Recap april ☾ Hoogtepunten & doelen mei

Recap april Lifestyle by LindaVan het poseren in mooie bollen velden, in een Fiat 500 rondscheuren langs de kersen bloesem, vegan gaan eten en het bezoeken van mooie events. Het is goed om regelmatig stil te staan bij wat je hebt bereikt. Vandaag deel ik dan ook waar ik dankbaar voor ben en wat ik heb meegemaakt de afgelopen maand. Omdat er ongemerkt best veel gebeurd in een maand, kan ik mij voorstellen dat jij op Lifestylebylinda.nl het een en ander gemist hebt. Daarom lijkt het mij een leuk idee om een nieuwe rubriek in het leven te roepen. Een recap van de maand april waarin de hoogtepunten voorbij komen, mijn Instagram best 9, best gelezen artikelen en de video’s die ik plaatste.

 

Recap april ☾

 

Recap april Lifestyle by Linda

 

April’s fool

April was een bizarre maand waarin zo onwijs veel gebeurde, en ik toch iedere dag het gevoel had dat ik haast niets gedaan had. Van de mantelzorg van mijn oma, tot meerdere ziekenhuis bezoekjes, het filmen van de Manboobs documentaire van Thomas (hij gaat de uitdaging aan om 50 dagen vegan te eten) tot vele supermarkt bezoekjes en het opdoen van vele nieuwe recepten. Er gebeurde zo onwijs veel terwijl ik op mijn blog zoveel meer had willen doen. Wel was ik aanwezig bij de feestelijke en super persoonlijke lancering van Noeran Cosmetics waar ik heerlijk bij kon kletsen met andere leuke bloggers. Ook ruimde ik het appartement verder op nadat ik opnieuw geïnspireerd was geraakt door de Netflix docu Minimalism. Met als resultaat dat ik met Koningsdag een goed gevulde kraam had en zo’n 80% van mijn spullen kon verkopen. Fijn! Zin in een opruim mood? Go see!

 

Noeran Cosmetics Lifestyle by LindaLancering Noeran Cosmetics met Liset van Beautydagboek en Iris van Iribella

 

Best gelezen artikelen van Lifestylebylinda.nl in april

Green Footprint – Vega(n) eten & Fashion Update
Wanneer is een merk dierproefvrij? 
Unieke handgeweven All-In-One tas van MaiQ
Vegan & Plantaardig eten – 10 dagen update
Pakketjes unboxen – o.a. LUSH, & Lisa La Pelle 

 

Als ik de best gelezen artikel van april zo op een rijtje zie merk ik dat ik niet de enige ben die geïnteresseerd is in een groener leven. Ik vind het onwijs leuk en motiverend tegelijk dat zoveel mensen benieuwd zijn naar ervaringen. Zeker omdat het jaren geleden allemaal suf was, en ik merk dat zeker in blogland een verschuiving aan het plaatsvinden is. Steeds meer bloggers worden zich bewust van waar de cosmetica waar ze over schrijven vandaan komt. Waar het geproduceerd en ontwikkeld is, hoe het getest is en welke veilige en onveilige ingrediënten er in een product zitten.

Mijn Fair Fashion missie verloopt tot nu toe erg lekker, net als mijn nieuwe vegan dieet. Als je dit leest ben ik al 18 dagen op weg en heb ik nog niet één misstap naar aanleiding van een craving gemaakt. Super fijn. En het ontdekken van nieuwe recepten is zo onwijs leuk. De eerste kwam afgelopen zondag al online, en er zullen er zeker nog velen gaan volgen. Waardoor Lifestyle by Linda echt een online plek wordt waar je voor de meest uiteenlopende onderwerpen terecht kunt, die uiteindelijk allemaal met innerlijke schoonheid, geluk en schoonheid te maken hebben.

 

Recap april Lifestyle by Linda

 

 

Deze video’s plaatste ik in april

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vintage Kilo Sale Haul & Try On ☾

De laatste tijd heb ik de Vintage Kilo Sale winkels en losse sales helemaal ontdekt. In deze video laat ik jou mijn aankoopjes zien die ik deed tijdens de verkoop in Rotterdam.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Pakketjes Unboxen | Met o.a. Lush, Kneipp & Lisa la Pelle

Als blogger krijg ik met enige regelmaat onwijs leuke pakketjes binnen. In deze video unbox ik deze stapel met leuke en goed gevulde pakketjes. Ik pakte o.a. een prachtige hoofdtelefoon uit van Sudio Sweden, en met de code ‘lifestylebylinda’ krijg jij 15% korting op jouw bestelling. Een cadeautje van mij aan jou.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Spring Lookbook | Boho Vibes ☾

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een lookbook plaatste. En ik kon geen betere periode bedenken dan om tijdens de prachtige lente hiermee te beginnen. Ik laat je zien hoe ik diverse vintage jurkjes combineer. En denim, you got to love denim jackets!

Mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn kanaal, dan kan je dat via deze link doen.

 

 

Instagram Best 9 | april

Instagram best 9 lifestyle by linda

 

Instagram recap

April was vooral een heel erg kleurrijke en fleurige maand. En alhoewel ik geen echte winter nodig heb om de schoonheid van de lente te herkennen, heb ik er zo onwijs naar uit gekeken. Jurkjes konden sommige dagen weer uit de kast, mijn make-up looks worden met het mooie weer steeds natuurlijker en er was een zee van rozen bloesem voor mijn slaapkamerraam. Zo onwijs mooi! Dit zijn mijn meest ge-likte foto’s van de afgelopen maand, op volgorde. Mocht je mij nog niet volgen op Instagram, dan mag je dat hier doen. Lijkt mij gezellig.

 

I love Griekenland lifestyle by linda

 

Doelen voor mei

Waar april in het teken stond van omschakelen en het ontdekken van alle vegan opties als het op eten aankomt. Wil ik in mei deze levensstijl mij eigen maken. Ik weet nu aardig mijn weg in de supermarkt, heb de kasten thuis ook goed doorgelopen en wil vooral veel nieuwe recepten uit gaan proberen.

Het grote hoogtepunt van deze nieuwe maand wordt toch denk ik wel mijn eerste persreis die nu écht vorm begint te krijgen. Halverwege deze maand vlieg ik samen met mijn moeder naar Parga om het Griekse vaste land te gaan verkennen. Hier heb ik zo onwijs veel zin in. De zon, het strand, de pittoreske gebouwen en straatjes maken dat ik de dagen écht aan het aftellen ben. Ook ben ik erg benieuwd wat de vegan restaurant opties zijn en dit wil ik graag zelf gaan ontdekken aangezien er op internet nog niet veel over te vinden is. Wordt dus zeer zeker vervolg!

 

Wat is jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

 

Delen:

9 Reacties

 1. 7 mei 2017 / 08:50

  Je lookbook ziet er super uit. Erg mooie video geworden!

 2. 3 mei 2017 / 21:59

  Ohhh Linda, hoe kan ik die video van je vintage aankopen nu gemist hebben? Geweldige video en ik raak er helemaal door geïnspireerd. Binnenkort is er hier in Arnhem ook een vintage kilo sale. Ik heb de reminder al ik mijn telefoon staan hoor. 🙂 En wat gun ik je die persreis. Zó spannend en gaaf! <3

 3. 3 mei 2017 / 12:48

  Een persreis: GAAAF! Parga is geweldig! Als je nog tips nodig hebt… Je weet me te vinden, hihi. Op mijn blog kun je ook een aantal artikelen vinden, dus als je het leuk vindt kun je daar ook nog kijken. 🙂 Wat is je video van je lookbook TOF geworden joh, het ziet er zo professioneel uit!!

  • Linda
   Auteur
   3 mei 2017 / 15:26

   Het lijkt wel alsof wij elkaar steeds achterna aan het reizen zijn haha. Enorm leuk dat jij al naar Parga bent geweest. Ik ga zeker even een kijkje nemen op je blog!

 4. 3 mei 2017 / 12:38

  Wat prachtig die foto’s in de tulpenvelden!

 5. 3 mei 2017 / 11:09

  Wat gaaf dat je op persreis gaat! Ik kijknu al uit naar de mooie foto’s 🙂

 6. 3 mei 2017 / 09:26

  Wat leuk om te lezen, en wat een gave persreis heb je om naar uit te kijken!

 7. 3 mei 2017 / 08:24

  Wat ontzettend leuk om te lezen dat je groene artikelen zo goed scoren. Ik vind ze ook erg fijn en verhelderend, omdat je een groen leven echt omschrijft als iets wat heel leefbaar en fijn kan zijn. Die Instagram-foto’s…wauw! Je maakt echt zulke geweldige foto’s! Mooi overzicht! En alvast heel veel plezier in Griekenland. Zo gaaf dat je daarnaartoe gaat voor je blog!

 8. 3 mei 2017 / 07:58

  Eerste persreis :O Maaaar Linda, wat gaaf!! Wat een lekker gevuld overzicht, je bent goed bezig ♡

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
April's favorites lifestyle by linda
April’s favorites ☾ | Win een Pure Gold Collagen Kuur

De maand april was net zo wisselvallig en onvoorspelbaar als mijn energie. Hierdoor zijn er niet heel veel artikelen met...

Sluiten