Unieke handgeweven All In One tas | MaiQ

 

Unieke handgeweven All In One tas | MaiQ

 

 MaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bag

 

Ondanks dat ik het gevoel heb dat ik niet veel spullen nodig heb om gelukkig te zijn, kan ik wel heel erg blij worden van mooie en bijzondere items. De manier waarop ik mij kleed, mijn haar draag en mijn outfits af maak met sieraden, schoenen en accessoires, zijn een reflectie van hoe ik mij van binnen voel. Als ik echt mijzelf ben draag ik boho geïnspireerde kleding, en voel ik mijzelf energiek en vrij. Ook heb ik dagen dat mijn voorkomen iets soberder is, chiquer, of veel kleurrijker en uitbundiger. En kleed ik mij graag naar een situatie. Dit laatste heb ik iets te vaak gedaan. Waardoor ik niet het gevoel heb dat mensen de echte ik zien. De persoon die je wel terug vind op de foto’s en wanneer ik veelal thuis ben. Het is dus tijd om mij nog meer te kleden naar wie ik ben, waar ik in geloof en waar ik voor sta.

Dit is dan ook de reden waarom ik nu echt een knop om heb kunnen zetten en mij volledig richt op Fair en Slow fashion. Ik was even zoekende, en zo’n zoektocht is dan vaak ook leerzamer dan wat je leest in boeken. Want je kan nog zoveel zien en horen, als jij je er niet voor open stelt, komt de gehele boodschap simpelweg niet binnen. Daarnaast moet je jezelf ook de tijd geven om te wennen aan een nieuwe levensstijl. Naast de wil om groener, duurzamer, bewuster en met meer oog voor de natuur te leven, moest ik simpelweg mijn weg hierin vinden.

 

 MaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bag

 

All In One Bag MaiQ

Het voordeel van niche bloggen is dat wanneer ik een deur open, er prachtige mogelijkheden mijn kant op komen. Via persberichten, mailtjes en andere blogs kom ik langs de mooiste merken, verhalen en producten. De tas die ik vandaag draag is er daar een van. Handgemaakt van kleurrijke cactusdraden (cactuszijde), geïnspireerd door en gemaakt van Marokkaanse kleden en afgemaakt met kwalitatief goed leder. Een tas die geschikt is voor meerdere doeleinden en gelegenheden. En naast de visie, past het uiterlijk van de tas ook perfect bij mij.

Of ik nu met mijn camera, laptop of slechts een portemonnee op stap ga om wat boodschappen te doen, deze All In One Bag bied ruimte voor dit allemaal. Met het boho uiterlijk leent hij zich ook perfect voor een dagje strand, een spontane shop sessie, een wandeling met de honden en natuurlijk ook voor mijn opkomende trips. En wat ik nog leuker vind is dat iedere tas uniek is (ik ben simpelweg een beetje allergisch voor massa productie en het feit dat je nooit de enige bent die de tas draagt). Omdat hij met de hand geweven is heb je een echt uniek exemplaar te pakken. En ik word iedere dag weer een beetje meer verliefd op deze tas.

 

 MaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bagSpijkerjack – United Colors of Benetton (vintage) | Jurk – H&M Conscious | Ankle boots – SPM | Ringen zijn gekocht op Ibiza, Lanzarote en in Australië | Glazen armband & ring – Thailand. 

 

Outfit details

Be the change you wish to see in the world. Gisteren ervaarde ik thuis even hoe het ook alweer is om geen stromend water te hebben. Een luxe die ik iedereen toe wens. Met daarbij ook de wens dat iedereen gelijkwaardig wordt behandeld op aarde. En daarom kies is Fair. Omdat ik oprecht geloof dat iedere verandering bij jezelf begint. Mijn jurkje is van H&M. Niet een hele duurzame keuze. Maar deze jurk uit de Conscious lijn is wel de beste keuze als het op deze keten aan komt. Mijn jasje scoorde ik bij een Vintage Kilo Sale (waar ik zaterdag opnieuw was en weer fijne zomerse items kocht) en is daarmee ook een van de groenere keuzes. Mijn sieraden verzamel is over de hele wereld. En hebben allemaal hun eigen verhaal. Wat mijn outfit een kleurrijke en unieke touch geeft. En mijn outfit helemaal mij maakt.

