Top 5 Zomer favorieten

De zomer is mijn absolute favoriet als het op seizoenen aankomt. De lange dagen, de zwoele nachten, van mij mag het altijd wel zomer zijn. Vandaag deel ik graag mijn top 5 zomer favorieten met jullie. Van picnic gear, zomerse kleding tot skincare en mijn favoriete zomerse drankjes. Het komt allemaal voorbij.

 

Top 5 Zomer favorieten

 

Beach essentials Linda's Wholesome Life

Beach essentials Linda's Wholesome Life
Beach essentials Linda's Wholesome Life
Beach essentials Linda's Wholesome Life

Beach essentials Linda's Wholesome Life

 

Beach essentials

De zomer in Nederland heeft tropische temperaturen bereikt waar we alleen maar van konden dromen. Het is zo’n zomer die ik mij van ‘vroeger’ herinner, en ik als klein meisje de hele dag in een zwembad rond kon dobberen. Heerlijk. Nu ik een rijbewijs heb voldoet het zwembadje thuis altijd en plant ik mijzelf graag neer op het strand. Een fijn katoenen vloerkleed (wat ik met een hele fijne korting kon bemachtigen), wat fruit, genoeg drinken en goed gezelschap, and you are good to go. Ook de mandjes van zeegras vind ik fijn om mee te nemen naar het strand. Hier passen al mijn essentials in, en het staat nog leuk ook!

 

Alpro meer fruit, zonder toegevoegde suikers

Alpro meer fruit, zonder toegevoegde suikers
Alpro meer fruit, zonder toegevoegde suikers
Alpro meer fruit, zonder toegevoegde suikers

 

Alpro – Meer fruit, zonder toegevoegde suikers

Het lijkt wel makkelijker dan ooit om vegan te eten. Er komen steeds meer vleesvervangers op de markt en ook de plantaardige variaties op yoghurt worden steeds smaakvoller. Dat deze toetjes ook steeds minder suikers bevatten kan ik alleen maar toejuichen. Alpro heeft twee nieuwe variaties uitgebracht in de smaken Kers en Mango. En deze bevatten geen toegevoegde suikers, yay! Deze toetjes zijn vanaf juli verkrijgbaar bij de volgende supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Deen, Poeisz en de Plus. En ze zijn finger-licking goood!

 

Boho beach picnic Linda's Wholesome Life

Boho beach picnic Linda's Wholesome Life
Boho beach picnic Linda's Wholesome Life
Boho beach picnic Linda's Wholesome Life

 

Favoriete drankje

Mijn favoriete drankje deze zomer is by far vers kokoswater. Of ik het nu vers uit een jonge groene kokosnoot drink of uit een pak haal, iedere dag schenk ik wel een glas voor mijzelf in met deze heerlijke natuurlijke dorstlesser. Kokoswater heeft namelijk een positieve invloed op jouw gezondheid, en deze voordelen zette ik laatst al op een rijtje.

 

Top 5 Zomer favorieten Linda's wholesome Life

Top 5 Zomer favorieten Linda's wholesome Life
Top 5 Zomer favorieten Linda's wholesome Life
Top 5 Zomer favorieten Linda's wholesome Life

 

Zomerse outfits

Het dragen van jurkjes, it will never get old. Ik voel mij het fijnst in een luchtig jurkje en ik ben dan ook dolblij dat ik mijn jurkjes dagelijks kan dragen deze zomer. Ik heb nu zoveel meer plezier van mijn kleding en ben blij dat ik mijn kleding niet in de kast hangt te wachten op een nieuw reisje. Maar ook in de avond kan ik een fijne short en een lekkere trui goed waarderen. En voeg ik de laatste tijd steed meer natuurlijke tinten toe aan mijn garderobe. Ook deze tas is een grote favoriet, deze kocht ik tijdens mijn trip op de Azoren in een lokaal winkeltje in het enige winkelcentrum wat het eiland heeft. Mijn short is vintage, jurkje kocht ik bij de Mango en de trui is van biologisch katoen en kocht ik bij Otto.

 

Maasvlakte sunset


Maasvlakte sunset
Maasvlakte sunset
jane iredale

 

jane iredale

jane iredale ken je misschien wel van de prachtige en luxe beauty producten. Naast de fijne minerale make-up van jane iredale heeft het merk nu ook summer essentials voor jouw huid uitgebracht. De HandDrink is een Hand Cream die verrijkt is met SPF15. Het is een verfrissende verzorging met citroengras die zeker ook geschikt is voor de droge, gekloofde en door de zon beschadigde huid.

