Flaws And All | Autumn outfit

Hi iedereen! Of ik mijzelf een fashionblogger kan noemen? Hard lachend kom ik dan tot de conclusie dat ik nog heel wat te leren heb op dat gebied. Ik hou nou eenmaal van fashion en van foto’s maken. Het tijdperk van de warme truien en vesten is aangebroken en dat betekend dat ik uiteraard niet achter kan blijven met een autumn outfit.


sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by linda


 

Flaws And All | Autumn outfit

 

I’m a train wreck in the morning
I’m a bitch in the afternoon
I’m a host of imperfection
And you see past all that  – Beyoncé
 

 

sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindaAls blogger breng ik aardig wat tijd achter de camera voor. Het verschijnen voor de camera vereist altijd wat meer precisie. Heb ik lichamelijk een goede dag? Check. Is het goed weer? Check. Heb ik een herfst proof outfit? Dubbel check! Deze shawl ligt al vanaf de Primark persdag naar mij te kijken. En alhoewel ik nog maar moeilijk afscheid kan nemen van de zomer, maakt deze heerlijke warme shawl een heleboel goed. Zo kan ik namelijk nog heerlijk genieten van de warme herfstzon en nog even een jurkje dragen. En ik ben vast niet de enige die volop geniet van de laatste ‘warme’ dagen. En daarnaast is hij de perfecte omslagdoek als je nog even in de avond neerstrijkt op een terrasje onder een heater.

sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindasans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindasans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindaEn daar ben ik dan, met al mijn flaws and all. Ik had een corrigerend jurkje kunnen dragen (nee ik heb geen maatje 36), mijn oneffenheden in mijn huid beter weg kunnen werken (still working on that perfect skin) en mijn haar 1001 keer kunnen borstelen. Maar ik besloot het allemaal eens niet te doen en gewoon voor de camera te gaan staan. Rauw en puur. Inclusief wapperende haren. Want hoe doen alle fashion bloggers dat eigenlijk? Altijd flawless op de foto staan. Geen haartje wat verkeerd zit. Er is geen uitgroei te zien. En op mijn perfect gelakte nagels en mijn YSL lipstick na heb ik het gevoel dat ik wat de andere dingen betreft de kar altijd net wat harder zal moeten trekken. Ook al weet ik dat niemand flawless naast zijn bed staat #IWokeUpLikeThis, en zullen wel allemaal onze innerlijke Beyoncé weleens vaker op de vrije loop te willen laten. Maar ooit vertelde iemand mij dat happy girls de mooiste meiden zijn en ik hoop dat ik die boodschap hiermee wel over kan en mag dragen.

sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindasans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindasans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindasans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by linda

sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by linda 

O U T F I T   D E T A I L S

J U R K  Vila – Sans-online.nl
S H A W L  Primark
E N K E L L A A R S J E S  DUO Boots

R I N G  Pandora
H O R L O G E  S.T.A.M.P.S.

 sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by linda
sans-online.nl vila OOTD outfit of the day fashion minolta lifestyle by lindaNaast het feit dat ik geen ras-echte fashionblogger ben, en maar gewoon een meisje dat heel veel van fashion houd, vind ik het heel erg leuk om met beelden te spelen. Sferen neer te zetten en wat nieuws uit te proberen. En hoe tof is deze vintage camera vondst van Thomas? Deze maakte de foto’s vandaag echt af.

Heb jij ook al zo’n lekkere grote herfst shawl in huis?

liefslinda2

Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. 

Delen:

9 Reacties

 1. 1 oktober 2015 / 23:32

  En je bent prachtig! Deze foto’s zijn een feest om te bekijken <3

 2. 1 oktober 2015 / 19:21

  Leuke foto’s, ik zie eigenlijk helemaal geen flaws, het zijn prachtige foto’s geworden en hele leuke outfit! Ik hou ook heel erg van de zomer, maar de leuke sjalen maken het grauwe weer inderdaad altijd weer goed!

 3. 1 oktober 2015 / 11:27

  Ah, je bent prachtig Linda! Je uitstraling is zo mooi en daar gaat het om. Die sjaal is trouwens wel heel erf tof, lekker warm volgens mij :).

 4. 1 oktober 2015 / 09:36

  Linda, wat zie je er weer prachtig uit. Ik vind je figuur trouwens hartstikke mooi, niks om je zorgen over te maken <3 Heel mooi ook hoe je een elegant jurkje combineert met een mooie herfst sjaal. Love it!

 5. 1 oktober 2015 / 07:20

  Prachtige foto’s! Je ziet er heel mooi uit. Die sjaal is ontzettend mooi! Van de Primark… Ben ik net geweest vorige week. Had ik eerder moeten weten!

 6. 1 oktober 2015 / 06:18

  Ik heb niet van die mega shawls maar wel een hoop shawls. Als ik die overigens niet ’s ochtends op de fiets nu al aandoe heb ik het nog kouder dan ik al heb ;-)! Leuke foto’s, ik vind ze wel flawless hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bethany Handheld Bag handtas limited edition grijs geel outfit of the day OOTD fashion lifestyle by linda #pbesbe exclusive style blogger
Paul’s Boutique Bethany handbag | LookBook

Hi fashionista's! Het nieuwe lookbook van vandaag is net zo serieus als de tas die centraal staat. Alles draait namelijk...

Sluiten