 

MaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bag

 

Clothes aren’t going to change the world.
The woman who wear them will.

 

 MaiQ All In One marble blue no. 2 bagMaiQ All In One marble blue no. 2 bag

 

Hier shop je jouw unieke MaiQ Bag

De tassen, kussens en kleden van MaiQ shop je online of in de studio aan het WG Plein in Amsterdam. En je vindt MaiQ van 8 t/m 14 mei in de pop-up store in de 9-straatjes aan de Huidenstraat 13 in Amsterdam.

 

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?

 

 

 

 

 

 

 

De tas is een gift van MaiQ. Lees mijn disclaimer.

Delen:

13 Reacties

 1. Marijke Heeremans
  1 april 2021 / 08:38

  Van het merk MaiQ heb ik ongeveer 5 jaar geleden 2 kussens gekocht. Heel prachtig maar ik zou nu 2 nieuwe bestellen. Kan U mij vertellen hoe ik dat kan doen??
  Met vriendelijke groet, Marijke Heeremans

 2. 16 april 2017 / 15:37

  Wat tof dat je je meer gaat richten op fair fashion. Deze handgeweven tas ziet er echt prachtig uit. Wat fijn ook dat er zoveel inpast. De foto’s zijn ook echt prachtig <3

  • Linda
   Auteur
   16 april 2017 / 16:09

   Dank je wel voor het mooie compliment Claire! Ik ben ook heel erg blij met de tas, en dat hij eerlijk gemaakt is, dan voelt alles zoveel beter!

 3. 13 april 2017 / 13:58

  Wat een prachtige tas, heel bijzonder dat deze is gemaakt van kleurrijke cactusdraden. Hoe verzinnen ze het om hier een tas van te maken. Je foto’s zijn ook weer zo mooi, daar kan ik echt van genieten.

 4. 11 april 2017 / 21:08

  Wauw Linda, wat staat die tas goed bij je prachtige outfit. Leuk jurkje ook, ik heb m zelf ook! 🙂 Ook nog in 3 andere kleuren, oops. Ik vind die jurkjes serieus zó fijn. Ook echt van goede kwaliteit. Ze blijven zo mooi. De outfit mét mooie tas is helemaal Linda. Mooi!

  • 12 april 2017 / 19:00

   Ik kan het mij zo goed voorstellen dat je hem in meerdere kleuren hebt, ik ben er ook helemaal fan van! En had al bedacht dat ik hem in nog een andere kleur wilde gaan kopen haha!

 5. 11 april 2017 / 13:03

  Heel fijn dat jij je richting helemaal gevonden hebt. Het is zo belangrijk om uit te kunnen dragen waar je voor staat en dat doe je met respect. Ik vind de tas heel mooi, zeker handig voor zomerse dagen om te picknicken en veel met je mee te kunnen sjouwen. Nu ben ik wel benieuwd naar de rest van hun collectie.

 6. 11 april 2017 / 11:01

  Wat staat de tas leuk bij je outfit! En het patroon is ook erg mooi!

 7. 11 april 2017 / 08:02

  Ik zou het liefste gaan voor een zwarte tas maaaar deze is heeel tof ♡ En wat een mooi verhaal!

 8. 11 april 2017 / 07:46

  Die tas is echt schitterend! Wat een mooi stofje! Hij past ook perfect bij je outfit. Wat mooi om te horen dat je qua kleding, sieraden en accessoires echt helemaal jouw stijl hebt gevonden 🙂 Dat jurkje van H&M vind ik trouwens ook erg leuk. Ik ga ook weer eens kijken naar hun Conscious-lijn.

 9. 11 april 2017 / 06:19

  Wat een mooie tas! Ik vind hem ideaal voor allerlei gelegenheden: dagelijks leven, shoppen, strand.. tof!

  • Linda
   Auteur
   13 april 2017 / 13:05

   Juist dat, ideaal, zo ben je altijd klaar voor spontane tripjes 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Pakketjes unboxen
Pakketjes unboxen – o.a. Lush & Lisa la Pelle

Het blijft iedere keer weer bijzonder als de pakketbezorger met de meest uiteenlopende pakketjes voor de deur staat. Om jullie...

Sluiten