De Lemongrass Love Hydration Spray is een echte opkikker in een flacon en brengt mij na één spray helemaal terug in Azië, hier wordt lemongrass namelijk veelal gebruikt in parfums en gerechten. De gezichtsspray kun je gemakkelijk toevoegen aan jouw skincare routine, of simpelweg meenemen als je van huis gaat. Door de speciale flacon blijft de spray namelijk heerlijk koel en is iedere spray heerlijk verfrissend. Daarnaast wordt jouw huid gehydrateerd, verzorgt en beschermt. Worden poriën zichtbaar verminderd en neutraliseert het overtollig talg. Zo kan je zonder problemen zonder make-up voor de dag komen.

De Limited edition HandDrink Hand Cream is verkrijgbaar voor €29,00 (60 ml.). De Lemongrass Love Hydration Spray is verkrijgbaar voor €29,90 (90 ml.). Er is ook een Refill verkrijgbaar voor €60,00. 

 

Beach Sunset Maasvlakte

 

Sunsets

Ik ben een groot liefhebber van zonsondergangen. Dagelijks kan ik intens genieten van het mooie schouwspel wat je terugziet in de wolken. Naast uitzichten vanuit een vliegtuig raampje is een zonsondergang op het strand mijn grote favoriet. Daarom mag het van mij altijd wel zomer blijven!

 

Wat is jouw grote favoriet van deze zomer?

 

 

See you next time voetnot

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

11 Reacties

 1. 5 augustus 2018 / 10:22

  Ik ben dol op je mooie trui! Is hij van het eigen merk van OTTO of van een ander merk? De kleur is prachtig (superfijn dat hij van biologisch katoen gemaakt is) en snap goed dat dit een favorietje van je is.

 2. 4 augustus 2018 / 23:42

  Wauw wat een geweldige foto’s!
  Mijn zomerfavoriet is momenteel Terrashield olie om muggen en ongedierte op afstand te houden van mijn zoontje die extreem allergisch is voor muggensteken (koorts, megabulten). En ik wil geen chemische troep of spul met deet erin voor hem gebruiken.

 3. 4 augustus 2018 / 20:59

  Wauw wat een geweldige foto’s weer! Het is heerlijk op het strand aan het einde van de middag he? 😀

 4. 4 augustus 2018 / 20:08

  WAUW! De foto’s zijn zo mooi! En ik ben ook een groot liefhebber van zonsondergangen!!

 5. 4 augustus 2018 / 12:10

  wauw en nog eens wauw, wat heb je weer een mooie foto’s gemaakt zeg wauw! haha een ventilator is onmisbaar.. jammer genoeg hebben wij er twee die wel veel geluid produceren.

 6. 4 augustus 2018 / 10:45

  Mijn hangmat! Die hangt tussen twee perenbomen, en ik vind hem heerlijk om in te liggen.

 7. 3 augustus 2018 / 19:45

  Fijne zomer favorieten heb je, de yoghurt van Alpro lijkt me heerlijk verfrissend en een ideaal tussendoortje.

 8. 3 augustus 2018 / 13:39

  Ik heb ook altijd een picknick-kleed bij de hand, met een plastic onderkant zodat je altijd droog zit. Niet dat dat op dit moment een probleem is…

 9. 3 augustus 2018 / 08:02

  Wat een suuuuper mooie trui <3 De producten zijn ook héél fijn!

 10. 3 augustus 2018 / 06:23

  Ohhh heerlijk hè die essentials die nu al langere tijd nodig zijn. Wij hebben toevallig ook een heel fijn picknickkleed van katoen voor een leuke prijs weten te scoren laatst. Daarnaast zijn voor mij onmisbaar goede producten voor mijn huid, waarvan een aantal met een goede zonbescherming. Ook mijn ventilator is onmisbaar voor mij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Hoogtepunten van juli 2018 Linda's Wholesome Life
Hoogtepunten van juli

[dropcap]J[/dropcap]uli was als een onverwacht cadeautje. Thomas en ik sloten onze vakantie in de Azoren af met prachtige uitzichten, heerlijk...

Sluiten