Benefit Dew The Hoola & Hoola Zero Tanlines

 

Benefit Dew The Hoola & Hoola Zero Tanlines

 

Benefit Hoola Zero Tanlines Dew The Hoola Benefit Dew The Hoola

 

Zoals ik al vertelde is de Hoola bronzer, de ’tan-in-a-box’ de best lopende bronzer van Benefit. En toen ik dit hoorde realiseerde ik mij dat ik een enorm gat in mijn stash heb wat opgevuld moet worden. Ik maakte tijdens de perslancering van Benefit kennis met de new kids on the Hoola block en laat deze pareltjes vandaag graag aan jullie zien.

 

Hoola Zero Tanlines

 

Benefit Hoola Zero TanlinesBenefit Hoola Zero Tanlines

 

De Hoola Zero Tanlines is één en al vrolijkheid. De exotische uitstraling en het hoola rokje geven je direct het idee dat je op strand in Hawaii bent beland.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines

 

Deze bronzer voor het lichaam is eigenlijk een spray tan in make-up vorm. Hij komt dan ook in een groot formaat. Deze lichaamsbronzer bevat 147 ml en bestaat uit verschillende onderdelen. De applicator waarmee je de bronzer aanbrengt zit namelijk verscholen in het sierlijke rokje.

 

Benefit Hoola Zero TanlinesBenefit Hoola Zero Tanlines

Benefit Hoola Zero Tanlines

 

Je haalt de chique sponge applicator uit de rok en hierna kan je de dop eraf schroeven zodat de opening van de tube zichtbaar wordt. Deze opening is niet heel groot, zodat je de bronzing gel goed kunt doseren. Fijn!

 

Benefit Hoola Zero Tanlines

 

De sponge applicator is zacht en bruin van kleur, zo voorkom je vieze bruine vlekken die je door het gebruik zeker gaat krijgen. Gelukkig krijg je hem na gebruik ook weer goed schoon met water uit de kraan. Door de inkeping houd de applicator ook goed vast en ligt hij lekker in de hand.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines

 

De gel is erg donker van kleur zoals je ziet en dat kan even schrikken zijn. Het is en blijft gelukkig make-up, hierdoor kan je wat er op je kleding of handen terecht komt er ook zo weer afwassen met water. Door de speciale formule houd deze bronzer zo’n 12 uur. Een beetje vocht kan hij hebben, maar met grote druppels moet je toch wel oppassen. En de geur? Die is heerlijk fruitig!

 

Benefit Hoola Zero Tanlines

 

Als je de gel uitsmeert lijkt het qua zicht net op stroop. Het is een heel klein beetje plakkerig, maar dit zorgt ervoor dat het product straks goed hecht op de huid. Je wilt natuurlijk wel dat de lichaamsbronzer blijft zitten waar je hem aan hebt gebracht.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines swatch

 

1. Mijn arm en mijn eigen huiskleur. 2. En swatch van de Hoola Zero Tanlines. 3. De lichaamsbronzer ben ik aan het uitsmeren over mijn gehele arm. 4. Tada! Mijn gebronsde arm met de Hoola Zero Tanlines. De kleur is warm, mooi egaal en streeploos. In het begin kan hij wat plakkerig aanvoelen, trekt snel in en voelt aan als een tweede huid.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines Benefit Dew The Hoola

 

Dew The Hoola

 

Benefit Dew The Hoola

 

Maar ook aan het gezicht is gedacht tijdens het uitbreiden van de Benefit Hoola lijn. De originele Hoola bronzer vind je in een vierkant doosje en is een poeder bronzer. Deze vloeibare bronzer is dan eigenlijk een hele logische volgende stap.

 

Benefit Dew The Hoola

Benefit Dew The Hoola
Benefit Dew The HoolaOok de Dew The Hoola komt in een vrolijk kartonnen doosje en heeft zelf het natuurlijke uiterlijk van een bamboe. En dat vind ik nou zo leuk aan Benefit, zij weten van alledaagse make-up producten een kunstwerk te maken wat niet alleen handig is in gebruik, maar ook mooi staat op de kaptafel.

 

Benefit Dew The Hoola

 

Deze vloeibare bronzer bevat een pompflacon met een kleine opening. Ook bij dit product zal je hierdoor niet snel teveel pakken. En dat is een groot pluspunt, je wilt jouw product toch graag met liefde helemaal tot de laatste druppel gebruiken. De dop is stevig, voelt luxe aan en sluit goed. Zo kan hij zorgeloos mee in jouw beautycase.

 

 Benefit Dew The Hoola swatch

 

1. De bronzer is duidelijk warm van kleur en ruikt naar zomer gezoet fruit. Lekker! 2. De bronzer heeft een luchtige textuur en laat zich gemakkelijk verdelen. 3. De bronzer heeft een warme ondertoon, en laat zich gemakkelijk streeploos aanbrengen. Hij is mat en bevat dus geen glans of glitters. I’m in bronzer heaven!

 

 Benefit Hoola Zero Tanlines Dew The Hoola

 

Mijn gezicht heb ik opgemaakt, wat nog mist zijn de Dew The Hoola bronzer en een blush.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines Dew The Hoola

 

Ik heb Benefit Dew The Hoola nét onder mijn jukbeenderen aangebracht met mijn vinger (en dat vind ik nou zo leuk aan Benefit, dat ze stimuleren lekker met je vingers aan de slag te gaan!) en aan de zijkant van mijn neus.

