Flounce Sleeve Mini Dress

Flounce Sleeve Mini DressNoord-Brabant, juni 2020

Soms heb ik het gevoel dat ik op het Engelse platteland geboren had moeten worden. Het land waar mooie vrouwen dagelijks prachtige jurken dragen. Lange elegante jurken voor rond het huis, een iets simpeler exemplaar om boodschappen mee te doen en een ander om tijd in de tuin door te brengen. Stuk voor stuk gemaakt van mooie stoffen, sierlijke lijnen die het vrouwelijk lichaam complimenteren. Afgemaakt met loafers of goeie bruine sandalen. Een klein tasje voor buiten het huis, een mooie rieten mand om de oogst vanuit de groentetuin binnen te halen. Om ’s avonds een wollen vest aan te trekken voor die fijne nonchalante Scandinavische look.

Ik dagdroom over het wandelen door pittoreske dorpjes en uitgestrekte velden. De lange afstanden leggen we in een oude Landrover af om ook een keer bij een klein marktje te stoppen. De zomer, ik kan er lang over dagdromen. En zal het graag nog eens in ‘The English Cotswolds’ en Scandinavië door willen brengen. Om dagelijks verse thee te kunnen drinken met betoverende uitzichten. En die jurken? Mijn collectie groeit en groeit. Stuk voor stuk met mooie tijdloze modellen. Lange jurken voor de koelere dagen, kortere jurken voor de zomerse temperaturen. Jurken met mooie lijnen voor feestelijke dagen. Zoals cocktail of tea party’s, bruiloften en andere partijtjes. Ieder landschap vraagt weer om een andere jurk. Maar de basis zal altijd hetzelfde blijven. Met zachte aarde tinten, samen met uitschieters naar groen, blauw en jurken met bloemen prints.

Waar ik ze vind, ja, dat is eigenlijk altijd op goed geluk. Winkelen doe ik niet veel. Als ik de deur uit ga slaag ik graag in unieke boetiekjes of designer preloved stores. Thriften doe ik ook graag online. Vinted is een waterval aan mooie unieke jurken waar ik graag mijn zeevruchten uit pluk. Deze blauwe Flounce Sleeve Mini Dress is een Sustainable Choice van NA-KD. De perfecte jurk die vraagt om een fijne zonovergoten tea party in The Cotswolds. Hopefully soon.

Met de code 20XBBLVT krijg je 20% korting op NA-KD.com.

 

Wanneer draag jij graag jurken?

 

Liefs Linda

 

 

De jurk in het artikel: ‘Flounce Sleeve Mini Dress’ is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Esse sunscreen spf30
Esse Sunscreen SPF30

Noord-Brabant, juni 2022 [dropcap]H[/dropcap]et voelt als een eeuwigheid geleden dat ik rustig ben gaan zitten om een mooie review te...

Sluiten