Diva’s Lashes, Lasting gel nagels & een i’m Pupa lipstick – Pupa Milano

 

Diva’s Lashes, Lasting gel nagels & een i’m Pupa lipstick – Pupa Milano

 

Pupa milano review

 

Ik moet eerlijk zeggen dat dit mijn eerste persoonlijke ontmoeting met Pupa Milano is. Van een aankoop is het eerder simpelweg niet eerder gekomen. Wat ik belangrijk vind aan een look zijn mijn wimpers, lipstick, een juiste foundation, blush en wenkbrauw poeder. Twee van mijn statement items heb ik hier voor mij liggen en wil ik jullie graag laten zien. Samen met een rode Lasting Color gel , omdat rode nagels ook altijd een goed idee zijn.

 

Pupa milano reviewPupa milano review

 

Diva’s Lashes Maxi Volume Mascara

De Diva’s Lashes is een maxi volume mascara en extra zwart. De huls is slang, rood en doet chique aan. Ik houd persoonlijk wel van een intense look. Sterk aangezette zwarte wimpers en een berg volume. Zonder dat het er heel onnatuurlijk uit gaat zien. Precies zoals een diva beaamt. Het borsteltje is vrij dik en hier moest ik wel even aan wennen. Maar dat heb ik eigenlijk altijd met een mascara, na een week of wat in gebruik te hebben gehad kan je pas echt oordelen of het iets voor jou is.

 

Pupa milano review

 

Ondanks de dikke borstel weet hij mijn wimpers goed te separeren, volume te geven van de punt tot aan de aanzet en het heeft mij een intense oogopslag zonder te klonteren. Juist omdat ik overhangende oogleden heb (die ik altijd zo mooi probeer te verbergen op de foto’s) vind ik het belangrijk dat mijn wimpers on fleek zijn en volume hebben. Ze geven mijn gezicht dan extra vorm. En dat doet deze mascara zeker, naast mijn favorieten mascara’s Le Volume van CHANEL en The Roller Lash van Benefit pak ik deze mascara ook heel erg graag.

 

Pupa milano reviewPupa milano review

 

 I’m Pupa Lipstick – I’m 300 Ultra Orange

Heldere kleuren die van je lippen af spatten, hoge pigmentatie een lichte, romige en hydraterende textuur. Daar staan de I’m Pupa lipsticks voor. I’m 300 is knal oranje en doet in ander licht soms wel iets roder aan. De lipstick glijd soepel over je lippen en verdeelt zich vlekkeloos.

 

De huls doet ook chique aan zo in het zilver. De lipstick heeft een fijne punt waardoor je moeiteloos een strakke lijn kan trekken en de lipstick is versierd met de letters Pupa.

 

 Pupa milano reviewPupa milano reviewPupa milano review

 

I’m Pupa lipstick zit mooi op mijn lippen, de kleur knalt er echt vanaf en hij droogt semi mat op. Wat over blijft is een mooie subtiele glans. Nu de lente weer voor de deur staat krijg ik steeds meer zin in kleur. De houdbaarheid is ook goed, hij zit zo’n 3 uur mooi op mijn lippen. Dan slijt hij van binnen langzaam af. Een voorzichtig hapje en drankje kan hij goed hebben, na een maaltijd dient hij wel bijgewerkt te worden. Kleur mag weer uit de kast en gedragen worden en deze lipstick zal ik zeker vaker gaan pakken.

 

Pupa milano reviewPupa milano review

 

Lasting color gel – 29 Explosive Pigment

Explosive Pigment is een diepe bordeaux rode kleur die mij sterk aan een chique glas rode wijn doet denken. Nu ben ik geen rode wijn fan, maar de kleur op mijn nagels kan ik meer dan waarderen. De Lasting Color gel nagellak van Pupa Milano is een gellak die snel zonder UV lamp droogt. De dekking is goed en de pigmentatie is prachtig. In principe heb je aan een enkele keer aanbrengen voldoende dekking. Voor meer glans kan je nog een tweede laag aanbrengen.

 

 Pupa milano review

 

De Lasting Color Gel nagellak heeft een grote platte applicator waardoor je de gellak gemakkelijk en egaal aan kunt brengen. Ik vind hem persoonlijk erg fijn in gebruik.
 Pupa milano review

 

Hier draag ik één laagje gel nagellak op mijn nagels en je ziet dat de dekking al bijzonder goed is. Later heb ik wel een extra laag aangebracht om te kijken hoe intens de glans is, en deze neemt inderdaad toe. De gel nagellak is snel drogend en vloeit ook heel mooi samen. Een prachtige diepe kleur die ik in de herfst vast veel zal dragen.

 

Pupa milano review

 

Eindelijk een foto waar de oranje kleur van de lipstick mooi naar voren komt. De kleur blijkt namelijk lastiger op de foto te zetten dan gedacht. De I’m Pupa lipstick zit comfortabel op mijn lippen en laat mij stralen. Net als de mascara ben ik hier heel tevreden over. Pupa Milano heeft mij verrast.

 

Diva’s Lashes mascara is in prijs verlaagd van €17,00 naar €9,75 (10 ml). I’m Pupa Lipstick €17,95 (3,5 gram). Pupa Lasting Color Gel €7,50 (5 ml).

 

Heb jij make-up van Pupa Milano in jouw stash?

 

 liefslinda2Bloglovin-button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

6 Reacties

 1. 10 maart 2016 / 12:43

  Wat een fijne review! Ik ben echt een Pupa fan! De nagellak van pupa kende ik nog niet, klinkt fijn.

 2. 10 maart 2016 / 11:59

  Ik kende dit merk eigenlijk nog niet, maar de producten zien er erg tof uit! <3

 3. 10 maart 2016 / 11:31

  Pupa verrast mij ook altijd, ze hebben zulke mooie producten <3

 4. 10 maart 2016 / 10:36

  Die lipstick is echt heeel fel rood, maar het is heel mooi allemaal!

 5. 10 maart 2016 / 08:42

  Wauw, de lipstick staat je zo onwijs goed Linda. Een andere kleur dan ik gewend ben van jou, maar het staat je echt verrassend mooi! De mascara lijkt mij ook erg fijn, je krijg er mooi lange wimpers van <3

 6. 10 maart 2016 / 06:26

  Wat een mooie items. Ik vind de kleur nagellak echt heel mooi. Over deze mascara heb ik al meerdere goede verhalen gehoord :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De proefparade food of 2016 Mr goodiebag event
Food of 2016 – Event Report

Wanneer je voor een event uitgenodigd wordt in een 5 sterren hotel, en het een culinaire middag belooft te worden,...

Sluiten