Real Techniques Travel set | Vegan

 

Real Techniques Travel set

 

 Real Techniques travel essentials vegan

 

Reach Techniques is opgericht door de gepassioneerde Sam & Nic. Het merk is onwijs populair en niet weg te denken uit de routines van beauty liefhebbers. Ik ben een beetje late to the party. Een investering in goede kwasten is iets wat ik lang heb uitgesteld. Maar mijn overgevoelige huid verdient het beste en daarom is het tijd om deze investering eindelijk te gaan doen. De kwasten zijn heel erg zacht, gemakkelijk in gebruik en ook nog eens vegan.

 

 Real Techniques travel essentials vegan

 

Wanneer je kwasten los koopt ben je ongemerkt best veel geld kwijt. Dat is ook een van de redenen dat ik een set gekocht heb. De set die ik review is de Travel Essentials set. En deze komt met een handige etui die je ook gelijk als standaard kunt gebruiken. Maar echt fabulous vind ik hem niet.

 

Real Techniques travel essentials vegan

 

En zoals je ziet is er in de etui ruimte over om meerdere kwasten en accessoires op te bergen.

 

Real Techniques travel essentials veganReal Techniques travel essentials vegan

 

In de set vind je vrolijk gekleurde kwasten. En iedere categorie heeft zijn eigen kleur. De oranje kwasten zijn voor je basis, de paarse kwasten zijn voor je ogen en de roze voor de finish.

 

 Real Techniques travel essentials veganReal Techniques travel essentials vegan

 

Ronde oogschaduwkwast

Deze oogschaduwkwast is sinds ik hem ontdekt heb in mijn dagelijkse routine geslopen, en nooit meer weg gegaan. Hij is zacht en geschikt om zowel crème oogschaduw als poeder oogschaduw aan te brengen. Sinds ik mijn oogschaduw met deze kwast aanbreng heb ik ook geen last meer gehad van eczeem rond mijn ogen. Wat voor mij een heel groot pluspunt is, en ook eigenlijk een van de redenen is waarom ik graag kwalitatief betere kwasten aan wilde gaan schaffen. En met deze ronde kwast breng ik moeiteloos een ooglook aan.

 

 Real Techniques travel essentials veganReal Techniques travel essentials vegan

 

Foundation Kwast

Deze enigszins platte foundation kwast gebruik ik dagelijks voor het aanbrengen van mijn concealer. Sinds ik over ben gestapt op een dierproefvrije stash maak ik eigenlijk alleen gebruik van een BB of een CC Cream. Die ik eigenlijk altijd met mijn vingers aanbreng. Uiteraard heb ik ook geprobeerd om deze met deze foundation kwast aan te brengen, en het werkt fijn, ligt goed in de hand en brengt de BB Cream goed dekkend aan. Fijn. Ook voor het aanbrengen van concealer is hij zeer geschikt en vind ik hem vooral fijn als ik hem onder mijn ogen gebruik. Ook dit resultaat is mooi en natuurlijk.

 

 Get Ready With Me Easter PasenReal Techniques travel essentials veganReal Techniques travel essentials vegan

 

Multitask kwast

De naam doet het natuurlijk al vermoeden, deze ovaal ronde kwast kan je gebruiken om zowel poeder een blush en bronzer aan te brengen. Zelf gebruik ik hem voornamelijk om mijn blush aan te brengen. En sinds ik deze kwast gebruik ziet het resultaat er veel natuurlijker uit. Het formaat is perfect en hij ligt lekker in de hand.

 

Get Ready With Me Easter PasenGet Ready With Me Easter Pasen

 

Real Techniques

De kwasten zijn niet alleen professioneel in gebruik, maar ook nog eens betaalbaar. Deze aanschaf ven deze fijne Travel Essentials set is zeer zeker maar het begin. Zelf maak ik verder nog gebruik van kwasten van de HEMA. Ik merk dat ondanks dat deze ook vegan zijn (pluspunt) toch net iets harder zijn, en daardoor iets minder fijn werken. Een poederkwast staat zeker nog op mijn lijstje. En ook mijn oogschaduw kwasten wil ik graag verder uitbreiden.

 

Je vindt de Travel Essentials set ven Real Techniques o.a. bij Bol.com voor €25,46. Maar houd ook zeker de acties van de Bijenkorf in de gaten, hier kocht ik hem tijdens de sale voor €18,00. 

 

Welke kwasten gebruik jij graag?

 

 

 

 

 

 

 

Delen:

6 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 16:35

  Wat een fijne set! Mooie kwaliteit hebben de kwasten ook. Ze vallen niet uit. Ik heb een blush kwast van RT, alleen laat het achterste deel nu los.

 2. 6 mei 2017 / 12:43

  Het is zo’n schattig setje en ik geloof meteen dat ze heel fijn zijn! Ik heb de laatste tijd alleen echt een liefde voor zwarte kwasten, dat geeft rust haha :p

 3. 6 mei 2017 / 11:38

  Mooie set is het! Ik wist nog niet dat de kleurtjes voor een verschillende lijn stonden! Ik heb sinds kort ook 2 RT kwasten en vind ze zo ontzettend fijn! Ik denk dat ik uiteindelijk al mijn kwasten wil inruilen voor RT kwasten!

 4. 6 mei 2017 / 11:37

  Ik heb inmiddels aardig wat kwasten van Real Techniques en vind ze zo ontzettend fijn. Deze kwasten zijn ook top, fijn zo’n setje!

 5. 6 mei 2017 / 09:28

  Ah ik ben dol op de kwasten van Real Techniques. Ik ben heel erg benieuwd naar deze Vegan Travel Set!

 6. 6 mei 2017 / 08:28

  Wat een mooie kwastenset (ik vind die kleuren ook prachtig!) en ze klinken ook heel fijn in gebruik. Ik moet ook nog steeds een keer investeren in echt mooie kwasten en deze van Real Techniques komen nu zeker hoog op mijn lijstje te staan 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Recap april Lifestyle by Linda
Recap april ☾ Hoogtepunten & doelen mei

Van het poseren in mooie bollen velden, in een Fiat 500 rondscheuren langs de kersen bloesem, vegan gaan eten en...

Sluiten