The Master Perfumer – White Lily N°26

 

White Lily N°26

 

 The Master Perfumer White Lily N°26The Master Perfumer White Lily N°26

 

Wie opzoek is naar dierproefvrije parfums weet dat de vijver om in te vissen niet al te groot is. Gelukkig zijn de alternatieven niet allemaal duur en liggen ze soms makkelijker voor het grijpen dan je denk. De geuren van The Master Parfumer, het huismerk van het Kruidvat, zijn zo’n fijne budget ontdekken. En zeker niet alleen voor mensen die dierproefvrij kiezen. En na mijn positieve kennismaking met Cherry Bloom N°18, werd het hoog tijd voor een nieuw parfum.

 

 The Master Perfumer White Lily N°26The Master Perfumer White Lily N°26

 

White Lily N°26 – 50 ml

Ik blijf erbij dat ik de vorm van het flacon verrassend vind. Het ontwerp is strak, speels en heeft iets chique’s over zich. Ze misstaan in ieder geval niet op de kaptafel. En dat is fijn. Het oog wilt immers ook wat. De Eau de Toilette is een frisse, zachte, iets wat zoete mix van oranje bloesem, lelie en amber. Lekker. Dit luchtje schreeuwt om zonnige lente ochtenden, lammetjes in de wei en bloesem in de bomen. En doet mij door de geur van lelie denken aan de witte lijn van Rituals. De geur blijft een aantal uren goed hangen. Ga je nog even de deur uit in de avond of krijg je visite? Dan moet je hem in de avond wel even bij sprayen.

The Master Perfumer White Lily N°26 (50 ml) is verkrijgbaar voor €7,99. 

 

 The Master Perfumer White Lily N°26The Master Perfumer White Lily N°26

 

White Lily N°26 – 15 ml

Noem het een klein formaat, een uitprobeer flesje, een reis parfum of een tasverstuiver. Deze 15 ml uitvoering is fijn. De geur is precies hetzelfde als die van de grote flacon, maar dan in een klein, handzaam formaatje. Hij is ideaal voor wie van huis gaat en niet teveel mee wilt nemen. Drie keer raden welk parfum er mee is naar Thailand. Yes, you’re right. 

The Master Perfumer White Lily N°26 (15 ml) is verkrijgbaar voor €3,49.

 

 The Master Perfumer White Lily N°26The Master Perfumer White Lily N°26

 

Hou jij van zachte, iets wat zoete parfums? Dan is deze White Lily waarschijnlijk een goede match voor jou. Met deze geur ben ik in ieder geval helemaal klaar voor de bloesem periode, lente en natuurlijk de zomer! Deze seizoenen vragen nou eenmaal of wat frissere parfums dan de winter. Heerlijk. En zo zie je maar dat dierproefvrije producten helemaal niet duur hoeven te zijn.

 

Heb jij al een parfum van The Master Perfumer?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 11:57

  Leuk artikel! Ik heb zelf de dupe van La Vie Est Belle en die van Black Opium en die vind ik heerlijk. Ik zag dat ze pas een nieuw geurtje hebben met patchoeli en die rook ook lekker! 🙂

 2. 23 januari 2017 / 20:38

  Zó fijn dat je een review hebt geschreven over deze lekkere geur. Ik ben zelf ook echt dol op deze geur. Bij mij ruikt de geur ook best wel “warm”, vandaar dat ik hem ook graag tijdens de winter/herfst draag. Ik vind het eigenlijk een geur die altijd wel kan en draag hem daarom al meer dan één jaar met veel plezier. En je hebt uiteraard weer prachtige foto’s gemaakt.

 3. 23 januari 2017 / 20:31

  Ik heb deze in de winkel geroken en is echt lekker

 4. 23 januari 2017 / 14:34

  Ik heb nog een VVV bon liggen en daar ga ik er één van uitzoeken. Misschien neem ik zelfs wel twee van die reisflaconnetjes, want ik wil naast deze eigenlijk ook heel graag de patchouli hebben. Je hebt weer prachtige foto’s erbij gemaakt!

 5. 23 januari 2017 / 12:34

  Deze geur klinkt heerlijk en ik ga eens op zoek naar tasverstuiver (in eerste instantie) ! Ik ben zelf nog niet bekend met de geuren van de Master Perfumer, fijn dat deze dierproefvrij zijn. Ps. sommige foto’s zien er (op mijn scherm) een beetje vreemd uit; er lopen allemaal strepen doorheen..

 6. 23 januari 2017 / 09:04

  Mmm zooo heerlijk <3 Ik heb er 3 en ik wil deze ook echt nog proberen! En wist je dat ze zelfs vegan zijn? Althans dat zei de dame van Kruidvat me 🙂

 7. 23 januari 2017 / 08:02

  Ik denk dat ik deze geur wel zou kunnen waarderen.. Ik ben zelf nog niet bekend met de geuren van het huismerk van Kruidvat.

 8. 23 januari 2017 / 07:56

  Dit luchtje klinkt heerlijk en dat voor die prijs! Deze ga ik onthouden! Ik gebruik nu een luchtje van Etos. Ook een koopje, maar zo heerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Pupa Velvet Garden Blush
Pupa Velvet Garden Blush

Hij is zacht als fluweel, ruikt bloemig, heeft maar liefst 3 verschillende finishes en kleuren. De Pupa Velvet Garden Blush....

Sluiten