Moschino Fresh Couture

 

Moschino Fresh Couture

 

Moschino Fresh CoutureMoschino Fresh Couture

 

Het doosje waar het parfum in komt is chique, modern, elegant en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Het mooie goudkleurige detail  reflecteert aan verfijning en luxe. En zet je tegelijkertijd op een dwaalspoor als je de flacon van het parfum nog niet kent, want wie verwacht er nou een schoonmaakproduct?

 

Moschino Fresh Couture

 

Voor mij ligt denk ik een van de meest unieke en leuke parfum flacons die ik ken en in mijn stash heb staan. De Moschino Fresh Couture flacon draagt een grote knipoog naar het gewone, alledaagse leven wat minder glamorous is dan de meeste vloggers, bladen en films laten geloven. Er is iets waar we allemaal niet aan ontkomen, en dat is schoonmaken!

 

Moschino Fresh Couture

 

De grap was helemaal compleet geweest als je de geur er echt uit kon pompen zoals je dat met schoonmaakmiddel doet. Maar dit was waarschijnlijk veel te kwetsbaar geweest. De flacon zelf is doorzichtig en bevat blauwe vloeistof. Wanneer je de dop eraf haalt komt er een gewone spray kop tevoorschijn.

 

Moschino Fresh CoutureMoschino Fresh Couture

 

De fles is overigens van glas en voelt hierdoor zwaar aan en de voorkant bevat een etiket wat ik onwijs leuk vormgegeven vind. Je zal het parfum haast gebruiken om je huis schoon te maken. Even sprayen en alles ruikt weer fris! Een tas uit deze lijn doet mij dan ook denken aan een doos waspoeder, zo enorm leuk. De achterkant van het flacon bevat een gebruiksaanwijzing.

 

Works Great On:
– A date
– To a formal event
– And much more

 

Moschino Fresh Couture

 

Het Eau de Toilette is fris, vrouwelijk en heeft vrolijke accenten. De sprankelende topnoten bestaan uit helder mandarijn en bergamotakoord. En deze worden verrijkt met het exotische en intense karakter van ylang-ylang. Frambozen voegen een amusant en kleurrijk contrast toe aan het bloemige hart, waardoor de geur fruitig en uitnodigend is. Verder bestaande uit witte pioenrozen en osmanthus. De basisnoten zijn verfijnd, en benadrukken een modern karakter door een sensueel spoor van lichtere houtsoorten, ambroxan en patchoeli.

 

Het parfum opent sterk maar wordt al snel liever en subtieler. Hij is vrij sterk voor een Eau de Toilette en blijft dan ook de hele dag goed hangen. Mocht je in de avond nog de deur uit gaan kan je altijd nog een extra spray aanbrengen om iedereen te betoveren met deze bijzondere geur.

 

Moschino Fresh Couture

 

De verpakking is leuk en geeft een enorme klipoog naar het dagelijkse leven. En dat doet Moschino goed. Het merk wat Barbie opnieuw op de kaart zette, teddy beren voor volwassenen heeft, straatborden omtoverde tot couture en straalde met rode tassen met een gele M erop. Moschino is vooral speels en hierdoor is couture een stuk dichter bij de gewone mensen komen te staan. Ook de prijs is fresh en dat maakt deze Eau de Toilette het ultieme lente parfum van 2016!

 

Moschino Fresh Couture is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.
Een flacon van 30ml is verkrijgbaar voor €39,95, 50 ml voor €59,95 en 100 ml is verkrijgbaar voor €79,95.

 

Als jij iets alledaags om kon toveren tot haute couture, wat zal dat dan zijn?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

14 Reacties

 1. 8 april 2016 / 04:47

  Als ik je review goed lees is het 2 in 1. Parfum en schoonmaakmiddel. Klopt dat? Even sprayen en je huis is weer schoon. Dat is natuurlijk wel een beetje gek. Van een beetje sprayen gaat je huis wel lekker ruiken, maar het wordt er niet schoon van 😉 🙂 Anders was het 3 in 1. Parfum, schoonmaakmiddel en wondermiddel. 😛
  Het ziet er inderdaad wel grappig uit. Veelbelovend als ik je review zo lees. Leuk!

 2. 6 april 2016 / 22:13

  De verpakking is geniaal! Ik heb he nog iet geroken. Maar je review beloofd veel goeds.

 3. 6 april 2016 / 21:23

  Dit blijft echt de leukste creatie van 2016! Als ik niet beter wist zou ik denken dat het 1 april grap was, haha. Ik vind de geur overigens erg lekker ruiken.

  • Linda
   Auteur
   6 april 2016 / 21:42

   Zo had ik er nog niet naar gekeken, maar inderdaad, het had makkelijk één grote grap kunnen zijn haha!

 4. 6 april 2016 / 19:12

  Mooie foto’s! En ik vind het echt een grappige flacon. Ben heel benieuwd naar de geur!

  • Linda
   Auteur
   6 april 2016 / 21:42

   Dank je wel voor het mooie compliment! 🙂

 5. 6 april 2016 / 16:23

  Deze ruikt zo ontzettend goed <3 en de verpakking.. Om te gillen!

 6. 6 april 2016 / 14:46

  Die flacon is zo bijzonder! En speels is het zeker. We zijn ook heel benieuwd geworden naar de geur! 🙂

 7. 6 april 2016 / 14:41

  Ik vind de flacon echt nog steeds een raar iets, maar nog steeds ben ik wel benieuwd naar de geur haha

 8. 6 april 2016 / 09:24

  Super mooie foto’s! Ik wil dit luchtje trouwens ook wel eens proberen!!

 9. 6 april 2016 / 08:27

  Ik zag deze al een keertje voorbij komen bij iemand en moest er toen echt erg om lachen. Ik vind dit zo grappig bedacht. Zelfs moest de geur stinken zou ik het nog kopen!

 10. 6 april 2016 / 06:42

  Ik ben echt onwijs benieuwd naar deze geur. Iedereen vind de flacon zo grappig, maar ik vind hem zo lelijk haha. Alleen om die reden zou ik hem gewoon niet willen hebben en als ik hem wel had zou hij niet tussen mijn mooie parfumflesjes mogen staan ;-)! Ik vind het wel grappig verzonnen, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion

Een oogschaduw primer is lange tijd een ondergeschoven kindje geweest in mijn make-up routine. Bij ieder Naked palette kreeg ik...

Sluiten