10 best gelezen artikelen uit 2017

Het is tijd om terug te blikken op mijn afgelopen blog jaar. En zet ik mijn 10 best gelezen artikelen uit 2017 op een rijtje. Ik ben enorm dankbaar voor alle leuke, lieve en spontane bezoekers die ik dit jaar op mijn blog heb mogen verwelkomen. Zelf heb ik ook met veel passie en plezier mijn artikelen gemaakt en gedeeld. En het is dan minstens net zo leuk om te kijken voor welke artikelen jullie massaal naar mijn site komen. Of je nu via Facebook, Twitter, Google of Bloglovin’ komt, ik vind het onwijs leuk en leerzaam om te zien welke artikelen er in de smaak vallen. Ik kan dan ook haast geen mooiere samenvatting van mijn afgelopen jaar bedenken, dan het opsommen van de 10 best gelezen artikelen uit 2017.

 

10 best gelezen artikelen uit 2017

 

Wereld ME dag Dit is wat 12 jaar chronisch ziek zijn mij geleerd heeft

 

1.Dit heeft 12 jaar chronisch ziek zijn mij geleerd

Afgelopen jaar mocht ik maar liefst 12 kaarsjes uitblazen, en was ik dan toch echt al 12 jaar chronisch ziek. Een bizarre mijlpaal die mij naast een hoop verdriet uiteraard ook een hoop mooie dingen en inzichten heeft gebracht. Ik besloot er een openhartige blog over te schrijven. En vertel ik meer over mijn leven na mijn diagnose. Ondanks dat er niet super veel gereageerd is op dit artikel (ik merk dat ik hier privé meer reacties over krijg en er vooral veel mensen stil meelezen), doet het mij zeker goed dat dit mijn best gelezen artikel uit 2017 is. En het geeft maar weer aan dat je ook als je ziek bent, je nooit de enige bent. Hopelijk kunnen mijn ervaringen iemand helpen of steun bieden.

 

Miaflora Cacay Olie

 

 2. Miaflora Cacay Olie

Het afgelopen jaar is ook het jaar geweest waarin ik mijn haircare routine volledig op de schop gooide. Ik besloot mijn haar niet langer te verven, maakte kennis met deze onwijs fijne Cacay Olie van Miaflora en besloot ook alleen nog maar natuurlijke shampoos en conditioners te gebruiken. Zuinig in gebruik is deze olie zeker, ik gebruik het zelfde flesje nog steeds. En verdeel na iedere wasbeurt een paar druppels over mijn haar. Beste keuze ooit. Nog nooit kreeg ik zoveel complimenten over mijn haar.

 

citytrip in de winter steden trip europa

 

3. 5 mooie citytrip bestemmingen in de winter

Dat is dol ben op reizen is niets nieuws. En dat een citytrip niet alleen leuk is in de zomer is één ding wat zeker is. Het is dan ook heel leuk om te zien dat meerdere mensen leuke uitjes willen plannen in deze koude maanden, en dit artikel werd dan ook erg goed gelezen. Net als andere reisartikelen uit andere jaren. Wil je nog wat inspiratie opdoen voor de komende weken? Misschien staat er nog een leuke bestemming voor jou tussen dit rijtje met citytrip bestemmingen tijdens de winter.

 

The Master Perfumer White Lily N26

 

4. The Master Perfumer – White Lily N°26

2017 is ook het jaar van de dierproefvrije make-up, huidverzorging en parfums. Dit betekent dat er veel oude parfums op de rommelmarkt zijn verkocht (ik hield er wel enkele die ik netjes opmaak = ook duurzaam) en dat er alleen nog dierproefvrije parfums worden gekocht. Dat deze fijne en heerlijk geurende parfums niet duur hoeven te zijn laat het parfum merk van het Kruidvat al zien. Voor €7,99 haal je namelijk al een heerlijk parfum van The Master Perfumer in huis. En ontdekkingen als deze maken mij simpelweg heel erg blij.

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small

 

5. Gucci Marmont Belt

Het is misschien een niet zo voor de hand liggende aankoop als jij je bedenk dat ik aan de weg wil timmeren als groene blogger. Het afgelopen jaar is een jaar wat mij veel inzichten heeft gebracht die voort kwamen uit persoonlijke groei. Ik sta nog steeds vierkant achter mijn groene missie, maar merk dat ik mij lekkerder voel bij de term ‘licht groene blogger’. Het is namelijk zo dat ik geen vegan lifetsyle heb, geen hardcore groentje ben (hokjes kunnen mij zo nu en dan heel onrustig maken en zorgen dat ik mij beperkt voel) en zo nu en dan echt kan genieten van een designer aankoop. Zo ook deze Gucci Marmont Belt die ik mijzelf cadeau deed in Lille. En zo’n designer aankoop doe ik simpelweg ook voor het leven.

 

Scandinavische series netflix

 

6. Scandinavische Netflix series waar je voor thuis blijft

Ik weet nog goed dat ik erg twijfelde om mijn Netflix aanraders met jullie te delen. Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb omdat mijn best gelezen artikel ooit één van deze Netflix artikelen is. De best gelezen uit 2017 is mijn aanrader voor Scandinavische Netflix series. En nu ik dit zo typ bedenk ik mij dat ik met de series van de afgelopen tijd weer een nieuw artikel kan maken. Deze series zijn namelijk zo onwijs goed gemaakt. Het zijn prachtige beelden afgewisseld met ijzersterke verhalen die vanaf de eerste minuut boeien. Zoek je nog een goede serie? Kijk dan zeker even rond bij de Scandinavische pareltjes. Hier ga je geen spijt van krijg.

