Outfit Recap 2015

It is recap time! Heb jij dat ook dat je pas ziet wat je het afgelopen jaar allemaal gedaan hebt als je gaat terugblikken? De meest verrassende dingen die je haast vergeten bent komen dan weer naar boven. Zo leuk! Van de lente tot aan deze herfst zet ik alle outfits die ik liet vastleggen aan jullie zien. Zowel op foto’s als in video vorm. Want herinner jij mijn lookbook nog die geschoten is met een drone? Ook mijn stijl en smaak zie ik langzaam aan veranderen het jaar door, ik weet steeds beter wat mij staat en (het belangrijkste!) waar ik mij lekker in voel. Want wanneer jij je goed voelt, straal je dat ook uit! Ik laat jullie zien hoe fashionable mijn afgelopen jaar was.

 

Outfit Recap 2015

 

zwijnenburg mode outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda timberland

 

 

 

april – 305 To My City  

Dit was dé dag dat ik mijn blog inschreef bij de KvK, een mooie zonnige dag vol donuts, fijne mensen en een fluffy outfit! In de avond verruilde ik mijn Timberlands voor hakjes, maar wanneer ik heerlijk door de Rotterdamse straten heen loop, zijn deze boots mijn beste vriend.

Je vind meer foto’s en outfit details terug in het 305 To My City artikel.

 

zwijnenburg mode outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda

 

april – When the sun sets in Amsterdam

Een van mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar is toch wel dat ik regelmatig af mag reizen naar het prachtige Amsterdam om de meest uiteenlopende events, feestjes en persdagen te bezoeken. When in Amsterdam is het altijd een goed idee om outfit foto’s te maken, zeker als vriend lief mee is.

Alle details en de gehele outfit vind je terug in When the sun sets in Amsterdam.

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda butik21 steunkousen

 

juni – Ik en mijn fabulous steunkousen

Sommige concessies die je moet maken wanneer je chronische labeltjes hebt zijn iets minder erg dan anderen. Saaie steunkousen zijn namelijk geheel verleden tijd! Ik maakte kennis met de meest leuke steunkousen die ik ooit gezien heb. Ben jij opzoek naar leuke én betaalbare steunkousen? Dan moet je mijn ik en mijn fabulous steunkousen artikel zeker even terug lezen.

 

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda otto vero moda only

 

 juni – 6pm in New York

Outfit foto’s maken begin ik vanaf juni steeds leuker te vinden, net als de locaties spotten die wat extra’s toevoegen aan de outfit. En ik ontdek hoe fotogeniek Dordrecht eigenlijk wel niet is. Als plattelandsmeisje begin ik mij ook steeds meer thuis te voelen tussen de stadse drukte en de prachtige grachten panden. En de huizen aan het water? Deze zijn helemaal prachtig en blenden mooi in bij mijn 6pm in New York outfit.

 

smit mode outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda

 

juni – Summer Chique

 

Deze zomer was het tijd voor een verleidelijke modeshow van Labee-à-porter, en daar hoorde uiteraard een Summer Chique outfit bij die geheel voldeed aan de dresscode. Mannen met ontbloot bovenlijf, lekkere hapjes, cocktails, prachtige kleding stukken en een prachtige locatie waar ik wel even moest stoppen om foto’s te maken.

 

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda primark af15 winter herfst

 

juni – Primark brengt stijl, klasse en elegantie terug deze herfst en winter

 

Een van de benefits van een blogger is dat je een vervroegd kijkje in de keuken neemt. Terwijl de mussen van de Amsterdamse daken vielen maakte ik mij fashion wise al op voor de herfst. Ik werd verliefd op deze budget items van de Primark. Primark staat zeker niet alleen meer voor goedkoop en daardoor minder modieus, nee Primark brengt stijl, klasse en elegantie terug deze herfst & winter

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda duo boots

 

juli – Nickels and Dimes

Wij vrouwen hoeven ons niet meer achter tuttige jurkjes of spijkerbroeken te verschuilen. Nee, spice je outfit eens op en je zult zien dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ik vertel je mijn tips en tricks in dit Nickels and Dimes artikel!

 

mode rood outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda

 

juli – Summer Lookbook | Fierce & Chique

Een van mijn leukste fashion projecten was toch wel het schieten van een lookbook met een drone! Wat is dit een toffe droom die uit is gekomen. Voor wie hem nog niet gezien heeft zal ik hem in het artikel bijvoegen. Het gehele Fierce & Chique artikel met outfit details kan je natuurlijk ook terug lezen.

 

Zie je geen video? Klik dan hier.

Na het terug zien van de video gaat het kriebelen om nog zo’n video op te gaan nemen!

