Anastasia Brow Definer | Chocolate

 

Anastasia Brow Definer | Chocolate

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

15 Reacties

 1. 25 mei 2016 / 09:45

  Lijkt me heel interessant! Ik gebruik nu een potloodje en wenkbrauw (ok het is eigenlijk een gewone oogschaduw van MAC 😉 ) poeder en het lijkt me ideaal om 1 ipv 2 producten nodig te hebben om van mijn brows iets te maken.

  Jij hebt echt prachtig gevormde en volle brows, ik heb ze bij het Benefit event even van dichtbij gezien en ik moet zeggen: I was impressed! Ik moet het heel erg hebben van het bijtekenen (en de kunst hiervan). Ik heb vroeger teveel geëpileerd en ik had al geen super volle brows. Blijf er eeuwig spijt van hebben, dus wanneer het op nieuwe wenkbrauw producten aankomt ben ik altijd nieuwsgierig!

 2. 23 mei 2016 / 22:10

  Ik vind het resultaat heel erg mooi bij je. Ik had ooit zoiets van W7, maar ik kon er simpelweg niet mee uit de voeten. Voor mij werkt een poedertje het beste: een natuurlijk resultaat. Als ik mijn wenkbrauwen zwaar aanzet, zie ik er ontzettend streng uit.

 3. 23 mei 2016 / 19:32

  Oh deze klinkt erg goed! Het resultaat vind ik ook erg mooi!

 4. 23 mei 2016 / 12:35

  Deze browdefiner lijkt me heel fijn. Ik gebruik nu een wenkbrauwpoeder van Catrice maar merk dat ik het niet heel fijn vind werken. Ik ben heel benieuwd naar deze browdefiner van anastasia geworden! xx

 5. 23 mei 2016 / 12:34

  Super mooie foto’s! Ben al heel blij met de Dipbrow, ben benieuwd naar de Brow Definer, het klinkt tot nu toe erg goed 😀

 6. 23 mei 2016 / 12:22

  Ziet er mooi uit en de kleur staat je erg goed. Ik ben al lange tijd erg benieuwd naar dit product :-).

 7. 23 mei 2016 / 11:10

  De kleur staat je perfect! Ik heb hem ook nog ongebruikt liggen, ook nog van voor de lancering. Shame on us! Ik ga hem vandaag eens proberen, haha!

 8. 23 mei 2016 / 11:02

  ziet er heel goed uit en fijn dat jullie eindelijk maatjes zijn geworden ik moet denk ik nog even oefenen ahah

 9. 23 mei 2016 / 09:16

  Lijkt mij een super product, al vind ik de wenkbrauwen zelf wel wat zwaar zijn aangezet. Zelf hou ik van een wat meer natural look, maar dat is maar net wat je wilt natuurlijk. Het lijkt me wel een easy peasie product om te gebruiken en dat mag in mijn ogen dan ook wel wat kosten. Mooie foto’s en fijn om te lezen dat het inderdaad goed werkt!

  • Linda
   Auteur
   23 mei 2016 / 23:13

   Klopt helemaal, dat zijn ze ook, het gaat de laatste dagen wel beter en dan zijn ze ook minder intens, en net wat strakker getekend. Ik denk dat de zoektocht naar de perfecte wenkbrauwen net zo lastig is als naar de perfecte mascara haha 🙂

 10. 23 mei 2016 / 08:50

  Oeh ik wil ook heel graag deze brow definer van Anastasia proberen. Heb er al meerdere goede verhalen over gelezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
zondag column lifestyle by linda
Zondag

...'En dat is precies wat ik gedaan heb. En het voelt goed. Zeker nu de blog wereld een grote verschuiving...

Sluiten