April’s favorites ☾ | Win een Pure Gold Collagen Kuur

De maand april was net zo wisselvallig en onvoorspelbaar als mijn energie. Hierdoor zijn er niet heel veel artikelen met nieuwe producten online gekomen. Maar uiteraard heb ik afgelopen maand een aantal favorieten (her) ontdekt die ik graag met je wil delen. Met dit keer een overzicht wat zowel uit beauty producten als uit fijne beauty producten voor het interieur bestaat. En ik sluit af met een fijne winactie!

 

April’s favorites ☾

 

April's favorites Lifestyle by LindaApril's favorites Lifestyle by Linda

Echte schoonheid..

April stond in het teken van de Pasen en Koningsdag. Maar zal voor mij vooral de boeken in gaan als de maand dat ik vegan ben gaan eten. Dit heeft dan ook een hele grote rol gespeeld de afgelopen maand, en ben ik vooral op het gebied van innerlijke schoonheid en voeding heel veel wijzer geworden. Echte schoonheid komt immers van binnen uit. En daarom wil ik jullie nog eens meegeven dat jij bent wat je eet. Omdat gezonde en gevarieerde voeding en voldoende drinken de basis zijn van een goede verzorging. Van top tot teen.

 

April's favorites Lifestyle by Linda

 

Orange is the new Black

Wie houd er niet van een heerlijk geurend huis? Kon het iedere dag maar zo fris ruiken als wanneer je net schoongemaakt hebt. Rituals bedacht hier iets op en bracht het Parfum d’Interieur op de markt. Wij haalden The Ritual of Happy Buddha in huis. Deze heeft een heerlijke frisse zoete sinaasappel en ceder geur. En is inmiddels een grote favoriet geworden. Je betaalt zo’n €25,- voor een parfum, maar je doet er gelukkig ook best lang mee.

Sinds de Pasen is deze Wash Behind Your Ears echt favoriet. Het is de limited edition die speciaal voor de Paasdagen uit is gebracht. Hij heeft vrolijke glittertjes en kwam met Koningsdag ook perfect tot zijn recht met zijn knal oranje kleur.

 

April's favorites Lifestyle by LindaApril's favorites Lifestyle by Linda

 

Tandpasta

Ik merk dat ik steeds kieskeuriger ben geworden als het op de verzorging  van mijn gebit aankomt. En daarom wissel ik graag af. Dierproefvrij is een must als het op verzorging aankomt, en daar begon mijn zoektocht. In de avond poets ik mijn tanden met deze everclean whitening toothpase van de HEMA. Omdat ik er nog niet helemaal uit ben of Natrium Fluoride wel of niet schadelijk is voor je gezondheid heb ik in ieder geval één van de twee dagelijkse poetsbeurten vervangen. In mijn zoektocht naar een natuurlijke tandpasta kwam ik al snel bij de vegan LimeLight Toothy Tabs van LUSH uit. Waar ik iedere ochtend mijn tanden mee poets.

 

April's favorites Lifestyle by LindaApril's favorites Lifestyle by Linda

 

method.

Het groene schoonmaak merk method. ging een kleurrijke samenwerking aan met Johanna Basford. Met als resultaat deze te leuke verpakkingen en producten met geuren waar je u tegen zegt. De Hummingbird Garden lijn. Zo lekker. En zo wordt schoonmaken ineens een feestje. Ik wil graag mijn footprint op de planeet verkleinen. En daarbij kun je al aan de kleine dingen van het leven denken. Met deze schoonmaak producten (en hand washes) wordt jouw huis niet alleen schoon, maar verdwijnt er ook water zonder schadelijke ingrediënten de gootsteen in. En zien ze er niet fancy uit? Het oog wilt immers ook wat.

De normale en limited edition producten zijn voor een fijn prijsje verkrijgbaar bij de AH. En online bij Big Green Smile. 

 

April's favorites Lifestyle by Linda

 

Pure Gold Collagen

Een boost voor jouw huid, nagels en haar in een flesje. Zo simpel kan het leven zijn. Pure Gold Collagen is voor wie wel iets extra’s kan gebruiken, of zijn huid zichtbaar jonger wilt houden. Collageen is een eiwit wat in al ons bindweefsel wordt gevonden. En zorgt ervoor dat jouw huid er jong en stevig uit ziet. Het is dan ook geen lastige optelsom als ik je vertel dat het dagelijks innemen van extra collageen jouw huid fris, elastisch en soepel houdt.

Ook bevat een flesje extra zink, koper, biotine (ondersteunt jouw huid en haar), Vitamine C, Vitamine E en Vitamine B6. De flesjes bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, suikers, kunstmatige conserveringsmiddelen, alcohol en gluten. Het is halal, koosjer maar helaas niet vegetarisch of vegan.

Wat is het effect op mijn huid?

