Paul’s Boutique Bethany handbag | LookBook

Paul’s Boutique Bethany handbag | LookBook

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

 A woman has to be comfortable with her style. En mijn smaakt gaat vaak samen met mooie neutrale basics en hier en daar een kleur uitspatting. Zeker met een kleur uitspatting. Ik kan simpelweg niet zonder en het leven is te kort om saai te zijn. Daarom past deze Bethany handbag ook zo goed bij mij. Hij is klassiek, casual chique, praktisch (een magisch woord voor de Nederlandse vrouwen) zonder heel serieus en saai te worden. Een combinatie waar ik blij van word. Ik vind het heerlijk om deze tas met een casual spijkerbroek te combineren, ook met mijn nieuwe grijze wollen coat doet hij het goed en naar een chique gelegenheid is hij ook mijn nieuwe beste vriend. Zoals je in de video kunt zien passen alle essentials die een vrouw op stap nodig heeft er makkelijk in. Ook mijn camera en een sjaal glijden er gemakkelijk bij. Zo gaat dus ook de pakezel in stijl op pad. En dat lieve mensen, juist daar, daar wil ik de Nederlandse vrouw van overtuigen, om vaker met een goed uitgedachte (misschien wel casual chique) outfit met bijpassende accessoires de straat op de gaan!

 

Benieuwd naar mijn verslag van het Paul’s Boutique event? Deze vind je hier terug.

 

O U T F I T   D E T A I L S

B L A Z E R
  Mango
J U R K  Vila
E N K E L L A A R S J E S  DUO Boots

R I N G E N  Pandora
H O R L O G E  Q&Q SmileSolar
A R M B A N D E N  Zinzi

Wat vind jij van mijn nieuwe Paul’s Boutique handbag?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

14 Reacties

  • Linda
   Auteur
   30 september 2015 / 20:01

   Ik vind het ook nog steeds heel erg onwerkelijk dat ik hem heb! <3

 1. jet
  30 september 2015 / 12:29

  Wat een super creatieve uitspattingen.

  • Linda
   Auteur
   30 september 2015 / 19:55

   Ma wat ben je hip, zomaar een reactie van jou! hihi 🙂

 2. 30 september 2015 / 11:56

  Wat een ontzettend leuk filmpje heb je er van gemaakt!
  Op naar Londen lijkt me 😉

 3. 30 september 2015 / 10:33

  Zo’n mooie tas! Ik heb zelf nog nooit een tas van PB gehad, maar ze lijken me heel erg fijn en handig 🙂

 4. 30 september 2015 / 10:27

  SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER, maar dan ook SU-PER leuke video Lin! Jij gaat zeker mee naar London!

  Liefs, xo

 5. 30 september 2015 / 09:26

  Wat heb je een toffe lookbook video gemaakt :-)! Ik vind deze tas erg mooi. Wat heb je trouwens een onwijs leuk jurkje aan in deze video :-)!

 6. 30 september 2015 / 08:57

  Echt een prachtige tas zeg! Jealoussss!

 7. 30 september 2015 / 08:34

  Wauw, wat maak je toch altijd onwijs mooie en originele lookbook filmpjes Linda. Heel tof. Ik vind je tas super mooi en classy en je hebt hem prachtig gecombineerd. Love it all <3

 8. 30 september 2015 / 07:47

  WAUW Linda, wat is dit een onwijs gaaf filmpje geworden. Echt super super leuk om te bekijken <3

 9. 30 september 2015 / 07:01

  I love it! Wat supergaaf dat er ineens al die kleuren en doodles in voorkomen! Supertof gemaakt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
ING Open Huizen Jacht 3 oktober 2015 dag
Zet 3 oktober vast in je agenda | Open Huizen jacht [Gesponsord]

Hi iedereen! Nu mijn vriend op de helft van zijn studie is zijn wij langzaam al aan het kijken naar...

Sluiten