Birkenstock | Dé meest besproken slippers van de afgelopen jaren

Hi iedereen! Wie veel reist, loopt, feest, winkelt of gewoon veel onderweg is (hallo school en werk) weet dat een goed voetbed erg belangrijk is. Onze voeten brengen ons overal naartoe en deze mag je zo nu en dan weleens extra in de watten leggen en verwennen met een goed voetbed. Vandaag wil ik het graag hebben over denk ik wel de meest besproken slippers (op de Crocs na dan) van de afgelopen jaren. Dé Birkenstock slippers. Hate it or love it. 

Birkenstock | Dé meest besproken slippers van de afgelopen jaren

Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda Het bekendste en tevens het mooiste strand van Krabi, Ao Nang Beach, leende zich perfect als schilderachtig mooie achtergrond om foto’s te maken. De hele vakantie vroeg ik mij af hoe ik slippers het beste op de foto kon zetten, zonder ze af te doen als de ‘lompe slippers’ die velen ze noemen. Ik denk dat hate it or love it wel een toepasselijke uitspraak is voor Birkenstock. De een vind ze grof en lomp en de ander loopt er het liefst iedere dag op. Vroeger (ja dat klinkt wel heel ver weg, maar ik ben dan ook al ahum.. 26) toen ik nog op de basis school zat zag ik de moeders er al mee lopen. Ik vond ze niet bepaald charmant, en dan doel ik vooral op de modellen die ze droegen. Inmiddels zijn Birkenstocks uitgegroeid tot een begrip en dragen niet alleen de ‘foute moeders’ en mensen in de zorg (guilty!) deze slippers.

 Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda Inmiddels heb ik al een grote verzameling in verschillende modellen, soorten en kleuren. Waarschijnlijk zal ik over 10 jaar ook wel zo’n foute moeder zijn op het schoolplein die te wachten staat op haar kind. Want ze lopen heerlijk, ze hebben mij Australië laten zien, proeven en ervaren zonder ook maar één dag zere of vermoeide voeten te krijgen. Hetzelfde geld voor een aantal andere reizen (uiteraard naar warme oorden, want sokken in slippers draag ik nog steeds niet) en nu dus ook naar Thailand. Uiteraard moest het model passen bij het land en ben ik voor een, voor mij nieuw, model gegaan met dubbele dunne bandjes in een taupe kleur. De leuke twist zit hem dan niet alleen in de dubbele bandjes die het geheel vlot en speels maken, maar ook in de witte onderkant van de zool.

Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaBirkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaBirkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaWat ik zo fijn vind aan deze slippers is dat het eigenlijk lijkt alsof je op blote voeten loopt, terwijl je voeten goed ondersteund worden. En het voetbed jou voeten geeft wat ze verdienen. Want laten wij eerlijk zijn, comfort is een puntje wat vaak wordt onderschat. Ben jij opzoek naar goed zittende slippers maar ben je er nog niet van overtuigd dat Birkenstock hét model is voor jou? Op de website van Nelson staat een mooi artikel waarin word beschreven waarop je moet letten bij het aanschaffen van goed zittende slippers en zij bieden ook een fijne selectie aan gezonde slippers voor gezonde voeten aan. Simpelweg omdat iedereen een goed zittende slipper verdiend. Mijn voeten hebben mij inmiddels al overtuigd en ik wil niets anders meer.

Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaBirkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaBirkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaBirkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by lindaBirkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda

 

O U T F I T   D E T A I L S

T O P
 Primark
B R O E K  Primark
B I R K E N S T O C K  Nelson

K E T T I N G  Webstash
H O R L O G E  Marc by Marc Jacobs

Birkenstock gezonde slippers goed voetbed vakantie krabi thailand Ao Nang Beach lifestyle by linda

 

 

Ga jij voor fashion of voor comfort?


 

liefslinda2Bloglovin' button


Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

 

Delen:

8 Reacties

 1. 6 september 2015 / 17:54

  Wat een gave foto’s! Ik heb geen Birckenstocks. Ik trek soms stiekem die van mijn moeder aan, maar ik moet toch altijd even wennen. Deze variant is wel heel mooi. x

 2. 3 september 2015 / 12:11

  Super leuke outfit foto’s zeg en die leuke birkenstocks, heel anders dan normaal!

 3. 3 september 2015 / 08:03

  Mooie foto’s zeg! Haha vooral die waar je springt. Ik heb het weleens geprobeerd zo’n foto, wil maar niet lukken. Die Birkenstocks vind ik pas sindskort lekker lopen, voorheen altijd pijnlijk en hard.

 4. 2 september 2015 / 14:54

  Ik zelf ook Birkenstoks (met twee brede banden in het zwart) en vind ze ontzettend tof! Ik heb ze al veel gedragen deze zomer!

 5. 2 september 2015 / 13:32

  Erg mooie foto’s! Tbh vind ik Birkenstocks echt super k** lopen, haha. Ben waarschijnlijk de enige op de wereld. xo

 6. 2 september 2015 / 11:31

  Wat een prachtige foto’s LInda, echt heel gaaf! Ik moet eerlijk zijn dat ik dus geen Birkenstocks heb en deze ook niet zo snel zou kopen. Ik heb er gewoon echt heel weinig mee. Mijn vriend heeft ze wel en vind ze ook echt heel lekker zitten. Die jij hebt vind ik overigens er wel een stuk mooier uit zien, maar nogmaals zou ik ze niet zo snel kopen hihi. X

 7. 2 september 2015 / 10:11

  Ik ben ook dol op Birckenstocks, maar dan wel de teenslippervariant er van. Ik draag ze in huis, buiten huis, op vakantie. Al vind ik deze die jij hebt eigenlijk een stuk eleganter en vrouwelijker staan, toch kan ik de mijne niet weg doen hihi. Prachtige foto’s!

 8. 2 september 2015 / 06:48

  Wat een supermooie en gave foto’s. Je hebt echt genoten, hè? Zo fijn voor je. Ik moet bekennen dat ik geen Birkenstocks heb. Toen ik aan het begin van de zomer slippers ging kopen heb ik ze wel aangepast, maar daarna trok ik een ander merk aan en die zaten zo comfortabel…. Oké, die waren dan ook wel twee keer zo duur. Toch weet ik zeker dat ik ooit nog een paar ga aanschaffen. De originele vind ik niet zo mooi, maar deze die jij hier hebt vind ik wel ontzettend mooi. Dus wie weet volgende zomer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
vakantie shoplog Thailand en Maleisie Nars Sephora Marc by marc jacobs souvenris
Grote vakantie shoplog | Thailand & Maleisië

Kan je de video niet zien? Klik dan hier. En zet je hem in HD voor de beste kwaliteit? Hi...

Sluiten