Duurzame herfst outfit

Duurzame Herfst outfit Linda's Wholesome LifeBiesbosch, november 2020

 

De knusse warme herfstdagen, knapperende blaadjes onder de voeten, een zacht herfst zonnetje dat mijn huid verwarmt en vogels die langzaam aan naar warmere plekken trekken. We kunnen er niet omheen, het is volop herfst. Tijdens de mooie nazomer hebben wij de sleutels van ons eerste koophuis gekregen en zijn wij eigenlijk non-stop aan het klussen geslagen. Jurkjes en rokken werden ingeruild voor een kluskleding en mijn haren zitten permanent in een knot. Ik zal haast vergeten dat het herfst is. En dat terwijl het zo’n prachtig mooi seizoen is.

Iedere week probeer ik wel een time-out dag in te plannen. Niet dat mijn klus tempo net zo hoog ligt als dat van menig ander, er wordt ondanks dat wel iedere dag wat gedaan. En als het dan ook nog eens zonnig is tijdens zo’n time-out dag, of een dag waarop er dikke mist hangt in de polder, probeer ik er toch steeds wel even op uit te gaan. Inclusief een normale herfst outfit, Moos en een camera. Want de herfst is immers té kort en té mooi om het aan mijn neus voorbij te laten gaan.

 

Duurzame Herfst outfit Linda's Wholesome Life

 

Outfit details

De outfit van vandaag heeft een redelijk duurzaam randje. De rok komt van de H&M Conscious lijn van vorig jaar. Ik zie dat deze rok er niet meer is, maar ze verkopen nog wel vergelijkbare modellen in een ander kleurtje. Het is namelijk zo dat ik op 22 december 2020 officieel een jaar lang geen nieuwe óf tweedehands kleding heb gekocht. Ik heb wel twee maal iets opgestuurd gekregen voor een samenwerking. Ondergoed is wat mij betreft ook uitgesloten in deze persoonlijke No Buy Challenge. Een stille challenge die ik lang voor mij gehouden heb. De pandemie heeft het er niet op uit gaan om te winkelen eerlijk gezegd ook wel wat makkelijker gemaakt.

Een van de items die ik opgestuurd heb gekregen is van Arber Studio. Een prachtige en tijdloze blouse gemaakt van 100% linnen. De tas is een Chanel sample bag die ik voor een leuk prijsje op de kop tikte op de vintage markt in Notting Hill. De challenge om geen nieuwe lederen items meer te kopen gaat ook goed. Er is tenslotte ook al zoveel moois op de wereld dat nieuw kopen vaak niet eens nodig is. En voor nieuwe tassen hebben we immers de prachtige leder vrije opties van Stella McCartney en de iets meer portemonnee vriendelijke tassen van Matt & Nat of  INYATI.

Om mijn tas iedere seizoen een andere look te geven wissel ik graag af met het gebruik van sjaals. Zo heb je met een simpele ingreep steeds weer een nieuwe tas. Als overdag de warme herfstzon schijnt heb ik voldoende aan deze outfit. Maak het af met lange of overknee laarzen, een heerlijk vest of een warme jas voor wanneer het zonnetje al vroeg gaat zakken.

 

Wat is jouw ideale herfst outfit?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty Kitchen Fragrance Free Haircare
Fragrance Free Aloe Haircare | Beauty Kitchen

Biesbosch, november 2020   [dropcap]N[/dropcap]a mijn favoriete shampoo en conditioner: de samenwerking tussen Karine Jackson & Beauty Kitchen, komt stipt...

Sluiten