Gift Guide: delilah Cosmetics

 

Gift Guide: delilah Cosmetics

 

 Delilah cosmeticsDelilah cosmetics

 

delilah

Deze prachtige producten zijn gelijk mijn eerste kennismaking met delilah. Een Brits merk wat voor elegantie, een beetje glamour en hoge kwaliteit staat. En dat kan ik beamen. Ik ben razend enthousiast over deze producten. En heb de lippenstift dagelijks gedragen. Hier is het dus al volop kerst als het op mijn look aankomt.

 

delilah is dierproefvrij, dermatologisch getest en vrij van parabenen. Ook zijn de producten milieubewust geproduceerd en brengt het merk niet ieder seizoen een nieuwe collectie uit. Maar gelooft het heilig in de 19 producten die het merk rijk is. Daarnaast is het merk toegankelijk voor alle leeftijden en ieder huidtype, omdat iedere vrouw het verdient om zich mooi te voelen.

 

Delilah cosmetics slim line liquid eyeliner

 

Slim Line – Liquid Eyeliner

Deze liquid eyeliner is ultra dun, intens zwart van kleur en ligt heerlijk in de hand. De huls is gemetalliseerd wat de Slim Line een chique twist geeft. De punt is zacht, verdeelt de vloeistof goed zodat jij jouw eyeliner gelijkmatig aan kunt brengen. Daarnaast is hij ook nog eens waterproof waardoor hij de gehele dag goed blijft zitten. En daardoor perfect voor de feestdagen wanneer jij een traantje weg moet pinken. Gelukkig is hij wel makkelijk te verwijderen.

 

Delilah cosmetics

 

Ingrediënten

De Slim Line is vrij van parabenen.

 

De complete lijst met ingrediënten:
Aqua, Acrylates Copolymer, CI 77266, Butylene Glycol, Laureth-21, PEG-40, 1,2-Hexanediol, Ammonium Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Dehydroacetate, Sodium Hydroxide, Tocopherol. 

 

Delilah cosmetics

 

Ook de swatch is snel gemaakt. Hij laat zien hoe precies deze eyeliner is. De kleur is intens zwart, carbon black, en doordat je hem zo precies aan kunt brengen kun je er een prachtige, niet te opvallende lijn mee maken. Uiteraard afgemaakt met een prachtige wing.

 

 Delilah cosmeticsDelilah cosmetics

 

Colour Intense – Cream Lipstick

Het Britse merk staat bekend om de luxueuze verpakkingen waarvan de meeste een roségouden detail hebben. En is mede door de formule en de roségouden details helemaal van deze tijd.  De Colour Intense lijn van delilah telt acht prachtige kleuren. Waar deze Vintage 3208 de donkerste van is. De lipstick huls is net als de Slim Line gemetalliseerd en voelt zwaar en luxe aan. De naam pronkt ook op de lipstick wat het geheel nog luxueuzer aan doet voelen. Het is overigens een cream lipstick die zijdeachtig mat opdroogt, maar de lippen zo goed als niet uitdroogt wanneer je ze ’s nachts goed hydrateert. En ik kan het weten, de afgelopen week heb ik niets anders op mijn lippen gedragen.

 

Delilah cosmetics colour intense cream lipstick vintage 3208

 

Ingrediënten

De lipstick is verrijkt met Caprylic/ Capric TriglycerideI wat een natuurlijk vetzuur gewonnen uit kokosolie is, en heeft een huid beschermende eigenschap. Pentaerythrityl Tetraisostearate is een textuur versterker. Ook Isononyl Isononanoate is een natuurlijk ingrediënt dat voort komt uit cacao-olie of lavendelolie, en heeft een verzachtende werking. Candelilla Cera is een plantaardige was die de huid verzacht en beschermt tegen vochtverlies. Ook bevat de lipstick Cera Microcristallina, familie van de minerale olie en vaseline, hiervoor wordt (helaas) gewaarschuwd dat het de huid kan verstikken. Cera Alba is gezuiverde bijenwas en geeft stevigheid aan de lipstick. En bevat daarnaast vitamine E.

 

De complete lijst met ingrediënten:
Caprylic/ Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Isononyl Isononanoate, Polyethylene, Dicalcium Phosphate, Candelilla Cera, Cera Microcristallina, Nylon-12, Silica Dimethyl Silyate, Cera Alba, Disteardimonium Hectorite, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium, Saccharin, Mica, Tropolone. 

 

 Delilah cosmetics

 

De kleur is intens, zoals de lijn al doet vermoeden. De lipstick glijd soepel over de huid en geeft een prachtige kleur af. Verder is hij geurloos, dat voorkomt ook weer onnodige huidklachten en allergische reacties. Waardoor hij weer voor een groter publiek geschikt is.

 

 Delilah cosmetics christmas look

 

Ondertussen ben ik verliefd geworden op deze ‘Vintage’, wijn rode kleur. Ook de semi matte finish vind ik prachtig. De kleur past goed bij mijn huid, geeft mijn tanden geen gele tint en laat zich gemakkelijk aanbrengen.