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda birkenstock primark

 

september – Birkenstock | De meest besproken slippers van de afgelopen jaren

Over het dragen van Birkenstock slippers zijn de meningen nogal verdeeld. Mannen vinden ze alles behalve feminine, vrouwen vinden ze ook niet altijd flatteus, maar één ding is zeker! De modellen worden steeds mooier en ze lopen hemels lekker. En in dit artikel laat ik je zien waarom het dragen van Birkenstock slippers nou zo’n goed idee is.

 

september – Paul’s Boutique Bethany Handbag

 

Nog zo’n project waar ik zo onwijs veel plezier aan beleefd heb is wel het maken van deze Paul’s Boutique lookbook video. Ik heb een muisarm gekregen van de special effecten, zere kaken van het lachen om de mislukte pogingen. En glimlachen van geluk omdat deze video mij bijna naar Londen gebracht heeft en mij een prachtige bijpassende Carla portemonnee heeft opgeleverd. Lucky me.

Wilt de video niet afspelen? klik dan hier.

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda primark sans online

 

 oktober – Flaws and all

Als ik één ding geleerd heb het afgelopen jaar, dan is het wel het omarmen van mijn imperfecties en houden van mijzelf zoals ik ben. Iedereen is zich bewust van zijn figuur (denk ik) en in her kader van lief zijn voor jezelf besloot ik eens geen strakke onderjurk te dragen en gewoon als mijzelf op de foto te gaan. En eerlijk? Dit voelde zo bevrijdend!

Voor wie het hele verhaal gemist heeft: Flaws and all.

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda thailand jas coat custom made hand gemaakt

 

oktober – The Perfect Grey Coat

Ieder jaar was het weer een gevecht; de perfecte winterjas zoeken. En ieder jaar kwam ik weer van een koude kermis thuis. Tot Thomas en ik in Thailand een taylor binnen liepen in Krabi en ik besloot om deze missie de das om te doen. Als ik geen perfecte jas kan vinden, dan laat ik hem toch maken? En daar werd hij geboren, my perfect grey coat.

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda def shop

 

november – New Blue Coat

Ik kon mijn geluk niet op toen ik deze blauwe jas tegen kwam, deze past namelijk perfect bij de regenachtige dagen in Nederland! De dagen waarop ik mijn grijze jas veilig binnen laat hangen. Perfect voor de dagen dat ik meer pit wil toevoegen aan mijn outfit. Voor meer foto’s kun je terecht in het artikel over my new blue coat. En die jassen missie? Je snapt dat deze gestaakt kon worden!

 

bloggers and brands ruelle dluxe poncho outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda

 

december – I was made for loving you by Ruelle Dluxe

Nog nooit was ik zo enthousiast over herfst collecties, maar deze herfst lijken al mijn gebeden verhoord te zijn! Ik shopte mijn lang verwachte loafers, kreeg de tas van mijn dromen en een poncho om mijn garderobe compleet herfst proof te maken. Benieuwd naar de outfit details van mijn I was made for loving you by Ruelle Dluxe outfit?

 

outfit recap 2015 fashion i love fashion bloggers lifestyle by linda

 

december – When the sun sets and golden doors open

Een perfecte grijze knit ontbrak nog in mijn herfst garderobe. En samen met mijn custom made coat, loafers en fijne legging jeans is dit een van mijn leukste (misschien ook wel meest gedragen) en meest comfortabele herfst en winter outfit ooit. Waar ik alle items shopte lees je in het When the sun sets and golden doors open artikel wat nog niet zo heel lang geleden online kwam.

 

outfit fashion recap 2015 lifestyle by linda

 

 Welke outfit is jou favoriet?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 19 februari 2016 / 10:05

  Wauw, als ik die vrolijke zomers outfits zie met zonnebrillen, word ik hier echt zo blij van! Kom maar door met dat lekkere weer 🙂

 2. 24 december 2015 / 15:18

  Wauw Linda, wat een prachtig artikel is dit geworden! Wat een afwisseling zeg. Ik ben er dol op. <3

 3. 24 december 2015 / 08:57

  Super leuk om al je outfits eens op een rijtje te zien. Je hebt een hele mooie en inspirerende stijl Linda <3 Ik wens jou hele fijne feestdagen toe in het fantastische Australië!

 4. 22 december 2015 / 21:20

  Wat tof dat je een 2015 outfit recap online zet! Er zitten zeker een boel leuke outfits tussen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
cappuccino soep recept lifetsyle by linda kerst oud en nieuw voorgerecht budget
Makkelijk én feestelijk voorgerecht | Cappuccino soep

Ben jij nog op zoek naar een leuk én makkelijk voorgerecht voor de feestdagen? Dan heb ik iets leuks voor...

Sluiten