The Benefit POREfessional

 

The Benefit POREfessional

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda

 

‘Laughter is the best cosmetic, so grin and wear it!’

Vrolijk word ik er zeker van, wanneer ik aan mijn beauty routine begin weet Benefit steeds weer een lach op mijn gezicht te toveren. Het is dan ook een van de weinige merken waarvan ik de verpakkingen echt niet weg kan gooien.

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda

The POREfessional helpt bij het snel minimaliseren van zichtbare poriën en fijne lijntjes. Deze zachte olievrije formule is heel erg licht van gewicht en kan je alleen, onder of over je make-up heen dragen. Je kan dus alle kanten op met dit fijne goedje. Hij is geschikt voor alle huidskleuren en helpt jou make-up langer mooi te blijven zitten.

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda

De POREfessional breng je na jou reinigingsritueel en het aanbrengen van een dagcréme aan op de probleem gebieden. Het is natuurlijk belangrijk om jou huid eerst goed te hydrateren. Probleem zones kun je o.a. vinden op je neus, t-zone, onder je ogen en op je kin. Het is maar net waar jij extra aandacht kan gebruiken.

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda

 

Ik hou ervan, producten die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken, zeker wanneer en product wat duurder is, is het fijn om te weten dat je er verschillende kanten mee op kan.

Aanbrengen in de ochtend (basis)

Mission Possible, brengt de POREfessional aan op jou probleem gebieden of over jou gehele gezicht. Begin met het aanbrengen van een dun laagje in het midden van jou gezicht en werk via de punten die jij wilt aanpakken naar de buitenkant van jou gezicht. Wacht een paar seconden voor je verder gaat met het aanbrengen van jou make-up, als je dat wilt, want ook zonder verdere make-up zie je er flawless uit.

Aanbrengen wanneer poriën zichtbaar worden (touchup)

Je bent slechts seconden verwijderd van een matte huid waarin jou opkomende poriën zichtbaar zijn. Breng een dun laagje met een deppende beweging aan op jou t-zone of naast jou neus.

Je brengt The POREfessional heel gemakkelijk met jou vingers aan, voor een gelijkmatige dekking kan je ook altijd een foundation brush gebruiken.

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by lindaingredienten

Als ik heel eerlijk ben vind ik het een ingrediënten lijst die wat moeilijk te doorlopen is. Daarom lijk het mij extra leuk om deze samen met jullie door te lopen en de belangrijkste ingrediënten uit te lichten.

 Cyclopentasiloxane, Dimenthicone 

Zijn beiden een van de meest gebruikte siliconen in cosmetica, siliconen staan erom bekend een laagje op de huid vormen, maar ze sluiten het niet helemaal af. Dit verklaart wel de fijne smeerbaarheid en zachtheid van het product.

Cyclohexasiloxane

Wordt voornamelijk verwerkt in middelen om jou huid te verzachten. Net als alle andere siliconen, heeft dit ingrediënt een unieke vloeibaarheid dat het gemakkelijk smeerbaar maakt. Wanneer je het toepast op de huid geeft het een zijdeachtige gevoel, brengt het een beschermend laagje op de huid wat ook nog eens waterafstotend werkt. En is uitermate geschikt om fijne lijntjes op te vullen.

Tocopheryl acetate 

Is een vitamine E-derivaat. Vitamine E speelt een belangrijke rol bij de strijd tegen huidverouderende vrije radicalen, en hiernaast beschermt het de huid tegen de schadelijke invloed van de zon. Binnen de Vitamine E toevoegingen zijn twee verschillende varianten, een synthetische variant en de natuurlijke variant, ik heb niet echt een idee met welke wij hier te maken hebben. Het enige verschil is dat de natuurlijke variant een sterkere werking heeft en kans op allergieën iets groter is bij de synthetische variant.

Limonene 

Limonene is een kleurloze tot lichtgele vloeistof met een zoete citrusgeur. Het komt van nature voor in veel essentiële oliën, zoals limoen, citroengras, neroli, grapefruit, tangerine, eikenmos, olibanum, pepermunt, roos, salie en venkel. Lush is een voorbeeld van een merk wat ook an dit ingrediënt gebruik maakt.

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by lindaDe tube voelt het zo glad aan als jou huid na het aanbrengen van The POREfessional en is voorzien van een draaidop. De opening is vrij klein en zo kan je gemakkelijk een nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid primer uit de tube krijgen. Zeker omdat het een kostbaar goedje is kan ik dit extra waarderen, verspilling van product vind ik zo zonde.

