Matt & Nat – Vegan Goods

Merken die de wereld een stukje mooier maken, ik heb er een zwak voor. Waar ik voorheen dacht dat echte lederen producten voor luxe stonden, merk ik dat mijn voorkeur steeds vaker naar een vegan optie gaat. Onderlaatst voegde ik mijn aller eerste Matt & Nat tas toe aan mijn garderobe. En wat miste was een kleinere portemonnee. Zodat ik gemakkelijk de stad in kan, zonder al teveel mee te nemen. Want dames, jullie kennen het probleem vast, zo’n tas -hoe groot hij ook is- zit altijd vol. En op het einde heb ik nog een hele fijne kortingscode voor je!

 

Matt & Nat

Vera Small Chili Small

 

Matt & Nat portemonnee vera small chili

Matt & Nat portemonnee vera small chili

Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili

 

-Bewuster leven-

een cadeautje voor de aarde

Ik merk dat steeds meer mensen bewust gaan leven. Dat maakt mij simpelweg heel erg blij. Zeker nu de vraag naar diervriendelijke producten steeds groter wordt, merk ik dat steeds meer merken hierin meegaan. Kijk maar eens naar de nieuwe Allerhande, zelfs met het Kerstdiner eten wij niet alleen de traditionele kalkoen. En gourmetten kan gemakkelijk met een pakket van de Vegetarische slager.

Maar ook op beauty gebied zien we een verschuiving. Mensen hebben kritische vragen gesteld over de ingrediënten die wij vaak niet eens uit kunnen spreken. En je wilt toch weten wat je op je huid smeert en daardoor ook binnen krijgt? Ook duurzame mode wordt steeds meer een nieuwe norm. Mensen gaan bewuster winkelen en durven kritische vragen te stellen als; ‘who made my clothes?’ en welke materialen zijn er in dit item verwerkt?

Een outfit is niet compleet zonder een mooie tas, zodat al je spullen netjes opgeborgen zijn. Ook de kwaliteit van vegan leder gaat met sprongen vooruit. Net als de modellen. Matt & Nat tassen zijn prachtige statement tassen. Ze hebben een klassiek uiterlijk, maar sluiten perfect aan op de mode van vandaag. Een flinke upgrade van de fake leather bags van Fast Fashion ketens.

Maar Matt & Nat gaat verder dan de perfecte tas. Zelfs voor vegan schoenen, (honden) accessoires en portemonnees ben je hier aan het juiste adres. Deze bruine parel is de kleinere versie van de Vera portemonnee. De buitenkant is gemaakt van Polyurethaan en de binnenkant van gerecyclede petflessen. Daarnaast zijn alle producten gemaakt in een eerlijk en gecertificeerd naaiatelier.

Matt & Nat portemonnee vera small chili

Matt & Nat portemonnee vera small chili Wolf and Storm

-Vera Small-

Chili

+ kortingscode

 

Vegan – because going to bed each night knowing that I did not contribute to any beings suffering makes my soul shine.

 

Deze Vera portemonnee heeft een ideaal maatje en heeft voldoende ruimte voor mijn pasjes, brief en muntgeld. Mede door het fijne formaat glijdt deze Vera wallet moeiteloos in mijn kleinste tassen. En dat is fijn. Zelf voel ik mij altijd een stuk veiliger op straat als ik mijn spullen in een dichte tas dichtbij mij kan houden. Zeker nu de dagen korter worden. En het materiaal voelt zo fijn aan, dat het bijna niet van echt leer te onderscheiden is.

Daarnaast zijn de items van Matt & Nat een prachtige cadeau’s voor de feestdagen. En als iedereen vaker een duurzame en bewuste aankoop doet, zal de wereld steeds weer een stukje mooier en groener worden! Zo simpel is het.

Je shopt de eerlijke Matt & Nat tassen bij de duurzame webshop Wolf & Storm. De webshop heeft een fijn aanbod aan eerlijke kleding (aanrader als je nog een feestelijke outfit zoekt voor de decembermaand), sieraden en mooie tassen. Je kunt er terecht voor duurzame, vegan en biologische items.

Heb jij een mooie Matt & Nat tas op het oog of wil je er een cadeau doen? Met de kortingscode: ‘Linda15’ krijg jij 15% korting op alle tassen en portemonnees. En laten wij eerlijk zijn, de Matt & Nat tassen zijn een lust voor het oog. Zo is die mooie tas ineens weer een stukje dichterbij!

De Vera Small in de kleur Chili is verkrijgbaar voor €59,95. 

 

Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili

 

 

 

Ben jij team grote portemonnee of team kleine portemonnee?

 

See you next time voetnot

 

 

Pin op Pinterest

 

Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat portemonnee vera small chili

 

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

22 Reacties

 1. 29 november 2018 / 19:24

  Wat een mooie portemonnee! Ik houd er wel van. En zoals je zegt valt ook mij op dat steeds meer mensen bewuster leven. Zelf doe ik dat ook steeds meer. Het liefst zou ik ook helemaal geen vlees meer willen eten, maar moet zeggen dat ik dat nog wel eens lastig vind. Niet zo zeer omdat ik het zo lekker vind, maar meer uit gewoonte en gemakzucht.

