NYE look met Pupa Milano

 

NYE look met Pupa Milano

 

 NYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

Het is een look zonder glimmers geworden, zoals je eigenlijk altijd wel bij mij ziet. Gebruik van een highlighter maak ik niet omdat ik een natuurlijke glow mooier vind bij mijzelf. Wil je deze look waarbij vooral de lippen en de eyeliner centraal staan wat feestelijker maken, dan is hij natuurlijk gemakkelijk aan te brengen.
 NYE look Pupa Milano Vamp! new years eve   NYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

Pupa Vamp! Mascara

Na mijn favoriete Diva’s Lashes mascara van Pupa ben ik erg benieuwd geworden hoe de andere mascara’s in het assortiment mij bevallen. De Vamp! Mascara komt ik een mooie minimalistische huls die zilverkleurig is. Persoonlijk vind ik dit net wat mooier en chiquer staan dan de rode huls van de Diva’s Lashes. Maar het gaat tenslotte om de binnenkant. Deze mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlens dragers, dat is fijn, ik val namelijk in deze categorie. En kan migraine krijgen van een ‘slechte’ mascara. De mascara belooft volume. Een prachtige zwarte kleur en heeft door de toevoeging van plantaardige, natuurlijke en synthetische wassen een rijke en crèmige textuur.

 

 NYE look Pupa Milano Vamp! new years eveNYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

Het borsteltje heeft een zandloper model en zorgt ervoor dat ieder wimperhaartje omhult wordt met mascara. Waardoor je volume geeft aan je wimpers, waardoor je een mooie oogopslag krijgt. De verdeler werkt goed, de wimpers worden mooi gesepareerd. Ik laat je hier straks een foto van zien als ik ook de eyeliner aangebracht heb.

 

Pupa Vamp! mascara is verkrijgbaar voor €18,50.

 

NYE look Pupa Milano Vamp! new years eveNYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

NYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

Pupa Vamp! Stylo Liner 100

Over deze Vamp! Stylo Liner kan ik heel veel goeds vertellen. Sinds ik de bruine variant in gebruik heb genomen ben ik niet één eyeliner tegen gekomen die ik fijner vind. Deze eyeliner heeft ervoor gezorgd dat ik het zetten van een subtiele lijn en wing onder de knie gekregen heb. En dat zegt heel wat over het gebruiksgemak van deze Stylo Liner. Deze Vamp! Stylo Liner in 100 zwart heeft een intense zwarte kleur. Hierdoor is het maken van foutjes eigenlijk uit den boze, alle oneffenheden zie je simpelweg heel erg goed. Het is niet voor niets dat ik zelf ben een bruine kleur begonnen ben (die ik overigens prachtig vind en graag op normale dagen draag om mijn look net iets extra’s te geven). Nu is het tijd om te shinen met een prachtige zwarte lijn met bijbehorende wing. Dat geeft je look nét dat beetje extra glam die je bij NYE verwacht.

 

NYE look Pupa Milano Vamp! new years eveNYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

De Stylo Liner is als het ware een stift om te zien. Hij heeft een dunne punt en zorgt ervoor dat de vloeistof gelijkmatig verdeeld wordt. Je ziet op de swatch ook goed hoe fijn de lijn kan zijn. Hij loopt op de swatch wel iets uit zie ik. Maar wanneer ik eerst een eyeshadow primer aanbreng met daaroverheen een neutrale oogschaduw is dat helemaal niet aan de orde. Fijn. Doorlopen is namelijk het laatste wat je wilt. Waterproof is hij ook niet, bij flinke traanogen of een huilbui is het oppassen geblazen. Maar daardoor is hij aan het einde van de dag ook gemakkelijk weer te verwijderen. En hij blijft de hele dag netjes op zijn plaats zitten.

 

Pupa Vamp! Stylo Liner 100 is verkrijgbaar voor €16,50.

 

NYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

Pupa Vamp! Mascara en Stylo Liner aangebracht

Het is tijd om mijn skills in praktijk te brengen en jullie te laten zien hoe de producten er aangebracht uitzien. Mijn wimpers lijken voller, hebben meer volume en ogen toch heel neutraal. Zeker omdat je geen ellendige spinnenpoten krijgt met deze mascara. Ook de eyeliner liet zich heel makkelijk aanbrengen, zelfs de wing. Die altijd klein en subtiel is omdat hij anders opgegeten wordt door mijn overhangende oogleden. Ik ben heel erg blij met het resultaat.

 

NYE look Pupa Milano Vamp! new years eveNYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

Gebruikte producten ☾

↠ The Body Shop – Tea Tree Pore Minimiser
↠ The Body Shop – Tea Tree Flawless BB Cream
↠ Anastasia Beverly Hills – Brow Definer ↠ review
↠ Essence – mattifying compact powder
↠ Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion ↠ review
↠ Urban Decay – Naked Basics palette kleur WOS
↠ Pupa Milano – Vamp! Stylo liner
↠ Pupa Milano – Vamp! Extreme black mascara
↠ NARS – Blame it on NARS palette – blush & bronzer ↠ review
↠ delilah – Vintage lipstick ↠ review

 

NYE look Pupa Milano Vamp! new years eve

 

En dit is hem dan geworden, mijn uiteindelijke NYE look. Hij is klassiek, strak en de rode lippen springen er echt uit. Ik pak verder uit met mooie sieraden, waarschijnlijk een muts als het erg koud is, en uiteraard een glaasje champagne om op het nieuwe jaar te toasten.

 

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden over de producten van Pupa Milano? Op de website zijn verschillende producten tijdelijk in prijs verlaagd.

 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en feestelijke jaarwisseling toe!

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 31 december 2016 / 15:33

  Ik ben echt onwijs fan van dit merk! prachtige look heb je gemaakt.
  Op een liefdevol 2017 meis! X

 2. 31 december 2016 / 10:12

  Je ziet er prachtig uit, mooie sieraden ook <3 Fijne jaarwisseling meid <3

 3. 31 december 2016 / 09:50

  Wat een schitterende look! Die mascara heb ik zelf ook en ik ben er erg tevreden over. Ook de eyeliner klinkt heel fijn. Maak er een fijne NYE van! 🙂

 4. 31 december 2016 / 09:29

  Wauw, mooi lookje hoor! Ik vind de mascara én eyeliner mooi. Wel jammer dat de eyeliner iets uitloopt, ik ben vaak te ‘lui’ om een primer aan te brengen als ik alleen een eyeliner draag. Ik vind je wenkbrauwen trouwens ook zo mooi. Ik moet echt een gaan kijken naar de producten van Anastasia!

 5. 31 december 2016 / 08:46

  Ik vind deze mascara echt heel fijn! Ik heb hem sinds kort en ben fan :). De eyeliner klinkt goed, die zou ik zeker eens willen proberen. Ben alleen niet zo’n held met eyeliners, maar deze belooft veel goeds.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Reizen 2016 Formentera
Deze reizen maakte ik in 2016

Mijn wanderlust kroop weer alle kanten op het afgelopen jaar. Nadat ik op oudejaarsavond 2015 landde na een prachtige reis...

Sluiten