Summer Lookbook | Fierce & Chique

 B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashion

 

Fierce & Chique Summer Lookbook Video

 Klik hier als je de video niet kunt zien.
En zet je hem op HD om de beste kwaliteit te krijgen?

Ik ben zo benieuwd wat jullie van deze video vinden. Het spookte al een poosje door mijn hoofd om opnames met een drone te maken en eindelijk was het moment daar. Het weer was perfect en ik had een ideale outfit die ik graag op deze manier wilde laten zien. En als ik eerlijk ben smaakt het naar meer! Ik heb al zoveel nieuwe ideeën gekregen na het maken van deze video. Waarvan ik eigenlijk alle edit credits aan mijn lief moet toe-eigenen en de video skills aan mijn broer. Het was zo leuk om met deze mensen dit project te schieten. Hier krijgt een mens energie van!

B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashion
B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionZoals ik al eerder zei ben ik dol op het dragen van shorts. Ik heb het dragen van mijn steunkousen gelukkig aardig af kunnen bouwen zodat ik deze zomer weer volop van het dragen van jurkjes, rokjes en shorts kan genieten. Mijn kledingkast kon nog wel wat kleur gebruiken en mijn fashion hartje begon sneller te kloppen bij het zien van deze kleurrijke short van B. Loved die ik in de webshop van Moderood mocht bestellen. Een webshop waar je als dame heel goed kunt shoppen. Je shopt er o.a. items van La Sisters, Gsus en Culture kleding. Je vind er verschillende stijlen waarbij goede kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Wanneer je items voor een wat stoerdere of een casual chique outfit wilt shoppen ben je hier aan het juiste adres, en dit sluit helemaal aan bij mijn casual chique liefde die de laatste tijd helemaal opbloeit.

B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashion
B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashion

V E S T  Object
T O P  Divided
S H O R T  B.Loved
S A N D A L E N  Billabong

Z O N N E B R I L  TOMS
S J A A L  Her Fashion Box
T A S  Mango Touch
K E T T I N G  Michael Kors
H O R L O G E  Marc by Marc Jacobs
A R M B A N D  Fossil

B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionB.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashionDeze kleurrijke outfit past helemaal bij mij, ik ben dol op zachte en kleurrijke outfits. Het geeft niet alleen de kleur in je gezicht een enorme boost, hetzelfde geld voor mijn humeur! De zomer vraagt wat mij betreft om fleurige outfits en ik zie mij in Thailand al rondlopen in mijn nieuwe short. Het is niet voor niets een mooie outfit voor het land van de glimlach!

 

Vind jij het leuk om vaker een lookbook in video vorm zien?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 


Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

11 Reacties

 1. 17 juli 2015 / 11:44

  Wauw, wat tof zeg! Leuk dat je zo origineel bent, ik vond hem echt heel leuk om te bekijken 🙂

 2. 16 juli 2015 / 20:06

  Wat een prachtige video zo die shots van bovenaf enz! vaker doen! ik vind dit echt een van de eerste leukste lookbook die ik heb gezien!

 3. 16 juli 2015 / 18:51

  Waaaauw wat is dit mooi geworden zeg. Echt mijn complimenten Linda. Daar mag je heel erg trots op zijn!

 4. 16 juli 2015 / 12:34

  Hi Linda,

  Wat een enorme mooie beelden gemaakt met de drone (foto’s zijn ook weer prachtig trouwens).
  Wat een geweldig team heb je op deze manier om je heen gebouwd, super.

  Groetjes,
  John

 5. 16 juli 2015 / 11:22

  Ooooh wauw! Prachtige video, foto’s & outfit! Heel mooi

 6. berthy
  16 juli 2015 / 10:42

  Wat een super gaaf idee. Zo leuk geworden

  • Linda
   Auteur
   16 juli 2015 / 11:43

   Thank you very much! Je hebt een handige zoon 😉 hihi

 7. 16 juli 2015 / 09:36

  OH MY Linda, een outfit video opgenomen met een drone?! Zo ontzettend gaaf. De video is zo mooi geworden, maar ik ben niet anders van je gewend. De foto’s zijn ook prachtig en dan heb ik het nog niet gehad over je mooie outfit. Love it all <3

  • Linda
   Auteur
   16 juli 2015 / 10:46

   Hahaha jaaaaa, toen het idee geboren was kreeg ik hem ook echt niet meer uit mijn hoofd. Zo tof om te horen dat hij goed ontvangen word! Dank je wel <3

 8. 16 juli 2015 / 07:06

  Prachtig foto’s! Echt heel erg mooi, maar ik ben helemaal blown away van die video! Supergaaf! Ik heb ‘m al drie keer gekeken. Geweldig!

  • Linda
   Auteur
   16 juli 2015 / 10:42

   Aaaaah super lief Marion! Ik was ook al super duper excited tijdens het opnemen en zo leuk om te lezen dat hij goed ontvangen word! Dank je wel <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
DUO boots enkellaarsjes AXIL op maar Brits review outfit lifestyle by linda mode fashion
AXIL enkellaarsjes | DUO Boots

Let's talk about fashion! Over de laatste enkellaarsjes trend om precies te zijn. Ik heb namelijk een prachtig paar nieuwe...

Sluiten