Na 10 dagen begon ik al verschil te merken. Mijn huid werd zachter, voelde beter gehydrateerd aan en leek zelfs wat minder onzuiverheden te hebben. Terwijl ik aan mijn tweede doos van de kuur begin merk ik dat de conditie van mijn huid dagelijks vooruit gaat. En ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat zo’n klein flesje zo’n impact op mijn huid kon hebben. Het product heeft dan ook niet voor niets afgelopen maart brons bij de Beauty Astirs in de categorie Beste Nieuwkomer. Alleen past het product niet binnen mijn vegan dieet en daarom heb ik de kuur na 20 dagen gestopt. Maar omdat ik zo positief ben over de werking ga ik zeker opzoek naar een vegan alternatief.

 

Je vindt Pure Gold Collagen in verschillende online shops en bij een apotheek bij jou in de buurt.

 

April's favorites Lifestyle by Linda

 

Win een kuurt van 10 dagen t.w.v. €42,-

Ben jij ook benieuwd wat Pure Gold voor jouw huid kan doen? Dan heb ik goed nieuws voor jou, ik geef één van mijn lezers namelijk een kuur van 10 dagen cadeau! Wat moet je doen om kans te maken? Vertel mij dat je meedoet en waarom jouw huid deze lente wel een boost kan gebruiken. Laat ook even jouw e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact op kan nemen met de winnaar. De winactie loopt t/m 8 mei 2017. Succes ladies!

 

Wat is jouw favoriete product van april?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

27 Reacties

 1. Anita te Gussinklo
  8 mei 2017 / 15:53

  Ik ben net terug van een reis uit Thailand.
  Het was heerlijk, maar mijn huid kan wel even een boost gebruiken nu.

 2. Jolijn
  7 mei 2017 / 13:49

  Wauw wat een actie! Ik maak graag kans op dit pakket omdat mijn huid last heeft van acné, ik heb al vanalles geprobeerd maar geen enkel product heeft het resultaat dat ik wil bereiken.. Helaas.. Maar hopelijk werkt dit,ik ben erg benieuwd!

 3. Anita H.
  6 mei 2017 / 21:48

  Nou, mijn huid kan altijd wel een boost gebruiken, niet alleen in de lente. Al geef ik toe: na een periode van veel zon, met een lekker kleurtje, zie ik er vanzelf wat beter uit. Op dit moment ben ik niet zo heel tevreden met mijn huidbeeld. Wel pas nog een grondige peeling ondergaan die gelukkig wel wat effect heeft gehad. Ja, ik ben heel benieuwd naar dit spul. Wat jonger uitzien is altijd fijn natuurlijk. Maar vooral van belang vind ik een frisse huid. Een fijne aanblik in de spiegel doet toch wel wat met je humeur. En het is goed voor het zelfvertrouwen.

 4. 5 mei 2017 / 20:47

  Ook ik vindt dat je hele mooie foto’s maakt! Ik zou dit pakketje graag willen proberen omdat, ik tijdens mijn zwangerschap heel erg last kreeg van een onzuiverehuid. Nu een jaar later heb ik nog steeds last van littekentjes en rode vlekjes. Ik hoop dus dat dit, mijn gezicht rustiger kan maken! 😀

 5. 2 mei 2017 / 16:52

  I love that your room is decorated with plants, sorry that I am talking out of the topic but I really had to mention! I super love your room!

 6. 2 mei 2017 / 14:04

  Wauw ik doe graag mee, alleen het uiterlijk al.. hoe mooi!

 7. 2 mei 2017 / 10:12

  Wat een mooi blog en leuke foto’s maak je zeg! Blij dat ik je ontdekt heb! Ik doe graag mee met de winactie. Ze zeggen dat stress invloed heeft op je huis en jeetje dat merk ik wel! Ook mijn hormonen zijn lekker in de war.. Dus ik kan wel een beauty boost gebruiken!

 8. 2 mei 2017 / 00:05

  Het flesje van de afwasmiddel ziet er inderdaad leuk uit! Misschien wordt het afwassen zo eindelijk iets minder erg 😉

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2017 / 00:30

   Het ruikt tijdens het afwassen in ieder geval enorm lekker haha! 🙂

 9. 1 mei 2017 / 21:59

  Wat een prachtige foto’s! Al die planten geven zo’n fijne sfeer 🙂

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2017 / 00:31

   Dank je wel, ik ben ook erg blij met mijn thuis jungle (:

 10. 1 mei 2017 / 20:57

  Wat een fijn artikel is dit weer. Grappig om te zien dat tandpasta van de HEMA goed in de smaak valt. Bij mij ook. Ik ben wel benieuwd naar schadelijke ingrediënten in tandpasta. Daar moet ik zelf misschien eens goed naar gaan kijken.

