2017 was het jaar dat ik..

 

2017 was het jaar dat ik..

 

2017 was het jaar dat ik..2017 was het jaar dat ik..2017 was het jaar dat ik..2017 was het jaar dat ik..2017 was het jaar dat ik..

 

2017 was het jaar dat ik..

Mijn aller eerste persreis maakte, en ik tegelijkertijd mijn moeder verraste met een weekje onder de Griekse zon. Het jaar dat ik mijn verjaardag op een Thais bounty eiland vlakbij mijn geliefde Krabi mocht vieren. Het jaar dat ik Thomas zijn afstudeerfilm mocht filmen en wij maar liefst twee Road tripjes door Frankrijk maakte.

2017 was het jaar dat ik eindelijk echt voor mijzelf durfde te kiezen. Het jaar dat ik mijn appartement een mini-make-over gaf. En ik ook mijn fotografie skills over een andere boeg besloot te gooien. Het jaar dat ik ook een Road trip door Luxemburg maakte, ik voor het eerst een echt winters landschap zag en het jaar dat wij thuis de meest fluffy alpaca’s kregen.

In 2017 veranderde in zo’n meisje wat in veel te koude kleding poseerde voor een foto en nog meer aandacht besteedde aan mijn Instagram Feed. 2017 is ook het jaar waarin ik de vintage kilo sale in Brussel ontdekte, een lichte verslaving voor de vintage (kleding) ontwikkelde. En ik vervolgens iedere maand wel op een Vintage Kilo Sale te vinden was. Van de kleding die ik kocht was 90% eerlijk, of viel het onder het preloved of vintage label.

Mijn grootste mijlpaal van 2017 is toch wel het feit dat ik eindelijk vegan besloot te gaan eten. Ik mijn haar niet meer besloot te verven (en ik vervolgens nog nooit zoveel complimentjes over mijn haar heb gekregen) en ik veel minimalistischer ben gaan leven. Mijn drang om te winkelen zag ik steeds verder afdrijven, en ik waardeer nu veel meer wat ik heb.

Ook mijn blog kende mooie hoogtepunten. Zo sleepte ik onwijs mooie samenwerkingen binnen (waar ik stiekem erg trots op ben). Was ik aanwezig bij bijzondere lanceringen, bracht ik weer meerdere bezoekjes aan het mooie Amsterdam en vond ik mijzelf in een café met de eigenaresse van Beauty Kitchen. Dierproefvrij gaan en ‘nee zeggen’ tegen merken die niet bij mij passen is de beste keuze ooit geweest.

Daarnaast is 2017 hét jaar waarin Thomas met een prachtig cijfer en een nominatie voor de film die wij samen maakte afstudeerde. En het echte leven nu écht kan gaan beginnen. Ik kan dan ook niet wachten om te zien wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.

 

 

Wat is jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar?

 

Delen:

3 Reacties

  1. 31 december 2017 / 14:24

    Wat een geweldige dingen Linda! Fijne jaarwisseling en een geweldig 2018!

  2. 31 december 2017 / 10:45

    Wat heb jij een mooi jaar achter de rug. Hopelijk wordt 2018 voor jou/ jullie weer zo’n geweldig jaar. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe!

  3. 31 december 2017 / 09:34

    Wat een prachtige dingen zijn er het afgelopen jaar gebeurd en wat een mooie stappen heb je gezet! Ik wens jou en Thomas een fijne jaarwisseling en een minstens zo mooi 2018 toe!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
10 best gelezen artikelen uit 2017
10 best gelezen artikelen uit 2017

[dropcap]H[/dropcap]et is tijd om terug te blikken op mijn afgelopen blog jaar. En zet ik mijn 10 best gelezen artikelen...

Sluiten