 

Wanneer is een merk dierproefvrij?

 

7. Wanneer is een merk dierproefvrij?

Ik zie het nog zo vaak staan: ‘alle merken die je in Nederland koopt zijn dierproefvrij, omdat dierproeven in Nederland verboden zijn’. Maar er komt helaas zoveel meer bij kijken. En helaas vertellen niet alle dierproefvrije logo’s op producten de waarheid. Zelf heb ik ook jaren geen idee gehad hoe deze industrie in elkaar steekt en wat er stiekem achter de schermen gebeurd. En toen ik mij erin begon te verdiepen kwamen er steeds meer vragen. Want waarom is een merk niet dierproefvrij als het in China in de schappen ligt? En wanneer is een merk nou wél dierproefvrij? Ik besloot er een artikel over te schrijven. En ik ben enorm blij dat deze zo goed gelezen is!

 

lush Kalverstraat opening

 

8. De nieuwe Lush Flagship Store aan de Kalverstraat

2017 was ook het jaar van de vreugdedansjes. Zo kreeg ik spontaan een mail van Lush of ik bij de opening van de nieuwe Lush Flagship Store aan de Kalverstraat (Amsterdam) wilde zijn. Een feestje waar ik als grote liefhebber van de verse producten van Lush écht geen nee tegen kom zeggen! Ik weet nog goed dat ik lichamelijk alles behalve fit was en Thomas en ik een constructie in elkaar hadden gezet zodat hij mij vanuit zijn werk in Den Haag terug naar huis kon rijden (zo lief!). Hier vloeide ook een hele mooie samenwerking uit met Lush die je in een van mijn kerstartikelen terug kon vinden. En telkens als ik een mailtje van Lush ontvang doe ik weer een vreugdedansje. Dit is echt een kroon op mijn werk!

 

Tea Tree Flawless BB Cream The Body Shop

 

9. Tea Tree Flawless BB Cream – The Body Shop

De reviews die ik plaats doen het erg goed, en nu ik ze zo terug zie gaat het kriebelen om weer heerlijk aan de slag te gaan. De review van de Tea Tree Flawless BB Cream, één van mijn dagelijkse make-up producten, komt ook goed uit de verf. En het is fijn dat meerdere mensen interesse hebben in een van mijn favorieten. Hij is dierproefvrij, geeft een mooie medium dekking en geeft jouw huid ook net wat extra bescherming. Zo zie je maar dat je als je dierproefvrij gaat je op kwaliteit niets in hoeft te leven.

 

Netflix series aanraders tips

 

10. Netflix drama series waar je voor thuis blijft | Deel 4

Het laatste artikel is ook de meest recente uit het rijtje, en wederom een lijstje met Netflix series. Het is fijn dat ik de maanden waarin ik lichamelijk minder energie heb, er toch een voordeel uit kan halen voor mijn blog. Dat ik een liefhebber ben van drama series is vast wel duidelijk, en ik vind het erg leuk om mensen met mijn tips te kunnen inspireren. Ik heb er dan ook alleen maar leuke reacties op gehad. Misschien dat het eens tijd word voor een film overzicht?

 

Ik vind het heel erg leuk om te zien dat het werkelijk waar een bonte mix is van verschillende artikelen. Van Netflix aanraders tot beauty reviews, reis artikelen en hele persoonlijke verhalen. Het maakt mij enorm blij dat ik mijzelf niet in een klein hokje heb geplaatst, en altijd als een lifestyle blogger ben blijven delen wat mij blij maakt (want wat heb ik het vaak gehoord; ga toch eens een niche kiezen). En ik hoop dat ik jullie in het nieuwe jaar mag blijven inspireren. Want zonder jullie vaste bezoeken, bezoeken via social media, Google zoektochten en spontane bezoekjes was Lifestyle by Linda niet zoals het nu is.

En ik ben vooral trots op wat ik het afgelopen jaar weer neer heb kunnen zetten. En ben ik daarnaast enorm blij met de mooie samenwerkingen die ik het afgelopen jaar heb gehad. Met als afsluiter een extra bedankje wat uitgaat naar jullie. Ieder bezoek maakt mij zo onwijs blij!

 

Welke artikelen vind jij het leukst om te lezen?

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. 30 december 2017 / 10:57

  Wat een leuke opsomming! Zo te zien, heb je inderdaad mooie samenwerkingen mogen doen 🙂

 2. 30 december 2017 / 10:12

  Je mag echt heel trots zijn op alle mooie artikelen die je het afgelopen jaar hebt geplaatst. Ik heb ze bijna allemaal gelezen en dat met hel veel plezier 🙂 Zelf vind ik juist de mix van verschillende onderwerpen zo leuk en vind ik je foto’s ook keer op keer helemaal geweldig 🙂 Op naar een mooi nieuw (blog)jaar!

  • Linda
   Auteur
   30 december 2017 / 23:27

   Dat is heel erg fijn om te horen, dat de mix van artikelen zo goed bevalt. Schrijven over wat jou op dat moment bezig houd en waar je blij van wordt, ik merk dat juist dat het beste werkt. Maar dat is voor jou vast geen nieuws met jouw mooie en inspirerende (en vrolijke!) blog 🙂

 3. 30 december 2017 / 06:58

  Interessant terugblik-artikel dit! Ik ga zeker even een paar artikelen checken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vegan Lifestyle food
Terugblik: Mijn eerste jaar als vegan | Bezoek diëtist + Tips

[dropcap]2[/dropcap]017 is toch wel een jaar dat de boeken in gaat als een jaar waarin ik op persoonlijk vlak flinke...

Sluiten