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2017 / 00:31

   Dat is waar ook, de tip kwam van jou! Een hele goede zoals je al ziet haha (:

 11. Juna
  1 mei 2017 / 19:42

  Oehhh heel interessant! Ik struggle de laatste tijd weer wat meer met mijn huidje, heel veel onzuiverheden sinds ik een jaar geleden vegan ben gaan eten en ben nog steeds zoekende wat ik ermee kan doen of waar het vandaan komt.. Op internet lees ik overal dat men juist een betere huid heeft gekregen, dus soms is het wel wat frustrerend aangezien ik er eerder minder last van had. Dit zou een goede boost kunnen zijn 🙂

 12. Jeanelle
  1 mei 2017 / 15:02

  Met veel werken in de buitenlucht kan mijn huid wel een oppepper gebruiken. En wat een heerlijke producten weer, vooral die van Rituals. Mijn zoon gebruikt ook de tabletjes van Lush…is erg enthousiast.

 13. 1 mei 2017 / 13:58

  Die flesjes schoonmaakmiddel van Method zien er leuk uit! Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken dus ik doe graag mee aan de winactie.

 14. 1 mei 2017 / 12:56

  Hele mooie favorieten en dit artikel komt goed van pas, want heb toevallig ook een tandpasta van de hema maar die vind ik totaal niet fijn! Ik krijg pijn aan mijn gebit ervan. Ik ga die toothy tabs van lush eens proberen!

 15. 1 mei 2017 / 10:49

  Wat een gave producten zet jij allemaal in het zonnetje zeg en wat heb je onwijs mooie foto’s op je blog.

 16. 1 mei 2017 / 10:32

  Ik heb de collagen flesjes ook gebruikt, echt heel goed.

 17. 1 mei 2017 / 10:10

  Wat goed dat je vegan bent gaan leven. Zelf ben ik vegetarisch. Vegan is nu nog niet mijn ding. Maar waar en hoe kan ik weten welke producten niet op dieren getest zijn. Ik zou het liefst geen dierproef geteste producten gebruiken. Maar weet niet zo goed hoe en wat. Bovendien heb ik een heel erg gevoelige huid. Ik verdraag weinig. Dat maakt het nog moeilijker.

  • Linda
   Auteur
   1 mei 2017 / 12:50

   Ik heb lang met dezelfde vraag gezeten als jij, en ik merkte al snel dat plantaardige producten het beste werken voor mijn droge en overgevoelige huid. Dat was een hele fijne ontdekking. Verder vind je op mijn site diverse artikelen over het beginnen aan een dierproefvrije stash. Kijk vooral even rond zal ik zeggen en ik hoor het graag als je vragen hebt! 😉

 18. 1 mei 2017 / 09:58

  Ik heb wel vaker die tandpasta tabletjes gezien van de Lush en vind het nog steeds super raar haha. Ik zou het zelf niet fijn vinden haha. De rest van de producten lijkt me wel erg fijn om eens te proberen, zeker het product van Rituals.

 19. 1 mei 2017 / 09:42

  Wat een leuke favorieten! Die geur van Rituals lijkt me geweldig. Ik gebruik ook al tijden de toothy tabs van Lush en ze zijn zo fijn! En er komen glitters af, ook een pluspunt! Malou x

 20. 1 mei 2017 / 09:19

  Wat een fijne favorieten! Die tabletjes van Lush klinken fijn, wel bijzonder lijkt het me om deze te gebruiken als tandpasta. Moet je ze eerst kapotbijten? En wat zien die schoonmaakmiddelen er leuk uit!

 21. Lisette Kleiweg
  1 mei 2017 / 08:40

  Mijn huid kan wel een boost gebruiken na de winter, fietsen is heerlijk maar m’n velletje is niet zo blij met die kou en wind s’winters .mijn persoonlijke favoriet is de tube Skinfood van WELEDA , van jou spulletjes in dit artikel, vind ik de geurlijn voor je huis van Rituals heel interessant. Wat ik me wel afvraag, krijg je er geen honger van ? Misschien mijn afwijking, maar ik krijg echt honger van een sinaasappelgeur….dat is de reden dat ik lavendelolie gebruik in huis ??

 22. 1 mei 2017 / 08:03

  Leuk overzicht! Ik herken je struggle over fluoride, aaargh!! En de winactie is, om dezelfde reden als jou, niets voor mij!

 23. Maria
  1 mei 2017 / 07:50

  Heb Pure Gold Collagen al zien staan bij Holland &Barrett. Kende dit merk nog niet maar na jouw review wil graag eens proberen of het mij ook bevalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vegan Banana Oatmeal Pancakes
Sunday Breakfast – Vegan Banana Oatmeal Pancakes

I like to go easy on a Sunday morning. En dat easy hoeft niet altijd ongezond te zijn wil ik je...

Sluiten