Gucci Marmont belt

 

Gucci Marmont Belt

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci belt

 

A Gucci Gift

Gucci Truly does know how to make a gift special. En speciaal was deze riem die ik mijzelf cadeau deed zeker. Het is een heel trendy item, en Instagram en Pinterest pagina’s stromen er van over. Ik denk ook wel dat het een item is waar veel mensen een haat liefde verhouding mee hebben. Je vind het mooi, of je vind het helemaal niets. En dat is wat ik dan ook zo fijn vind aan fashion. Je kunt alles helemaal naar je eigen smaak inrichten. En na een aantal prachtige tassen, mooie sieraden en een fijne nieuwe zonnebril was het tijd voor een nieuwe investering om mijn stash een lift te geven.

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci belt

 

Gucci Double G buckle Belt | Marmont

Alhoewel de Gucci riemen niet van IG posts weg te denken zijn, en je ze op het normale straatbeeld nog niet onwijs veel ziet, is het een trend die al vanaf het begin door mijn hoofd blijft spoken. Het ding met designer items is dat ik ze graag koppel aan een speciaal moment. En terwijl Thomas en ik onze trip naar Lille plande, wist ik al precies wat ik daar wilde gaan kopen. En ondanks dat ik nog even over het formaat getwijfeld heb, wist ik direct al dat ik hem in deze bijzondere kleur wilde.

Het zijn vooral de zwarte riemen met goud hardware die je tegenkomt. Ik zet trends graag naar mijn eigen hand zodat ik weet dat ik er jarenlang plezier van zal hebben. Het is dan ook om die reden dat ik ook voor het kleinste formaat ben gegaan. Sommigen zullen het veilig noemen, ik noem het vooral mijn hart volgen en investeren in een tijdloze garderobe. De riem is 1,5 cm dik en heeft een roze/beige nude kleur. Pink Leather. En komt met de welbekende Double G buckle.

Je schaft een Gucci belt aan bij Farfetch en de Bijenkorf.

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci beltGucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci belt

 

How to style | Marmont belt

Je kunt de riem zowel door je broek, op je heupen als om je middel drage. Hij staat onwijs goed op een jeans met een fijne top. Maar maakt ook een outfit met een basic wit shirt af. Het geeft een outfit net iets extra’s en dat is wat ik er zo bijzonder aan vind. Zeker omdat het tenslotte gewoon een riem is.

Ook op jurkjes of een jas of oversized trui komt deze riem helemaal tot zijn recht. De grotere riemen zijn echte statement pieces. Terwijl deze riem een fijne touch aan een outfit geeft. Ik vind de grotere riemen erg mooi staan bij anderen. Maar zie bij mijzelf graag een iets subtielere riem terug. Hij is vrouwelijk en tijdloos door de prachtige kleur. Het is wat dat betreft wel hét item van dit jaar.

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle smallGucci marmont belt pink leather Double G buckle small

 

 

Designer shoplog Lille

 

 

Wat ik kocht in Frankrijk

In deze video laat ik je zien wat ik nog meer kocht in Lille. Zo ben ik goed geslaagd bij de Sephora (liefde voor de Sephora), unbox ik de Gucci riem en laat ik je mijn nieuwste aanwinst op het gebied van designertassen zien. Wie mijn liefde voor tassen kent zal vast wel in één keer kunnen raden welk merk mijn hart gestolen heeft. Mocht de video het niet doen, klik dan hier.

 

Gucci marmont belt pink leather Double G buckle small gucci belt

 

Shop the look 

 

 

 

Wat staat er op jouw wishlist?

 

4 Reacties

 1. Kelly Van der weide
  31 december 2018 / 10:49

  Heb je toevallig ervaring met gaatjes bij maken?

  • Linda
   Auteur
   3 januari 2019 / 13:48

   Ik heb er zelf een gaatje bij gemaakt zodat ik hem ook op een jurk kan dragen. Dat is goed te doen hoor en viel mij alles mee. Het enige nadeel is dat je garantie dan wel komt te vervallen.

   Wil je helemaal safe spelen kan je volgens mij ook altijd wel bij een schoenmaker terecht, zeker als je zelf geen ‘gaatjes tang’ hebt :).

   Good luck!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lille Diaries Dag 1 Frankrijk
Lille Diaries | Shopping spree & Hotspots

[dropcap]H[/dropcap]et opschrijven van je vakantie herinneringen voelt niet alleen als het schrijven in een reisdagboek (wat ik vooral op verre...

Sluiten