Wishing you all a very Merry Christmas ♡

 

Om een lang verhaal kort te maken wil ik iedereen een hele fijne kerst (en de op twee na warmste kerst in Holland, right?) toewensen. Met alle liefdevolle mensen om je heen die je graag om je heen wilt hebben. Cadeaus zijn leuk, maar mijn grootste cadeau is toch echt dat ik hier mag zijn met mijn lief, broertje en de rest van de familie die ik normaal moet missen. Laten we er allemaal een onvergetelijke en fijne tijd van maken.

 

Merry Christmas from Down Under!

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

8 Reacties

 1. 28 december 2015 / 21:00

  Ahhh ik heb me met kerst even afgezonderd van alle social media en blogs enz. waardoor ik deze super leuke foto nu pas zie. Wat geweldig dat je de kerst daar viert. Wauw, wat een luxe en verwennerij. Veel plezier lieve Linda!

 2. 25 december 2015 / 10:37

  Ik vind je foto’s zo heerlijk om te zien, ik zie jullie genieten 🙂 Fijne kerstdagen!! <3

  • Linda
   Auteur
   25 december 2015 / 11:07

   Hele fijne kerstdagen meid en dank je wel! <3

 3. 25 december 2015 / 09:16

  Hele fijne kerst Down Under meis! Geniet er lekker van :-)!

  • Linda
   Auteur
   25 december 2015 / 11:07

   Hele fijne kerstdagen lieve Femke! <3

 4. 25 december 2015 / 06:21

  Je foto op insta was geweldig mooi! Hele fijne kerstdagen, Linda en geniet van al die lieve en mooie mensen om je heen! ♥

  • Linda
   Auteur
   25 december 2015 / 11:07

   Dankje wel Marion, ik wens jou ook een heerlijke, fijne én liefdevolle kerstdagen toe! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
outfit fashion recap 2015 lifestyle by linda
Outfit Recap 2015

It is recap time! Heb jij dat ook dat je pas ziet wat je het afgelopen jaar allemaal gedaan hebt...

Sluiten