Hoogtepunten van juli

Juli was als een onverwacht cadeautje. Thomas en ik sloten onze vakantie in de Azoren af met prachtige uitzichten, heerlijk eten en een fijne vlucht terug naar Nederland. Ondanks dat ik juist in het vliegtuig last van buikgriep kreeg en ik zelfs tijdens het dalen een sprintje naar de wc moest trekken mocht de pret niet drukken. Het warme weer doet mij namelijk goed. Zo bezocht ik een paar fijne stranden in Nederland, reisde ik af naar Amsterdam voor een hele fijne onthulling van een limited edition lijn van Beauty Kitchen en plandde Thomas en ik geheel onverwacht een trip naar Luxemburg met vrienden. Deed de aankoop van mijn leven en belandde onverwacht in Duitsland. Zoals ik al zei, juli was een cadeautje. En ik laat je graag de foto’s van de afgelopen maand zien!

 

Hoogtepunten van juli

 

zomershoot zonnebloemen tarwe natuur

 

If you don’t imagine, nothing ever happens at all – John Green

 

São Miguel Azoren Azores
São Miguel Azoren Azores

 

Onze trip naar de Azoren

De eerste dagen van juli waren tegelijkertijd onze laatste dagen op de Azoren. São Miguel is een redelijk onontdekte parel en slechts één van de 9 bewoonde eilanden van de Portugese Azoren. Ik kan niet wachten om de foto’s van deze trip met jullie te delen. Thomas en ik vielen van de ene in de andere verbazing en stopte nóg meer energie in onze content. En hier zijn wij zo blij mee. Het was genieten. Een droom die uit is gekomen. En eenmaal thuis ben ik nóg hongeriger naar meer. Maar ook de trips naar Brugge, Gent & Hamburg liggen nog op de plank om te delen en ik heb werkelijk waar nog geen idee waar ik alle tijd vandaan ga halen om alle content in een blogje te gieten. Maar zoals altijd gaat dat vast goed komen. Ben je nu al benieuwd naar de content? Op mijn Instagram is al het een en ander voorbij gekomen.

 

Amsterdam boho chique fashion shoot

Beauty kitchen limited edition raw inventions
Beauty kitchen limited edition raw inventions
Beauty kitchen limited edition raw inventions

Amsterdam boho chique fashion shoot canals
Amsterdam canal houses
Amsterdam boho summer shoot
Amsterdam canals summer

 

Beauty Kitchen – Raw Inventions (limited edition)

Afreizen naar Amsterdam is altijd een feestje. En zeker als Jo van Beauty Kitchen overkomt naar Nederland en de tijd neemt om alle nieuwe producten te laten zien. Beauty Kitchen is een natuurlijk en dierproefvrij merk met onwijs leuke verpakkingen en maakt enorme ontwikkelingen door de laatste tijd. Ik heb al een paar sneak previews gezien waar ik onwijs enthousiast van wordt maar jullie helaas nog niets over kan vertellen. De nieuwe limited edition producten mag ik uiteraard wel aan jullie laten zien, deze 3 verrassende producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Holland & Barrett en je kan er snel een review over verwachten.

 

Half moon beach

 

Strand

De afgelopen weken waren de temperaturen tropisch in Nederland. En alhoewel ik gezien heb hoe slecht zo’n lange periode zonder regen is voor de natuur, heb ik er zelf enorm van genoten. Thomas en ik bezochten het fijne strand aan Burgh-Haamstede (tip voor wie op zoek is naar een mooi én rustig strand) en besloot ik samen met mijn broer spontaan de zonsondergang te bekijken op het strand van de Maasvlakte. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen op het strand, zeker tijdens deze zomer. Dat er nog maar veel van deze dagen mogen volgen!

 

Vineyard Luxembourg

 

Nieuwe camera & verrassingsweekend

Afgelopen vrijdag heb ik de aankoop van mijn leven gedaan. Het was een rib uit mijn lijf, maar het is het zo waard geweest. Ik keek er namelijk al jaren naar uit, en dat het moment werkelijk daar was voelt zo onwerkelijk. Afgelopen vrijdag kocht ik namelijk een nieuwe baby, een Full Frame camera van Nikon. En als kers op de taart verraste Thomas mij met een weekendje in Luxemburg. Hij wilde graag het weekend aan een zwembad doorbrengen en zo vertrokken wij vrijdag geheel onverwacht met vrienden die kant op. We brachten ons weekend door aan de Moezel, in een gebied wat vol staat mijn wijngaarden. Zo bijzonder. En ik hoop de content snel met jullie te kunnen delen want de foto’s die ik hier maakte zijn zoveel beter van kwaliteit dat ik er gewoon vlinders van in mijn buik krijg hihi! Bovenstaande foto is één van de eerste foto’s die Thomas en ik maakte, and I am not complaining! 

 

 

Linda’s Wholesome Life | Instagram

 

Recap juli en doelen voor augustus

Best gelezen artikelen op Linda’s Wholesome Life:
10 tips om minimalistisch in te pakken
Louis Widmer – Verzorging voor de droge huid
Best getest: Kruidvat Solait High Sun Spray met SPF30
De mooiste plekjes van Formentera
De voordelen van kokoswater

 

De maanden vliegen voor mijn gevoel echt voorbij. Dat komt waarschijnlijk ook omdat er zoveel fijne dingen zijn gebeurd. Dan lijkt de tijd nóg sneller te gaan. Ondertussen ben ik aan het herstellen van alle uitjes, heb ik weer een behandeling gehad en probeer ik te herstellen van een hardnekkige slijmbeursontsteking in mijn elleboog. Want door alle leuke dingen zal ik al bijna vergeten dat ik hier al weken mee worstel en niets zwaars mag tillen of doen. Hopelijk werpt dat zijn vruchten af.

