Chanel Joues Contraste blush

 

Chanel Joues Contraste blush

 

 Chanel Joues Contraste blush review malice 71Het is alweer even geleden dat ik mijn cadeau bonnen en kortingskaarten inleverde bij Ici Paris, ik was op een missie om een mooie blush te kopen. Eentje die mij een natuurlijke kleur geeft op mijn wangen en mijn huid minder bleek laat lijken. Na een aantal blushes te hebben geprobeerd met verschillende tinten foundation kwam wij samen uit bij deze prachtige blush van Chanel. Mijn eerste high-end product en ik wist meteen dat dit een hele fijne aanvulling op mijn dagelijkse make-up routine zou worden. Welcome home baby!

De blus gaat in een kartonnen verpakking over de toonbank, ook zit er een extra fluwelen ‘zakje’ als verpakking om de blush heen. Zo kan je jou blush meenemen zonder dat hij beschadigt. Ik vind het een leuke extra!

 

 Chanel Joues Contraste blush review malice 71De blush word geleverd met een kwast met natuurlijk haar. Het logo op het kwastje vind ik een leuke extra. Hoewel ik graag mijn eigen kwasten gebruik, vind ik een mini wel handig voor onderweg zodat je altijd je make-up bij kan werken.

 

 Chanel Joues Contraste blush review malice 71Deze blush (4 gram) is een gebakken poeder blush met een natuurlijke highlight erin verwerkt. Ik koos voor de kleur 71. Malice. Een lieve koraal/peach achtige kleur die zijn Franse naam (boosheid) niet echt eer aan doet, en ik vind hem prachtig!

Het word met een lichte huidskleur aangeraden om vooral voor roze en koraal tinten te gaan, peach voor een iets getinte huid en donker roze, plum en bronze voor de donkere huid.

 

Swatchen & testen

 

blush 5Zo kleurt de blush op mijn vinger. Doordat ik deze foto met flits heb gemaakt zie je heel subtiel de glitters/shimmer naar voren komen. De pigmentatie vind ik mooi en ik vind het een mooi, natuurlijk effect geven.

 

blush 1Op de foto links draag ik alleen foundation, op de foto rechts heb ik de blush met een kabuki kwast aangebracht. De blush komt heel natuurlijk over, en is heel erg goed in kleur op te bouwen. Een enkele ‘veeg’ kan al voldoende zijn. Voor de foto heb ik de kleur opgebouwd omdat de kleur anders niet mooi overkwam op de foto.

 

blush 8De blush brengt fijn aan en blijft de gehele dag, zonder problemen, mooi op de huid zitten. Hij geeft mijn gezicht vorm en kleur, hiernaast zie je ook dat de shimmer heel subtiel aanwezig is.

 

De complete look

lookVoor deze look heb ik gebruik gemaakt van het Urban Decay Naked palette.

Ik bracht Virgin aan onder mijn wenkbrauwbot en in mijn ooghoeken. Toasted heb ik aangezet in de arcadeboog en als laatste bracht ik Sidecar aan op 2/3 van mijn bewegende ooglid. Vervolgens heb ik de kleuren ingeblend met een fluffy kwast van de Hema, voor de rest gebruikte ik het bijgeleverde kwastje van het palette.

 

blush 3

 

Deze producten heb ik gebruikt:
Clinique Superbalanced makeup – review
Anastasia Eyebrow Powder Brunette 1 & 2
Hema Eyeshadow Base – review
Catrice Colour Correcting Mattifying powder
Urban Decay Naked palette
Chanel Joues Contraste Blush
MAC Viva Glam Rihanna Frost – review

Conclusie
Ik vind de blush mooi en erg fijn, ik durf zelfs te zeggen dat dit de mooiste blush is die ik in mijn stash heb. De kleur vind ik erg goed bij mijn huid passen en ben dan ook blij dat ik mij heb laten informeren in een filiaal van Ici Paris. Hij blijft de gehele dag mooi en goed zitten en is prima in kleur op te bouwen.

Je vind deze blush o.a. bij de Beijenkorf voor €38,14 en Ici Paris Xl, waar je hem nu online voor €35,10 kunt kopen i.p.v. €39,-.

Heb jij jou perfecte blush al gevonden?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

27 Reacties

 1. 13 september 2014 / 12:11

  Hij ziet er inderdaad heel erg mooi uit! Alleen de verpakking al 🙂

 2. 3 september 2014 / 23:27

  Wat een mooie blush, hij staat je echt super mooi! Altijd fijn als het personeel je goed helpt, zodat je thuiskomt met een kleur die geheel bij jou past. x

 3. 3 september 2014 / 16:30

  de kleur is echt heel erg mooi! wat een mooie blush zeg, wauw <3

 4. 2 september 2014 / 21:02

  Wat een plaatje zeg! Hij staat je ook heel mooi en natuurlijk inderdaad!

 5. 2 september 2014 / 19:53

  Wauw wat een prachtige blush is dit!!! Jammer dat die zo duur is, maar de rest van je look is erg mooi ook

 6. 2 september 2014 / 19:32

  Wat een prachtige foto’s maak je trouwens! Mag ik vragen wat voor apparatuur je gebruikt?

 7. 2 september 2014 / 19:30

  Een hele mooie blush, echt z’n geld wel waard!

 8. 2 september 2014 / 19:19

  Wauw, alleen die verpakking is al mooi! De blush staat je erg goed! Mijn favoriete blush is van Essence maar die is uit het assortiment gehaald dus als m’n blush op is moet ik op zoek naar een nieuwe 🙂

 9. 2 september 2014 / 17:47

  Eigenlijk gebruik ik zelf nooit blush, omdat ik best wel wat rode vlekjes op mijn huid heb en dus al snel bang ben dat het ’too much’ wordt. Maar eerlijk is eerlijk, ik moet toegeven dat dit je look afmaakt 🙂 Misschien ga ik het ook maar eens proberen haha

 10. 2 september 2014 / 15:30

  Hele mooie blush! Ik heb onlangs de Les Beige gekocht van Chanel. Ook een erg mooi product. Had ook deze blush geprobeerd maar ben uiteindelijk voor Mac Dainty gegaan. Die tint stond me net wat beter 😉 xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 11. 2 september 2014 / 14:06

  Jammer dat hij zo prijzig is (voor mijn budget dan toch) want ik vind hem zo prachtig! Wauw

 12. kelly
  2 september 2014 / 12:05

  Hele mooie blush! <3 ik gebruik zelf ook (bijna) altijd een koraalkleurige blush. Maar dè blush heb ik nog niet gevonden. Ik gebruik nu verschillende, van duurder tot action merk :p

 13. 2 september 2014 / 11:53

  Ik vind dit wel een onwijs mooie blush om te zien…zelf heb ik niet echt een voorkeur voor een bepaalde blush….wel zijn de tinten ide ik draag wat donkerdere tinten, zoals bv rozenhout..

 14. 2 september 2014 / 10:41

  Heel erg mooi! Ik zelf heb de kleur Rose Initial, die is ook echt prachtig. Het is even een grote aankoop, maar de Chanel blushes zijn echt top!

 15. Wendy (B)
  2 september 2014 / 08:19

  Ik heb die blush ook 🙂

 16. 2 september 2014 / 07:15

  WAUW, wat een prachtig exemplaar! Zelf gebruik ik ‘m ook iedere dag – al bijna een jaar lang! – met onwijs veel plezier. Zeker een top aankoop!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Daily Lifestyle | Orange is the new Black and a lot of Pink

Het is weer maandag, hoog tijd om jullie weer een kijkje achter de schermen te geven! De afgelopen dagen stonden...

Sluiten