We zijn verloofd!

verloofd Ouddorp strandOuddorp, augustus 2021

Op een rustige maandag ochtend vertrokken wij al vroeg naar het gemeentehuis. Om samen met onze getuigen de papieren voor geregistreerd partnerschap te ondertekenen. Een kleine formaliteit waar vooral Thomas niet teveel aandacht aan wilde besteden. Ik vond het zelf wel een iets specialer moment wat toch wel gevierd mag worden. Zo gezegd, zo gedaan. Het huis werd versierd en er werden lekkere dingen in huid gehaald. De kaarten stroomden binnen, net als de bloemen en de felicitaties.

Afgelopen zaterdag zouden we het heel klein met naaste familieleden vieren, in een knusse strandtent aan de Nederlandse kust. Donkere wolken wisselden elkaar af met lichtere wolken en af en toe een zonnestraal. De wind waaide hard. Een prachtige oer Hollandse dag aan de kust die tijdens een windstil moment in de duinen ineens nóg mooier werd. Het werd onze dag. Thomas zakte op één knie en stelde die o zo bekende vraag. Een vraag waar ik alleen maar volmondig ‘ja!’ op kon zeggen. En nu zijn we verloofd. Ik neem je in een fotoverslag mee naar het schilderachtige Ouddorp, een stukje Nederland wat nu nóg specialer is geworden.

 

– We zijn verloofd –

hoe een perfecte dag nóg mooier werd

 

 

Ouddorp strand

verloofd Ouddorp strand
Ouddorp strand
Ouddorp strand
verloofd Ouddorp strand
verloofd Ouddorp strand
verloofd Ouddorp strand

Beachclub 't Gorsje

Ouddorp strand
verloofd Ouddorp strand
verlovingsring

 

I said yes | Ouddorp strand

Tussen de buien door reden we naar de vuurtoren van Ouddorp. We zouden hier even van de gelegenheid gebruik maken en wat leuke foto’s maken. Thomas neemt normaal liever plaats achter de camera, als hij ja zegt op het maken van foto’s, dan neem ik daar graag gebruik van. Dat dit moment in de duinen nóg specialer werd zag ik niet aankomen. Inclusief wat extra handen om foto’s en een mooie video te maken. Mooier en beter had het niet vastgelegd en gepland kunnen worden. De wolken zorgen voor een mooi schouwspel in de lucht, de dreigende buien zorgden voor genoeg rust op het strad zodat Thomas rustig zijn zegje kon doen.

Hierna was het tijd om te toasten en lekker te eten. We schoven aan bij ’t Gorsje waar een prachtig gedekte tafel op ons stond te wachten. Na het eten was er genoeg tijd om even van het gouden uurtje en de ondergaande zon te genieten. Een perfecte afsluiter van een perfecte dag.

We zijn verloofd, ik kan het soms nog niet helemaal bevatten. De afgelopen dagen loop ik op wolkjes. Zo blij ben ik met het aanzoek én met de prachtige gouden ring. Inmiddels zit de ring om de juiste hand, maar hij moet nog wel iets kleiner gemaakt worden. Vandaar ook dat hij nog niet om een ringvinger is geplaatst. Zo kan ik hem gelukkig toch al even dragen voor wij hem weg moeten brengen.

Echt concrete plannen voor de grote dag hebben we nog niet. Net als een datum. We gaan eerst eens volop genieten van ons huis, de zomer én het feit dat we in 5 dagen tijd van vriend & vriendin overgingen naar partners en verloofden! Een gebeurtenis die deze zomer nu al onvergetelijk maakt.

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

4 Reacties

  1. 30 augustus 2021 / 10:23

    prachtige foto’s weer maar daar gaat het niet om…gefeliciteerd!!! couple goals <3

  2. Frederique
    30 augustus 2021 / 10:17

    Aaaaaah gefeliciteerd! Wat een geweldige foto’s en wat een mooi stel zijn jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Doen op Kos
Travel Guide Kos | Dit wil je zien als je op Kos bent

Kos, Paléo Pýli, 2021 [dropcap]N[/dropcap]u de grenzen weer open zijn en de zon hoog aan de hemel staat is het...

Sluiten