 2. 28 november 2018 / 18:38

  Ik ben echt dol op Matt & Nat. Zo’n prachtig merk vind ik het. Mijn werktas gebruik ik nu al een jaar maar ziet er nog steeds piekgaaf uit. Daar word ik zo blij van. Dat een duurzame keuze niet alleen duurzaam is vanwege het materiaal maar ook vanwege de levensduur. Deze portemonnee is ook echt prachtig!

  • Linda
   Auteur
   28 november 2018 / 18:59

   Yes, precies wat jij zegt! En hoe langer je iets draagt, hoe meer het écht jou wordt!

 3. 28 november 2018 / 15:00

  Mijn hemel wat een prachtige foto’s. M’n hele bureaublad en toetsenbord zijn nat van het kwijl.
  En wat een prachtige producten, heel leuk om hier iets over te lezen <3

  • Linda
   Auteur
   28 november 2018 / 16:45

   Wat een lieve reactie Evelien, you made my day! <3

 4. 28 november 2018 / 14:58

  Mooie portemonnee. Dit merk ken ik niet. Handig zo`n grote portemonnee

 5. 28 november 2018 / 13:55

  Wat een mooie portomonee, en wat een voordeel dat hij duurzaam gemaakt is! Ik merk zelf ook dat ik steeds bewuster leef, dus dit soort producten zijn dan een echte uitkomst.

 6. 28 november 2018 / 12:16

  Ik ben van de grote portemonnee, waar ik heel veel in kwijt kan, mooie kleur is deze van jou!

  • Linda
   Auteur
   28 november 2018 / 16:46

   Grote portemonnees zijn vaak ook wat praktischer hé? Maar o zo onhandig in een kleine tas. Dit is gelukkig een prima tussen maatje waar ik nog verrassend veel in kwijt kan. Team praktisch hier haha!

 7. 28 november 2018 / 10:57

  Wauw prachtig deze! En inderdaad, heel goed om bewuster te gaan leven, mooie duurzame spullen aan te schaffen en na te denken over de aankopen die je doet. Daar ben ik zelf heel bewust mee bezig. Liever wat minder maar wél mooie kwaliteit en duurzaamheid.

 8. 28 november 2018 / 10:47

  Oh, dit is helemaal mijn smaak! Ik ben verliefd op deze mooie portemonee :). Nu ben ik wel benieuwd hoe hij er van binnen uitziet, heb je ook een ritsvakje voor je muntgeld? En kunnen er veel pasjes in? Zelf zou ik ook nog een mooie tas van Matt & Natt willen hebben. Het is een prachtig merk!

 9. 28 november 2018 / 10:07

  Wauw wat een geweldige foto’s tussen de bladeren. Ik ken het merk niet, maar het ziet er wel heel goed uit! Ik ben denk ik team grote portemonnee!

 10. 28 november 2018 / 09:59

  Ik kende dit merk nog helemaal niet, ziet er echt mooi uit. (mooie foto’s ook!)
  Ik merk dat ik ook steeds meer naar vegan oplossingen zoek, ook al eet ik nog steeds een paar keer in de week een lekker stukje vlees/vis. Ieder stapje helpt de wereld vooruit!

 11. 28 november 2018 / 09:14

  Wisselend, soms groot maar soms klein. Op dit moment ben ik op zoek naar ongeveer zo’n formaat portemonnee. Althans, dat denk ik want op beeld is het soms toch lastig in te schatten hoe groot deze portemonnee nou echt is haha.

  • Linda
   Auteur
   28 november 2018 / 16:50

   Dit is inderdaad een fijn tussenmaatje, waar overigens ook genoeg in past!

 12. 28 november 2018 / 08:01

  Deze portemonnee is zo mooi en hij is nog vegan ook! Eerst wat ik team grote portemonnee, maar nu vind ik een kleinere veel fijner 🙂

 13. 28 november 2018 / 07:36

  Wat een prachtige portemonnee! Een ideaal maatje en ik vind hem er ook erg stijlvol uitzien. Mooi merk is Matt & Nat! Zelf heb ik op dit moment een grote portemonnee, maar ik realiseerde me laatst dat ik me eigenlijk best met een kleiner exemplaar zou redden. De zoektocht is begonnen! 😉

 14. 28 november 2018 / 07:01

  Ik heb deze ook, maar dan in een andere kleur. Zo’n fijn ding!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Aveda Cherry Almond
Aveda – Cherry Almond Collection + Giveaway

[dropcap]D[/dropcap]e Cherry Almond collectie is het nieuwste heerlijk geurende pareltje van Aveda. Aveda kenmerkt zich door dierproefvrije en vegan haarverzorging...

Sluiten