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda swatchHier zie je dan een kleine erwt geswatcht op mijn hand, de formule lis licht bruin van kleur, heeft een milde frisse geur en blend in slechts een paar kleine bewegingen kleurloos op de huid.  Wat achterblijft is een matte oppervlakte die niet droog of trekkerig aanvoelt, amar juist zacht en fris is.

 

swatch benefit The porefessional reviewOp de linker foto zie je vooral veel glans op mijn huid, ik heb voor de foto’s mijn neus gebruikt omdat dit mijn grootste probleem zone is als het op The POREfessional anakomt. Je zietglans, roodheden en wat zichtbare poriën.

Op de rechter foto heb ik een dun laagje aangebracht en je ziet direct verschil. De huid is matter, egaler en bevat wat minder roodheden.

 

swatch benefit The porefessional reviewOp deze foto’s wil ik jullie precies hetzelfde laten zien, maar dan van de zijkant. Je ziet duidelijk dat de reflectie van licht minder is op de tweede foto en mijn huid dus duidelijk minder glimt en mat is. Ook de poriën lijken haast verdwenen.

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda

 

Mijn conclusie

Poriën verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze zachte, licht gewicht POREfessional van Benefit. Wat de theorie een feit maakt en geen fabel. Ondanks de vele siliconen in de primer ontvangt mijn huid hem goed, al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik hem alleen gebruik als ik goede foto’s van bijvoorbeeld een look wil maken of wanneer ik de deur uit ga voor iets leuks. Ik denk dat dit mede komt door de afwezigheid van oliën.

Hij is fijn in gebruik, maakt mijn huid onwijs zacht, matteert en zorgt ervoor dat mijn huid er egaal uitziet. De primer brengt fijn en gemakkelijk aan en is net zo makkelijk weer te verwijderen. Ik heb hem zowel alleen, onder en boven mijn make-up gebruikt en ben dik tevreden. Mijn Clinique foundation pakt heel mooi op de primer en zorgt er ook voor dat mijn foundation muurvast blijft zitten, zelfs als ik wat transpireer. Een mooi product wat op sommige dagen echt onmisbaar is geworden in mijn routine.

 

the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda

 Benefit heeft onderlaatst tijdens de lancering van The Roller Lash mascara ook een License To Blot variant van The POREfessional uitgebracht. Een partner in crime anti-shine stick voor thuis én onderweg. Deze ga ik uitgebreid testen en vinden jullie binnenkort ook op mijn blog.

De Benefit The POREfessional vind je online bij de Douglas en bij de Benefit counter in verschillende Douglas filialen voor €33,00 (22 ml). 

 

Heeft The POREfessional jou al eens gered?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 16 mei 2015 / 16:39

  Ik was hier al een tijdje nieuwsgierig naar! Wat een mooi effect en een fijne review. x

 2. 9 mei 2015 / 13:56

  Wow,mooi resultaat! Vind het wel duur maar misschien toch ooit maar eens uitproberen:D

  • Linda
   Auteur
   9 mei 2015 / 16:16

   Hij is heel zuinig in gebruik gelukkig 🙂

 3. 8 mei 2015 / 19:54

  Hier was ik al zo benieuwd naar en ik wil het echt eens gaan proberen!

 4. 8 mei 2015 / 16:07

  Al veel over gehoord en het resultaat mag er wezen, wow! En inderdaad prachtige verpakking 🙂

 5. 8 mei 2015 / 12:31

  Ik wil deze al heel lang hebben, heb een tester geprobeerd en die was zo fijn! Ik vind het alleen een beetje duur

  • Linda
   Auteur
   8 mei 2015 / 12:11

   Dat kan ik mij ook helemaal voorstellen hihi 🙂

 6. 8 mei 2015 / 08:56

  Ik heb hier ook eens naar gekeken en hoor er veel goede verhalen over. Het resultaat is indd erg mooi en zichtbaar!

 7. 8 mei 2015 / 07:38

  Wat zijn de verpakkingen van Benefit toch altijd onwijs mooi en origineel <3 Het product klinkt ook super. Ideaal dat je het product op verschillende manieren kan gebruiken. Als basis lijkt 'ie mij het fijnst! Nog idealer dat het product daadwerkelijk zo goed werkt <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kiko milano nagelvijl review glas vijl budget goedkoop review beauty blog lifestyle by linda
Budget Tip | Kiko nagelvijl van glas

Je handen zijn jou visite kaartje en hiermee wil je dan ook goed voor de dag komen. Zeker wanneer je...

Sluiten