6pm in New York | OOTD

outfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rok Hi allemaal! Afgelopen weekend ben ik samen met mijn lief op pad gegaan om outfit foto’s te maken. Vandaag laat ik het eindresultaat heel erg graag aan jullie zien. Ik wil mijn stijl meer doortrekken naar casual chique en ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!


outfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rok

Ik vond mijzelf dagdromend in dit prachtige stukje van de binnenstad. Dromen over de toekomst en hoe deze eruit zal zien deed ik al als klein meisje. ‘Wanneer ik groot ben, dan ligt de wereld aan mijn voeten, dan kan ik al mijn dromen najagen en ze uit laten komen’. Zo’n zelfde theorie als dat het gras altijd groener lijkt aan de overkant. In diezelfde tijd dacht ik ook dat volwassen zijn heel anders aan zal voelen, maar in werkelijkheid ben ik nog steeds mijzelf. Bekijk ik de wereld door dezelfde ogen, bewandel ik de wegen op dezelfde voeten, alleen draag ik wat extra wijsheid met mij mee. Gek hoe ik dacht dat ik later allemaal ander zal zijn.

En het dagdromen, dat doe ik vandaag de dag nog steeds. Over wanneer ik mijn eigen huisje heb, over mijn volgende reis die ik wil gaan maken, en welke reizen ik bestempel als ‘gezinsvakantie’ als wij later kleine koters hebben. Ook met muziek op kan ik haast verdrinken in mijn eigen gedachten, woorden en plannen. Zo dacht ik ook altijd dat ik later mij meer vrouwelijk zal durven kleden. Maar gek genoeg blijft dit altijd wel uit. Er zijn items die ik heel mooi vind, maar waarvan het niet in mij opkomt om het te dragen, ongeacht of het bij mijn figuur past ja of nee. Later zal ik het dragen, later zal het kunnen.

Maar later begint eigenlijk vandaag. Je moet zelf je dromen plukken en najagen, zelf je doelen opstellen en naleven. Dromen, durven, denken en doen. Casual chique, het is een van mijn favoriete stijlen waarbij je als vrouw jou feministische kant laat zien. Vrouwelijk gekleed gaan zonder dat daarvoor een feestje nodig is, en tegelijkertijd met dezelfde outfit de afwas kunnen doen. Want als bezig bijtje, en als Hollandse vrouw moet het allemaal natuurlijk vooral ook praktisch zijn.

Ik ben langzaam aan mijn stijl aan het updaten en als ik zo brutaal mag zijn, wil ik zeggen dat het mij bevalt wat ik zie. Wat ik draag en wat ik uitstraal. Ik voel mij er vrij in, vind een rokje heerlijk om te dragen en het simpelweg afmaken met een t-shirt als top maakt het geheel lekker nuchter, zonder zijn glam te verliezen. En dat is toch wel het belangrijkste, je lekker voelen in jou kleding, en dan zal je het uitstralen ook. En diep van binnen hoop ik van harte dat er meer Nederlandse vrouwen hun kledingkast iets vrouwelijker maken, en dat kan echt zonder al te veel huid te laten zien. Klasse voel je, zie je en dat straal je als vrouw dan ook zeker uit.

outfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rok

 

 

J A S  Only
T O P Marc  O’Polo
R O K  Vero Moda
B A L L E R I N A ‘S  City Walk

Z O N N E B R I L  TOMS
K E T T I N G  Michael Kors
H O R L O G E  Marc by Marc Jacobs
R I N G E N  Her Fashion Box
T A S  Her Fashion Box

 outfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rokoutfit of the day OOTD lifestyle by linda fashion OTTO rok

Ik ben verliefd op mijn nieuwe jas en de manier waarop hij gedrapeerd naar beneden loopt. Net als de beige kleur van mijn rok, deze kleur komt zoveel mooier tot zijn recht wanneer jou huid wat gebruind is door de zon. Afgemaakt met mijn nieuwe favoriete ballerina’s, ze zijn heerlijk licht en van textiel gemaakt. Ze lijken haast wel van kant en dat geeft zo’n mooie romantische look. Ik hoop deze outfit deze zomer nog veel te kunnen dragen!

Wat vind jij van mijn casual chique outfit?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

  • Linda
   Auteur
   17 juni 2015 / 15:27

   Thanks! 🙂

 1. 16 juni 2015 / 00:29

  Heel mooi en handig met de platte schoentjes, precies wat ik ook zou dragen 🙂

  • Linda
   Auteur
   17 juni 2015 / 15:27

   Dat is leuk om te horen, ik ben er ook helemaal verliefd op <3

 2. 15 juni 2015 / 17:43

  Ik vind dat casual chique je enorm goed staat en prachtige foto’s ook x

  • Linda
   Auteur
   15 juni 2015 / 22:25

   Dank je wel voor het mooie compliment!

 3. 15 juni 2015 / 10:59

  Dit is helemaal mijn ding. Staat je geweldig!

  • Linda
   Auteur
   15 juni 2015 / 22:25

   Dank je wel, leuk om te horen!

 4. 15 juni 2015 / 10:51

  wat leuk deze nieuwe stijl het staat je echt heel leuk en die rok staat je prachtig. i like

  • Linda
   Auteur
   15 juni 2015 / 22:25

   Thanks Alexa! 🙂

 5. 15 juni 2015 / 09:03

  Wauwie!! Wat een mooie foto’s en een mooie outfit! ik ben blij dat meer mensen zich tegenwoordig met (naar mijn idee) stijl kleden. Ik hou hier echt ontzettend van.

  • Linda
   Auteur
   15 juni 2015 / 22:26

   Daar ben ik ook heel blij mee, nu de rest nog! haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
ING voorop lopen contactloos betalen
ING Vooroplopen.. contactloos betalen | Gesponsord

Wij Nederlanders moeten eigelijk altijd wel iets te klagen hebben. Of het het nu over het weer gaat, de files,...

Sluiten