Daarnaast wil ik graag aan de slag gaan met alle mooie content die ik de afgelopen weken geschoten heb, ik kan namelijk niet wachten om dit met jullie te delen. En zo komen er vanaf vorige week ook eindelijk weer artikel online op Convey the Travel. Ook tikte ik deze maand de 13.000 unieke bezoekers aan op mijn Linda’s Wholesome Life en daar ben ik MEGA trots op en blij mee. Ook plaatste ik eindelijk een media kit op mijn blog en nam ik na een veel te lange tijd eindelijk weer eens een video op. Deze hoop ik ook snel te kunnen delen! Er is dus vooral veel werk aan de winkelen en tussendoor probeer ik maximaal van de zomer te genieten. Ik hoop dat jij hetzelfde doet!

 

Wat maakte jij de afgelopen maand mee?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

17 Reacties

 1. 4 augustus 2018 / 14:25

  Wat een heerlijke maand heb je achter de rug. Ben trouwens ook echt onder de indruk van je schitterende foto’s

 2. 2 augustus 2018 / 12:15

  Wat een boel mooie hoogtepunten mét geweldige foto’s! Het lijkt soms of ik even in een vakantiemagazine aan het bladeren ben. De eerste foto met de nieuwe Nikon belooft onwijs prachtig beeldmateriaal, dus kom maar door met dat moois 😉

 3. 2 augustus 2018 / 11:22

  Leuk om te lezen en wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Balen van de slijmbeursontsteking, lijkt me erg pijnlijk.

 4. 1 augustus 2018 / 22:16

  Die rennende foto is echt zo leuk gelukt! ah wat balen van die slijmbeursontsteking zeg.. dat doet zo’n pijn! ik kom net terug uit italie en ik heb twee weken met blaasontsteking gelopen..

  • Linda
   Auteur
   2 augustus 2018 / 10:08

   Ooh een blaasontsteking is ook zo’n pain in The ASS. Ik ga ook echt niet meer op reis zonder antibiotica ?

 5. 1 augustus 2018 / 22:12

  Wat heerlijk maand heb je gehad! Op naar mooie next maand

 6. Mieke | mieksmind
  1 augustus 2018 / 18:35

  Ik blijf in herhaling vallen bij je; deze foto’s zijn ook weer prachtig! dat ze jou nog niet gevraagd hebben om te werken als fotograaf voor een magazine 😉 + model hihi!

  • Linda
   Auteur
   1 augustus 2018 / 22:09

   Wat een onwijs lieve reactie van jou, dank je wel! <3

 7. 1 augustus 2018 / 14:46

  Zoals mijn voorgangers al zeggen: wat een prachtige foto’s. Ik ben benieuwd of je met je nieuwe camera nóg mooiere foto’s kunt maken.

 8. 1 augustus 2018 / 13:54

  wat een mooie foto’s!! mijn complimenten!! je hebt een heerlijke maand achter de rug, gelukkig doet dat de buikgriep wat vergeten.

  • Linda
   Auteur
   1 augustus 2018 / 22:10

   Aah dank je wel voor je super lieve woorden!

 9. 1 augustus 2018 / 10:03

  Wat een prachtige foto’s! Dat ziet eruit als een mooie maand en wat lief dat Thomas je verraste met een weekendje Limburg!

 10. 1 augustus 2018 / 08:57

  Klinkt allemaal heel leuk en goed Linda 🙂 Jammer van de buikgriep, maar gelukkig doet de zon je goed. Ik vind de zomer ZO fijn <3

  • Linda
   Auteur
   1 augustus 2018 / 10:37

   Van mij mag het ook altijd wel zomer zijn! ♥️

 11. 1 augustus 2018 / 07:51

  Wat een fijne maand heb je achter de rug met al die mooie reizen en onvergetelijke uitjes, op die ontsteking na dan natuurlijk. Ik ben heel nieuwsgierig naar al je blogartikelen en prachtige foto’s van deze mooie tripjes. Maar doe rustig aan en neem ook de tijd om te herstellen! Dat is natuurlijk het belangrijkste! <3
  Ik wens je een heel mooie maand augustus toe.

 12. 1 augustus 2018 / 05:45

  Wat een heerlijke maand is juli voor jou geweest, afgezien van je slijmbeursontsteking. Door al het moois zou je die bijna ‘vergeten’. Hopelijk heb je daar snel een stuk minder last van. Ik ben benieuwd naar alle foto’s vanuit de Azoren en ook naar die van Luxemburg. De eerste foto is al een plaatje in ieder geval! Fijn dat je met zo’n heerlijk gevoel op de afgelopen maand terug kan kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The body Shop Body Yoghurt vegan
Vegan Body Yoghurt | The Body Shop

[dropcap]I[/dropcap]n de zomer kan jouw huid wel wat extra verzorging en verkoeling gebruiken. The Body Shop heeft eerder dit jaar...

Sluiten