuiverheden. Mijn huid ontvangt deze zachte borstel heel erg goed. Mijn huid is onzuiver, droog, gevoelig en eczeem gevoelig. Ik heb de borstel nog niet heel lang in gebruik, maar mijn eerste indruk is heel erg positief. Heb jij een normale huid of een huid die sowieso wat meer kan hebben qua druk en stevigheid van de haren, dan is hij misschien iets te zacht voor jou. Maar ik zal je sowieso aanraden hem even uit te proberen als je in een TBS winkel bent. Zelf ben ik in ieder geval heel erg blij dat ik een super zachte gezichtsborstel gevonden heb!

Je vind de Super Soft Cleansing Brush bij The Body Shop voor €10,00.


 

Gebruik jij een Cleansing brush in jou verzorgingsritueel?


liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

6 Reacties

 1. 31 juli 2015 / 19:54

  Ooooh, dit lijkt me heel erg fijn! Een fijne review met prachtige foto’s!
  Liefs Iep

 2. 31 juli 2015 / 16:55

  zo een brush lijkt me echt gigantisch fijn!

 3. 31 juli 2015 / 10:33

  Wat een fijn artikel om te lezen! Deze cleansing brush wil ik zeker een keertje proberen. Klinkt goed!

 4. 31 juli 2015 / 10:26

  Dat ziet er best fijn uit zeg! Ook enorm fijn dat hij je huid ook niet irriteert, daar was ik even bang voor. Fijne review Linda <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Clinique pop lip colour + primer 01 nude pop review beauty blog lifestyle by linda my lips but better color
Clinique Pop in 01 Nude Pop | Lip Colour and Primer

Hi ladies! Waar mijn lipstick voorkeur normaal steevast naar een matte lipstick uitgaat stond ik te popelen om deze Clinique...

Sluiten