’tis the damn season | Zomer jurkjes

Linda's Wholesome LifeVoortuin van de Biesbosch, juli 2023

Here comes the sun. [insert summer playlist] Alhoewel ik de hele week snakkend op mooi weer heb zitten wachten zodat mijn favoriete jurkjes weer uit te kast kunnen, heb ik mij aan de andere kant geen seconde verveeld. Ik mocht namelijk de afgelopen dagen fulltime aan de slag met mooie plaatjes maken. Dat wil zeggen dat mijn dagen gevuld waren met productfotografie, en dat allemaal in een huiselijke (lifestyle) setting. Precies wat ik leuk vind. Ik wilde haast zeggen – waar je mij wakker voor kunt maken – maar wie mij goed kent weet dat je mij beter kan laten slapen omdat ik mijn nachtrust hard nodig hebt. Maar zo’n uitspraak dekt wel aardig de lading, als je begrijpt wat ik bedoel.

 

— ’tis the damn season —

vrolijke bijtjes en sierlijke zomer jurkjes

 

Linda's Wholesome Life

Linda's Wholesome Photography
Linda's Wholesome Photography
Linda's Wholesome Photography

 

Zomer jurkjes

Ach fijn, terug naar vandaag. De zon kwam na de storm weer door, de harde wind maakte plaats voor vrolijke insecten en de meeste bloemen – die de storm hebben overleefd, stonden weer prominent te bloeien. Oh, wat hou ik toch van de zomer. De temperaturen lopen op en mijn zomer jurkjes kunnen weer uit de kast. Ik ruilde de producten in voor een jurkje, en voor het eerst sinds lange tijd stond ik zelf weer eens voor de camera. Oude liefde roest niet.

Ik vind het fijn en bijzonder tegelijk dat ik het werk kan doen wat mij iedere dag nog zo blij maakt. Werk wat je aan het einde van de dag een moe, maar voldaan gevoel geeft. Ik weet diep van binnen dat het een luxe is, en zeker niet vanzelfsprekend. Wil je mij fotografie journey volgen, dan verwijs ik je graag door naar mijn aparte Instagram pagina @LindasWholesomePhotography.

Waar ik nog meer van geniet is de tuin. Als ik zie dat de Annabelle gaan bloeien tovert het direct een glimlach op mijn gezicht. Mijn nieuwe jurkje komt van My Jewellery en past echt perfect bij de bloemen. Het jurkje is wit, luchtig en geeft direct een zomers gevoel. Draag er een zomerse rieten tas of mandje bij, wat (gouden) sieraden, een zonnebril en bruine sandaaltjes. Dan is je zomerse look al snel compleet. Ik houd mijn make-up dan graag minimaal en smeer mijzelf goed in met zonnebrand. En ben blij dat luchtige jurkjes weer hip zijn, dat zit met dit weer toch het lekkerst.

 

Linda's Wholesome Photography

Zomer jurkjes

Linda's Wholesome Photography
wit jurkje My Jewellery

Zomer jurkjes

 

Wat draag jij het liefst met warme dagen?

Liefs Linda

 

 

Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wholesome juli
Wholesome lijstje met 10 activiteiten | juli

De Biesbosch, juli 2023 [dropcap]J[/dropcap]uli, de maand van zomerse jurkjes, verkoelende drankjes en lange dagen. Tripjes naar het park of...

Sluiten