Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Polish | Fluorescent Beige

 

 Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Polish | Fluorescent Beige

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda

 

De Marc Jacobs Beauty lijn heeft slechts een paar jaar geleden het licht gezien. De beauty producten van Marc Jacobs liggen in Nederland helaas niet in de schappen te pronken maar zijn wel in een aantal van zijn winkels, online en bij (hoera) de Sephora te koop. Gelukkig verscheept Sephora.fr naar Nederland en hierdoor kan ik het niet laten om vaker een beauty product van Marc Jacobs te reviewen. Omdat het relatief wat makkelijker is geworden om de producten in huis te halen. Met de stiekeme hoop dat de Bijenkorf nog een keer gaat uitbreiden met een MJB stand, dat zeker.

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda, Desire, 136

 

Desire, het mooie diep rode lakje, is mijn eerste beauty verovering van de Marc Jacobs Beauty lijn. Naast dat de unieke vormgeving mij aanspreekt, is het ook de kwaliteit van de nagellak die mij overhaalde nog een nieuwe aan te schaffen bij de Sephora in Luxemburg.

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda

 

Fluorescent Beige is een beige, licht paarse kleur die in het zonlicht oplicht en verrijkt wordt met een paars, roze metallic glitter laag. Maar dan heel subtiel. Als een verassende binnenlaag in een toverbal. Een subtiele toevoeging die ervoor zorgen dat je nude nagellak alles behalve saai wordt.

 

De finish is glanzend en heeft als het ware een ‘wet look’ finish. Een geplastificeerde finish. De finish die de nagellak van Marc Jacobs tot de Enamored Hi-Shine Nail Polish maakt en hierdoor onderscheid van de rest.

 Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda 

De beauty producten van Marc Jacobs worden gekenmerkt door de ronde vormen, het zijn vormen waar je vrolijk van wordt, naast de glans en het chique zwart, wat je ook overal terug ziet komen. Wanneer je het klassieke zwarte dopje eraf haalt komt er een draaidop tevoorschijn waar het kwastje aan vast zit. Fijn, dit houd natuurlijk veel makkelijker vast tijdens het lakken van je nagels terwijl de grote dop er zoveel mooier uitziet.

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by lindaMarc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda

 

Het kwastje zelf is lang en wat aan de dunne kant. De nagellak zelf vloeit makkelijk uit waardoor je de nagellak moeiteloos en streeploos op je nagels aan kunt brengen. En dat vind ik fijn, dat is de reden dat je een nagellak, hoe mooi de kleur ook is, er nog een keer bij pakt. Niet fijn lakken vind ik wat dat betreft echt een no-go.

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by lindaMarc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda

 

Nadat ik de Basecoat van Caption op mijn nagels heb aangebracht, is het tijd voor twee dunne laagjes 142 Fluorescent Beige. Ondanks dat het een subtiel kleurtje is, heb ik over de pigmentatie niets te klagen. Voor een ultieme dekking heb ik een tweede laagje aangebracht en hiermee haal je ook het maximale uit de glans. Ook de paars, roze metallic laag komt nu beter naar voren. Deze is alleen erg lastig om vast te leggen en zie je denk ik nog het beste terug op de foto’s van de flacon of van de product foto’s op de site van de Sephora.

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda

 

Mijn nagels heb ik na het maken van deze foto’s afgelakt met de topcoat van Caption, wat ondertussen mijn favoriet onder de base- en topcoats is geworden. De nagellakken van Marc zijn long lasting, wat inhoud dat ze van zichzelf lang en goed op je nagels blijven zitten, maar ik ben niet vies van wat extra glans (en hiermee worden mijn nagels perfect egaal omdat het een gel-lak is die zonder lamp droogt) en wil graag het maximale uit mijn gelakte nagels halen. Want hoe fijn ik mooi verzorgde nagels ook vind, het liefst lak ik ze zo min mogelijk. Met deze combinatie kan ik er makkelijk weer een week tegenaan.

 

Marc Jacobs, beauty, 142, Fluorescent beige, enamored, lifestyle by linda

 

Ik was opzoek naar een nieuwe, perfecte nude kleur die alles behalve saai is. De warme beige, paarse kleur vind ik erg mooi staan op mijn nagels en overdag word je verrast met een paarse metallic glanslaag wanneer de zon erop schijnt. Marc Jacobs zoekt randjes op, laat alledaagse items en producten weer speciaal worden. Zonder dat het er te dik op ligt. Dit zie je terug in de vormgeving, maar zeker ook in de nagellak zelf. Ze stralen luxe uit, voelen exclusief aan omdat ze altijd van ver moeten komen.

 

Ben je binnenkort eens in de Sephora? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen in het beauty schap van Marc Jacobs. I promise you won’t be disappointed. Een Enamored Hi-Shine Nail Polish is verkrijgbaar voor €19,90.

 

Van welk high-end merk heb jij nagellak in jouw stash?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

13 Reacties

 1. 3 april 2016 / 21:18

  Mooie foto’s en echt een geweldige kleur. Ik vind de verpakking ook heel mooi.

 2. 31 maart 2016 / 21:22

  Wauw, wat een prachtige en luxueuze blogpost! Deze nagellak is prachtig. De kleur is heel erg alledaags en staat prachtig op je mooie lange nagels. Ik ben jaloers.

 3. 31 maart 2016 / 21:03

  Oehh…wat een mooi kleurtje, het flesje alleen is al is zo mooi!
  Prachtige foto’s trouwens 🙂
  X

 4. Mieke | Mieksmind
  31 maart 2016 / 17:41

  Wauw Wat heb jij mooie nagels! Mooie kleur ook, ik heb nog geen high end nagellak. Duurste lakje is essie en Sally H. Maar deze is echt prachtig! Super gave flacon ook

 5. 31 maart 2016 / 13:57

  Wat een pretty kleur is dit zeg en ik ben ook helemaal weg van je fotos, wauw

 6. 31 maart 2016 / 13:56

  Ik vind deze echt prachtig! Wil er ook eens een lakje van hebben. Super mooi.

 7. 31 maart 2016 / 12:55

  Aller eerst wat een heerlijke foto’s! Lusten voor het oog! Zo dat is er uit. Wat een leuke potjes en de lak ziet er echt heel goed uit. 20 euries is wel een mooi bedrag voor dit merk denk ik zo. Xoxo

 8. 31 maart 2016 / 09:20

  Wat een leuke verpakking! En ik vind het lakje zelf ook super mooi 🙂

 9. 31 maart 2016 / 08:59

  Oh my, ik zou die lakje alleen al aanschaffen door de verpakking. Wat een pronkstuk. De kleur van de nagellak is trouwens ook erg mooi hoor, hihi.

 10. 31 maart 2016 / 08:06

  Oh wat een mooie lak! Dat flesje alleen al is prachtig om neer te zetten 🙂

 11. 31 maart 2016 / 07:01

  Ik vind dit een hele mooie kleur. Zelf heb ik nog nooit een high end nagellak gehad, maar ben er nu toch wel erg benieuwd naar. Waarom verrast het me eigenlijk niet dat uitgerekend jij een Marc Jacobs nagellak hebt?! ;-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
MAC Angel cosmetics review lifestyle by linda
MAC Angel

Een nieuwe mooie nude lipstick wilde ik nog erg graag aan mijn stash toevoegen. Mijn MAC lipsticks zijn -op Fan Fare na-...

Sluiten