Deze reizen maakte ik in 2016

 

Deze reizen maakte ik in 2016

 

Reizen 2016 Dinant België

 

Dinant – België

In het voorjaar was het tijd om samen met mijn broertje op een mini road trip door de Benelux te gaan. De eerste stop was België. Als gezin zijn wij vroeger, toen ik nog een hele kleine Linda was, al eens in Dinant geweest. En het was dus enorm leuk om hier weer wat oude herinneringen op te halen. Wat ik erg bijzonder vind om te merken is dat het stadje in mijn herinneringen zoveel groter was. Het is een leuk, lief en pittoresk stadje en leuk om aan te gaan als je door België rijdt.

 

Reizen 2016 Luxemburg

 

Luxemburg – Luxemburg

De tweede stop op de route was Luxemburg. Na de goede verhalen van mijn ouders, die het jaar ervoor helemaal verliefd zijn geworden op het land, werd het tijd om het eens met eigen ogen te bekijken. Zelden heb ik zo’n fijne stad ontdekt. Zo schoon en mooi is deze binnenstad. Je vind er haast alle bekende winkels, zelfs een Sephora, en is nog erg rustig als het op toerisme aankomt. Een perfecte city trip als je eens heerlijk wilt winkelen, lekker en goed betaalbaar wilt eten en de stad wilt verkennen.

 

 Reizen 2016 Trier Duitsland

 

Trier – Duitsland

De laatste stop van de Benelux road trip is Trier. Dit is de enige stad waar wij niet hebben geslapen, maar ook weer door verrast zijn. Graag neem ik Thomas in de zomer nog eens mee naar Trier. De gekleurde huizen en de prachtige natuur wil ik nog eens beter gaan bekijken en verkennen. Ik vind het namelijk heerlijk om in de bergen te zijn, er doorheen te rijden en tegelijkertijd een nieuwe stad te ontdekken.

 Reizen 2016

 

Amsterdam – Nederland

Ook was ik in dit jaar toerist in eigen land. Amsterdam is heus niet de enige stad die ik heb bezocht, ik reed haast het hele land door met Thomas en mijn moeder om foto’s te maken voor het nieuwe project waar ik mee bezig ben. Deze foto’s hebben jullie dus nog van mij tegoed! Ook Amsterdam blijft een prachtige stad en heb ik deze zomer met een aantal bloggers vanaf een roze sloep mogen verkennen. Zo leuk om de stad eens vanaf het water te zien. Hier besloot ik zelf ook vaker op de foto te willen in een landschap om mijn foto’s nog wat persoonlijker te maken.

 

Reizen 2016 IbizaReizen 2016 Ibiza

 

Ibiza – Spanje

Mijn persreis ging niet door en Thomas en ik besloten daarom beiden voor het eerst een lastminute te boeken. We kwamen al snel een buitenkansje tegen om voor een klein prijsje naar Ibiza te gaan. Beiden zijn er er al eens los van elkaar geweest, en samen het eiland verkennen was iets wat al langer op onze wensen lijst stond. Zo gezegd zo gedaan. Binnen een paar dagen stapte wij uit het vliegtuig op het zeer zonnige en warme Ibiza. Onze belevenissen heb je al uitgebreid op mijn blog kunnen lezen. Maar ik blijf het zeggen. Wat is Ibiza toch een onwijs fijne plek.

 

Reizen 2016 Formentera

 

Formentera – Spanje

Vanaf Ibiza zit je in een mum van tijd op het idyllische eiland Formentera. Een pareltje in de Balearen als je het aan mij vraagt. Je hebt er helderblauw water, haast witte zandstranden en je voelt je alsof je heel erg ver van huis bent. En dat is een van de redenen waarom ik het graag aan Thomas wilde laten zien. Beiden zijn we verliefd geworden op deze plek en denken er nog regelmatig aan terug.

 

Zelf ook naar de Spaanse kust?

Heb ik jou kunnen inspireren met mijn trips naar de Spaanse eilanden? En gaat het nu met het donkere weer al kriebelen om de zomer vakantie vast te zetten? De Jong Intra Vakanties biedt voor fijne prijzen leuke reizen naar het Spaanse vaste land en de Canarische eilanden aan. Ze bieden zowel reizen aan die je met eigen vervoer kunt maken, net als busreizen en vliegreizen. Zelf heb ik al eens eerder een reis naar Thailand gemaakt met deze organisatie en toen was ook alles tot in de puntjes goed geregeld. En dat is fijn, op vakantie wil jij je immers op de leuke dingen richten. En zo is de Spaanse kust ineens een stuk dichterbij.

 

 Reizen 2016 Düsseldorf
Reizen 2016 Düsseldorf

 

Düsseldorf – Duitsland

Na Trier bracht ik nog een dag door in het mooie Keulen. Maar die dag is door de vele regenval letterlijk in het water gevallen. Waardoor ik niet één fatsoenlijke foto heb kunnen maken. Enorm blij en verrast was ik dan ook toen Thomas mij als verrassing meenam naar Düsseldorf. De temperaturen lagen ’s nachts rond het vriespunt waardoor wij overdag getrakteerd werden op strak blauwe luchten. Beiden waren we niet eerder in deze stad geweest en zijn positief verrast. Eerlijk is eerlijk, hij mag mij vaker meenemen op zo’n verrassingstrip!

 

Waar ben jij het afgelopen jaar geweest?

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen. Lees mijn disclaimer.

Delen:

6 Reacties

 1. 30 december 2016 / 13:37

  Heeeele mooie reizen 🙂 Ik mag zelf ook absoluut niet klagen dit jaar, ik ben een beetje bang voor volgend jaar. Maar mijn hoofddoel voor volgend jaar is toch wel uit huis gaan en je kunt niet alles willen natuurlijk!

  • Linda
   Auteur
   30 december 2016 / 16:08

   Ik snap dat helemaal! Bij mij is het een eeuwige tweestrijd haha (:

 2. 30 december 2016 / 13:09

  Dat zijn mooie reizen! Ik wil heel graag een keer naar Ibiza!

 3. 30 december 2016 / 10:18

  Wauw, wat een prachtige reizen heb je gemaakt dit jaar! Ik ben het afgelopen jaar in München, Nice, Marseille en Winterberg geweest 🙂

 4. 30 december 2016 / 06:28

  Wat ben je toch een hoop op pad geweest. Ik ben benieuwd naar al die foto’s van het project waar je met je moeder en Thomas Nederland voor bent doorgereisd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Favoriete beauty producten 2016
Favoriete beauty producten | 2016

Niet alleen het einde van de laatste maand van het jaar nadert, maar dus ook het einde van het jaar....

Sluiten