OOTD | When the sun sets in Amsterdam

outfit 2 1De lucht was prachtig blauw en de bloesem vertoont zich er schilderachtig mooi voor op de voorgrond. Ik snap het wel dat toeristen afreizen naar Nederland in de wat warmere maanden, Amsterdam is dan prachtig en de sfeer is heerlijk. Kinderen die buiten spelen en gezellig een ijsje eten op het terras. Het leven kan zo mooi zijn in onze hoofdstad.

outfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors Esprit
outfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors EspritMijn outfit kan je vooral omschrijven als casual chique, netjes maar niet over de top. En hiernaast een outfit waar ik mij lekker in voel. Dat vind ik persoonlijk toch wel erg belangrijk. Je kan je nog zo mooi aankleden, maar wanneer jij je er niet lekker in voelt, dan straal je dat ook uit. Ah well, casual chique it is. Deze outfit stelde ik samen met items die al wat langer in mijn kast hangen en met mijn nieuwe top en vest die ik bij Zwijnenburg mode bestelde. Na deze bestelling heb ik bijna mijn hele lente wishlist af kunnen strepen. Ik ben zo goed als klaar voor de lente!

Vest Object Top Super Trash Rok Zara Schoenen Esprit Shawl Pieces Zonnebril TOMS Double Pearl oorbellen Her Fashion Box Necklace Michael Kors Horloge Marc by Marc Jacobs Armband familie Ringen WE Fashion Tas Marc by Marc Jacobs Work Wear

outfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors Espritoutfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors EspritAmsterdam lente spring bloesem blossom pink Netherlands Holland blue skyoutfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors Espritoutfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors Espritoutfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors EspritAmsterdam lente spring bloesem blossom pink Netherlands Holland blue skyoutfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors Espritoutfit OOTD amsterdam fashion blog blogger zara zwijnenburg mode TOMS Marc by Marc Jacobs WE Object super trash her fashion box Michael Kors Esprit

 

Wat vind jij van mijn casual chique outfit?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Lees mijn disclaimer.
Delen:

16 Reacties

 1. 4 mei 2015 / 21:30

  De omgeving past zo goed met je outfit! Je outfit vind je ook erg super mooi. Fris, vrouwelijk & chic! x

 2. 2 mei 2015 / 23:43

  Wat ben je toch een mooie vrouw. Een prachtige outfit! Jou staat ook echt alles

  • Linda
   Auteur
   1 mei 2015 / 20:49

   Lief, dank je wel!

 3. 30 april 2015 / 19:39

  Wat heb je een heerlijke fotos bij dit artikel, ik krijg er echt een voorjaarsgevoel van….al die heldere kleuren en ook de uitstraling van je outfit past helemaal perfect in het voorjaarsplaatje, erg mooi!

 4. 30 april 2015 / 15:33

  Ik sta steeds meer versteld van je prachtige fotos , leuke outfit!

 5. 30 april 2015 / 13:24

  Wat een heerlijke outfit! Ik vind je vest echt heel leuk en mooi gecombineerd. Ook de sleehakken erbij staan super leuk!

 6. 30 april 2015 / 10:45

  Hele mooie outfit Linda! Staat je prachtig<3 De foto's bij het water zijn ook zo mooi. Ik vind vooral het vest heel erg classy!

 7. 30 april 2015 / 09:29

  Wat een prachtige foto’s! Ook die van het bloesem. Mooie sjaal! <3

 8. 30 april 2015 / 07:26

  Toffe outfit! Ik vind het trouwens altijd enorm knap dat mensen op sleehakken (of welke andere hak dan ook) kunnen lopen. Bij mij is de hak nooit zo hoog. Ik durf het niet aan, haha. Ik vind de accessoires ook echt leuk!

  • Linda
   Auteur
   30 april 2015 / 11:43

   Deze schoenen lopen als sneakers, dat is de enige reden waarom ik op een sleehak kan lopen haha! 🙂 Geheim van de smid 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Philips portable speaker wireless bluetoooth iphone bluetooth 4.0 or below BT2500B review box draadloos voor op vakantie zwart klein draagbaar draadloos lifestyle by linda review ervaring
Draadloze speaker van Philips

Muziek is altijd al belangrijk geweest voor mij. Ik vind het heerlijk om een cd van Drake grijs te draaien...

Sluiten