 

Delilah cosmeticsDelilah cosmetics christmas lookDelilah cosmetics christmas lookDelilah cosmetics colour intense cream lipstick vintage 3208

 

Deze lipstick is op mijn lijf geschreven. Hij blijft uren lang steevast op mijn lippen zitten. Hij geeft slechts enkele keren af op een glas water, overleeft een maaltijd (mist hij heel vet is) redelijk goed. Hij slijt alleen aan de binnenkant wat weg. Dat is extra fijn tijdens een kerstdiner.  Een eigenschap waardoor hij ook nog eens long lasting is. Bijwerken is geen probleem.  Het is een lipstick waar je weinig omkijken naar hebt. En dat vind ik zo onwijs fijn.

 

 Delilah cosmetics

 

Waar vind je de prachtige producten van delilah?

Helemaal natuurlijk is het merk niet, maar mooi zijn ze zeker. Deze prachtige producten stralen luxe uit. En daar betaal je dan ook wel voor. Met delilah zijn mijn cravings voor merken als MAC en CHANEL compleet verdwenen. Dezelfde kwaliteit (de lipstick misschien zelfs een tikkeltje fijner) dan de lipsticks van MAC. Maar dan compleet dierproefvrij. Zeker als het op het uitdrogen van de huid aankomt. Ook de Slim Line laat zich gemakkelijk aanbrengen. En houd hierbij in je achterhoofd dat ik dit jaar pas écht geleerd heb hoe je een eyeliner aan moet brengen (zeker met mijn overhangende oogleden). Maar met deze liner is het een klein kunstje en zit mijn complete look er in nog geen 10 minuten op. En dat is fijn. Zo ben jij ook in een mum van tijd klaar om te stralen met kerst!

 

De Slim Line eyeliner is net als de Cream Lipstick verkrijgbaar voor €30,00.

 

Verkoop punten van delilah:
De delilah cosmetics webwinkel in The UK
Online en in de winkels van Babassu (Amsterdam, Leiden en Den Haag)

 

Weet jij al welke look jij draag deze kerst?

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

13 Reacties

 1. 23 december 2016 / 23:36

  Fijne review en prachtige foto’s! Leuk om weer eens een nieuw merk de revue te zien passeren want ik kende Delilah Cosmetics nog niet. Toen ik de lipstick zag dacht ik al WOW! En toen ik ‘em op jouw lippen zag was ik er helemaal weg van. Niet iedereen kan een rode lipstick even goed hebben vind ik (ik heb er zelf te grote lippen voor vind ik waardoor het snel te opzichtig wordt) maar jou staat het prachtig!

  Ik heb nog niet echt stil gestaan bij mijn Kerstlook voor dit jaar. Die gaat helaas heel simpel worden gezien mijn huidprobleempjes.. dan moet ik maar een kunstwerk van mijn nagels maken om het een beetje te compenseren 😉

 2. 22 december 2016 / 20:05

  Wat een prachtige rode lipstick ♥ En wat heb je mooie foto’s gemaakt. xx

 3. 21 december 2016 / 18:18

  Wauw, wat een prachtige producten. De lipstick staat je werkelijk fantastisch. Je hebt je eyeliner ook heel erg mooi aangebracht. Volgens mij heb jij twee toppertjes laten zien in dit artikel!

 4. 21 december 2016 / 17:25

  Ik vind de lipstick je wel heel mooi staan!

 5. 21 december 2016 / 15:34

  Waaaauw, die lipstick! Dit vind ik serieus de mooiste felrode lipstick die ik tot nu toe ben tegengekomen. Wat een mooierd! Hij staat jou ook echt geweldig. Ik ga hem onthouden!!

  • Linda
   Auteur
   21 december 2016 / 20:12

   Ja mooi is hij hé! Ik ben er ook echt verliefd op geworden <3

 6. 21 december 2016 / 11:46

  Ik ben verliefd op die lippenstift! Wat een prachtige kleur. Ik hield altijd heel erg van dat felrode maar toen was ik nog niet zo bekend met Matte (daarnaast een paar miskopen gedaan). Deze staat nu echt op mijn verlanglijstje!

 7. 21 december 2016 / 09:16

  Wauw, die lipstick staat je zo onwijs mooi Linda, pretty lady <3

 8. 21 december 2016 / 09:15

  Ik kende het nog niet, wist niet dat dit ook een dierproefvrij merk was 🙂 De producten zien er erg mooi uit!

 9. 21 december 2016 / 08:12

  Die lipstick staat je echt prachtig! Wat een mooie producten! Dit merk kende ik nog niet, maar je maakt me heel nieuwsgierig.

 10. 21 december 2016 / 06:16

  De lipstick staat je erg mooi. De eyeliner vind ik ook mooier dan ik had verwacht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The Magic of Christmas Lush Bubble Bar
Gift Guide: The Magic of Christmas | Lush

Wanneer ik uit een warm, kruidig Lush bad stap ben ik er pas echt klaar voor; Kerst! Ik moet eerlijk...

Sluiten