 

Ik was bang dat de bronzer oranje zal kleuren op mijn huid, maar als je een kleine hoeveelheid aanbrengt zul je zien dat hij mooi matcht met jouw huid. Hij laat zich makkelijk aanbrengen en ik ben nu al dol op deze matte bronzer. Zeker omdat je hem subtiel aan kan brengen en hem ook kan opbouwen.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines Dew The Hoola

 

Uiteraard heb ik mijn look even afgemaakt met een koraal kleurige blush. En ik moet zeggen dat ik het resultaat erg mooi vind. Ik was heel bang voor het ‘hee heb jij een dikke streep bronzer aangebracht?’ effect omdat het een vloeibare bronzer is. Niets is minder waar. Je kunt hem heel gemakkelijk aanbrengen zonder harde lijnen, en zo krijg je een heel natuurlijk gebronsd effect.

 

Benefit Hoola Zero Tanlines Dew The Hoola

 

Gebruikte producten

♡ Benefit POREfessional – review
♡ Yves Rocher Pure Light Cushion foundation – review
♡ Essence all about matt! high covering concealer
♡ Essence all about matt! fixing compact powder
♡ Anastasia Brows in a Bow
♡ Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – review
♡ Urban Decay Naked Basics eyeshadow palette
♡ Kiko Ultimate pen long wear eyeliner
♡ Pupa Milano Diva’s Lashes mascara – review
♡ Chanel Joues Contraste Blush – review
♡ MAC All Fired Up lipstick – review

♡ Marc Jacobs Enamored nailpolish – review

 

 Benefit Hoola Zero Tanlines Dew The Hoola

 

Ik ben verliefd op de leuke, tropische verpakkingen van deze Hoola producten. Naast dat ze beiden heerlijk exotisch ruiken werken ze ook heel erg fijn. De Hoola Zero Tanlines lichaamsbronzer is perfect voor wie een dag of avondje een gebronsde huid wilt. Zeker voor wie een spray tan net iets te permanent of eng vindt. Het is en blijft make-up, en dat maakt hem zo fijn, laagdrempelig en makkelijk in gebruik. Beiden zijn ze geschikt voor alle huidtypen. De Dew The Hoola vloeibare bronzer geeft jouw gezicht een gebronsde look. Hij is makkelijk in gebruik en mat. Hierdoor zal hij nooit to much zijn en past hij prima in jouw dagelijkse make-up routine. Het is genieten zonder zon deze zomer en lente!

 

De Benefit Dew The Hoola vloeibare bronzer (30 ml) is verkrijgbaar voor €30,50. De Zero Tanlines lichaamsbronzer (147 ml) is verkrijgbaar voor €32,50. Je vind de Benefit producten online en bij diverse locaties van de Douglas.

 

Welke bronzer is jouw favoriet?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

16 Reacties

 1. 8 april 2016 / 09:55

  Ziet er een fijn product uit!
  Liefs,
  Yara

 2. 7 april 2016 / 23:40

  Wauw, alleen die verpakkingen al. Ze passen ook echt perfect bij jouw manier van fotograferen. I like!!

  • Linda
   Auteur
   7 april 2016 / 23:51

   Aaaaah LIEF! 🙂

 3. 7 april 2016 / 23:25

  Wat heb je er een mooie en uitgebreide review over geschreven!

 4. 7 april 2016 / 20:10

  De verpakkingen alleen al zien er zomers uit, ik gebruik nooit Tan producten 🙂
  X

 5. 7 april 2016 / 16:24

  Het lijken me zo fijne producten! Alleen heb ik al een tint en vind ik zo’n zelfbruiner erbij dan teveel van het goede.

  • Linda
   Auteur
   7 april 2016 / 23:51

   There is no such thing as to much Hoola <3

 6. 7 april 2016 / 12:04

  Ik heb deze ook een keer geprobeerd en ik vind hem best fijn! En dan heb ik het over de bronzer voor je lichaam. En wat een leuke ketting heb je trouwens om 🙂

  • Linda
   Auteur
   7 april 2016 / 23:51

   Dank je wel, marmer is helemaal mijn ding lately <3

 7. 7 april 2016 / 10:33

  Fijne review! Ik gebruik zulke tan producten eigenlijk nooit!

  • Linda
   Auteur
   7 april 2016 / 23:52

   Nee ik ook niet, maar ben nu super blij dat ik ze ontdekt heb!

 8. 7 april 2016 / 10:33

  Wat een prachtige producten zeg ! Ook lekker subtiel zodat je niet meteen als een sinaasappel rond loopt.
  uh wortel dus .

  • Linda
   Auteur
   7 april 2016 / 23:52

   Yes, mooi die oranje zonnebank tint! haha

 9. 7 april 2016 / 10:03

  Lekker uitgebreide review! Ik ben wel benieuwd naar die bronzer voor het gezicht, hij lijkt me fijn! Bronzing producten voor het lichaam vind ik stiekem maar een beetje eng haha.

 10. 7 april 2016 / 06:24

  Ik heb al eerder een review gelezen over deze twee producten en ik moet je zeggen, na jouw review wordt ik alleen maar meer enthousiast. Deze twee producten zou ik allebei wel eens willen proberen :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Moschino Fresh Couture
Moschino Fresh Couture

Haute couture in een alledaags jasje. Als Moschino iets aanpakt, doen ze het goed. Het iconische flesje vind je in...

Sluiten