Pakketjes unboxen – o.a. Lush & Lisa la Pelle

 

Pakketjes unboxen – o.a. Lush & Lisa la Pelle

 

 Pakketjes unboxen

 

Het ontvangen van perspakketjes, ik denk dat het nooit zal wennen. Het voelt heel bevoorrecht om de nieuwste producten thuis aangeleverd te krijgen. Maar ook het gemak van het online bestellen is heel erg groot wanneer mijn lichaam onverwacht weer even een kleine time-out inlast, zoals afgelopen week. Vandaar ook dat dit artikel een dag later online komt. Het maken van video’s vind ik super leuk om te doen, zeker nu ik beschik over de juiste apparatuur. Mocht je mijn video’s leuk vinden, dan doe je mij er een groot plezier mee als jij je zal willen abonneren op mijn kanaal. En voor wie liever foto’s kijkt en een artikel leest heb ik de unboxing ook in artikel vorm. Deze vind je onder de video.

 

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Pakketjes unboxen Sudio Sweden

 

Sudio Sweden hoofdtelefoon

Als groot Netflix fan en zeker als blogger maak ik regelmatig gebruik van oordoppen. Maar als ik heel eerlijk ben, zitten deze niet altijd lekker. Het werd daarom hoog tijd om eens een hoofdtelefoon uit te proberen. Ik mocht van Sudio Sweden een hoofdtelefoon uitzoeken. En dat is deze witte Regent geworden, met gouden details. Samen met de toffeSelva Azurro Caps om deze te personaliseren. De review komt binnenkort online. Kun je nu al niet wachten om deze beauty te shoppen? Gebruik dan de code ‘lifestylebylinda’ om maar liefst 15% korting te krijgen. Happy shopping!  

 

 Pakketjes unboxen

 

Kneipp voetverzorging

Kneipp is een merk wat nu als niet dierproefvrij bestempeld wordt. Gelukkig willen zij dit wel weer worden en halen zij de producten met terugwerkende kracht uit China. De product licenties die verlopen worden niet verlengd, en nieuwe producten worden niet in China aangeboden. En zo ook deze nieuwe collectie die jouw voeten helemaal klaar maakt om te stralen deze lente en zomer. Omdat Kneipp nog niet 100% dierproefvrij is blijf ik het merk volgen, maar reviews zullen tot die tijd nog even uit blijven.

Meer lezen over de Chinese wetgeving t.o.v. dierproeven? Klik dan hier.

 

 Pakketjes unboxen lush

 

Lush Goodies

Ik deed voor het eerst een bestelling in de webshop van Lush, en dat is goed bevallen. Ik kocht T’eo; een deo in vaste vorm. Veganese is een haarcondiotioner, en ik kocht Wash Behind Your Ears uit de nieuwe paas collectie. Ook bestelde ik een back-up van mijn favoriete verse gezichtsreiniger Aqua Marina. De tester van Softy (voetlotion) kreeg ik er gratis bij.

 

 

Pakketjes unboxen lisa la pelle

 

Lisa la Pelle

Ik word simpelweg heel erg blij van bijzondere sieraden met een mooi verhaal. De oorbellen en kettingen van Lisa la Pelle zijn duurzaam en met de hand gemaakt. Ieder stuk is dus uniek, en kun je naar eigen smaak bestellen. Zo tof! Ik mocht een setje oorbellen uitzoeken en koos voor deze chique en vrouwelijke ‘my other half’ oorbellen. En hier ga ik snel meer aandacht aan besteden op mijn blog!

 

Pakketjes unboxen

 

Deze unboxing party is tegelijkertijd een voorproefje van alles wat op mijn blog gaat verschijnen. Een pakketje heb ik weggelaten, een enorm mooie tas van MaiQ. Gemaakt van vervaardigd en kleurig cactusdraad uit Marokko. Ieder stuk is uniek omdat het ook met de hand wordt gemaakt. Ik ben gisteren al op pad geweest om foto’s te maken van deze beauty, en deze kan je in de loop van volgende week op mijn blog vinden.

 

Van welk product wil jij graag een review zien?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 8 april 2017 / 12:31

  Ik ben benieuwd naar de producten van Lush! Ik ga vanmiddag nog even naar de winkel voor een gezichtsmasker 🙂

 2. 8 april 2017 / 11:36

  Wat goed nieuws over Kneipp, weet je of dit ook voor de producten geldt die ze nu via de vrije handel zones aanbieden? Ik heb Kneipp hier vorig jaar over gesproken, maar toen gaven ze aan nog wel via de vrije handel zones te verkopen aan China. Helaas gaat er dit jaar een nieuwe wetgeving in die deze manier van verkopen moeilijker maakt en tevens dierproeven verplicht. Dus ook al worden de producten uit de winkels gehaald, als ze online via deze manier verkopen moeten de producten alsnog geregistreerd worden en kan Kneipp niet claimen ‘dierproefvrij’ te zijn. Ik heb helaas nog geen duidelijk antwoord van Kneipp hierover kunnen ontvangen, dus vandaar dat ze nog op mijn lijst staan van merken die in China verkopen…

 3. 8 april 2017 / 09:02

  Die koptelefoon draag ik op het moment ook, hij zit zo fijn! erg leuke items heb je gekregen

 4. 8 april 2017 / 09:00

  Wat een heerlijke items ♡ En ik ben benieuwd in hoeverre Kneipp het gaat waarmaken, dat zou top zijn namelijk! Doen we toch iets goed 🙂

 5. 8 april 2017 / 08:53

  Leuke video! Wat een mooie spullen allemaal, ik vind je oorbellen echt heel erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wanneer is een merk dierproefvrij?
Wanneer is een merk dierproefvrij?

De afgelopen dagen gaat er een artikel over MAC Cosmetics in de rondte, en dat het merk dierproeven laat uitvoeren. Eronder...

Sluiten