Pure Light Cushion Foundation | Yves Rocher

 

Pure Light Cushion Foundation | Yves Rocher

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

Wat de nieuwe foundation van Yves Rocher zo bijzonder maakt is de formule. Hij is verrijkt met de meest droge olie die er is, namelijk Babassu olie. Deze heeft de bijzonder eigenschap dat hij je huid kan voeden zonder hem vet te maken. Zo voorzie jij je huid van een stralende teint en wordt hij tegelijkertijd verzorgd. Dat is erg fijn voor mensen met een droge of vochtarme huid, maar ook een vette huid kan zeker wat extra liefde gebruiken zonder vet te worden. Ook is hij vrij van parfum en parabenen.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

De nieuwe Pure Light foundation komt in 6 tinten met namen die je gewend bent van Yves Rocher. Rosé 200, Rosé 300, Beige 200, Beige 300, Doré 200 en Doré 500. Ik mocht Beige 200 ontvangen en deze ga ik vandaag dan ook voor jullie reviewen.

 

De inhoud van de foundation is 11 gram, wat wel aanzienlijk minder is dan een gemiddelde foundation fles of tube van 30 á 40 ml. Ik ben dan ook erg benieuwd hoelang ik met deze foundation ga doen.

 

 Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

Het uiterlijk van deze Cushion Foundation onderscheid zich niet echt van zijn voorgangers als Lancôme en de Koreaanse make-up merken. Het doosje is wit en wordt versierd met een prachtig zilveren logo, de rustige uitstraling doet het product wat dat betreft eer aan.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

Wanneer je de verpakking opent vind je een fijne grote spiegel, die overigens ook netjes afgeplakt wordt met plastic, en een spons applicator. Deze rust op het deksel die de applicator en de foundation scheiden. Ook weer mooi, wit, rustig en clean.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

De sponge applicator is laat zich makkelijk vasthouden en voelt zacht aan op de huid. De onderkant is beige van kleur en deze kant gebruik je dan ook voor het aanbrengen van de foundation. Dit doe je met zachte deppende bewegingen vanuit het midden van je gezicht naar je voorhoofd, naar onder en van binnen naar buiten. Zo krijg je het meest natuurlijke resultaat.

 

Het fijne van deze foundation is dat jij zelf de dekking bepaalt, hij kan makkelijk opgebouwd worden en dat zal ik vandaag laten zien.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

Een hygiënisch pluspunt vind ik wel de extra plastic plakker. Zo weet je zeker dat er nog niemand met zijn of haar vingers in jou foundation heeft gezeten en blijft het product ook langer goed.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by lindaPure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

Wanneer ik het plastic verwijder kom ik het kussentje gevuld met foundation tegen. Mijn eerste indruk is goed, maar ik ben wel erg benieuwd hoe deze kleur het op mijn huid gaat doen.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

Op mijn hand zie ik dat de kleur duidelijk een aantal tinten lichter en minder warm is. De foundation is dun en laat zich gemakkelijk over mijn huid verdelen.  Hij voelt ook comfortabel en fris aan.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda
Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by lindaNormaal wacht ik liever met een review tot mijn huid wat tot rust gekomen is, of is Photoshop mijn grootste vriend. Want hoe groot mijn liefde voor bloggen en make-up ook is, zo kwetsbaar voel ik mij zonder make-up met veel onzuiverheden in mijn gezicht.

 

Links zie je mijn blote billen gezicht. Ik heb mijn gezicht gewassen en verzorgd en maak vandaag geen gebruik van een primer of concealer.

 

Rechts heb ik de Pure Light Cushion Foundation aangebracht en opgebouwd. En ik word blij van wat ik zie! Zonder concealer weet ik nu de meeste roodheid uit mijn gezicht te krijgen. Ook is de grauwe doffe kleur uit mijn gezicht en de donkere kringen rond mijn ogen zijn verdwenen.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

De foundation is zoals je kunt zien nét een tintje te donker voor mijn bleke winter huid. Ik moet ook zeggen dat ik erg vermoeid ben de afgelopen weken en dat ik daardoor automatisch een blekere huid krijg. Ik vind dat deze tint mij een gezondere uitstraling geeft en mocht mijn hals iets gebruind zijn van de zon deze lente, dan ga ik hem vast veel dragen.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

De foundation heeft de eigenschap dat hij fijne lijntjes vervaagt en je direct een gezonde, stralende teint geeft. Ik merk dat hij dat ook doet, zonder in de lijntjes te gaan zitten gedurende de dag. En geeft mij de gezonde uitstraling die ik graag van nature al had gehad.

 

Hij voelt licht en fris aan op de huid. Wel voel ik dat er Babassu olie aan toe is gevoegd, mijn huid voelt na een dag nog fris en comfortabel aan. Voelt gehydrateerd zonder vet te worden.

 

Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by lindaPure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda

 

 Gebruikte producten

♡ Anastasia Brow Powder
♡ All about Matt! compact powder – Essence
♡ Diva’s Lashes mascara – Pupa – review
♡ Joues Contraste Blush – CHANEL – review
♡ Fanfare lipstick – MAC – review

 


Pure Light Cushion Foundation Yves Rocher beige 200 light foundation review lifestyle by linda 

Een luchtige cushion foundation, het klinkt net zo mooi als het is. Voor mijn gevoelige, vochtarme huid is het lastig om een geschikte foundation te vinden. Ze maken mijn huid al snel vet of drogen hem zo ver uit dat het comfort ver te zoeken is. De Babassu olie is een hele fijne toevoeging die ervoor zorgt dat mijn huid de hele dag gehydrateerd en comfortabel aanvoelt. Zelfs fris. Mijn teint is een stuk natuurlijker en laat mijn huid stralen. Deze tweede huid geeft mij net dat beetje extra zelfvertrouwen. En zelfs aan het einde van de dag zit hij er nog mooi en goed op. De verpakking sluit goed en is hierdoor ook zeer geschikt om mee te nemen in de tas of op reis. Al met al vind ik deze foundation een fijne ontdekking en mag Yves Rocher zich wat mij betreft zich vaker door Koreaanse vrouwen laten inspireren.

 

De Pure Light Cushion Foundation (11 gram) van Yves Rocher is voor €29,90 verkrijgbaar. Yves Rocher heeft wel regelmatig leuke aanbiedingen zodat je hem soms tot wel 50% goedkoper kan aanschaffen.

 

liefslinda2Bloglovin-button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

13 Reacties

 1. 21 maart 2016 / 10:04

  Ik ben altijd benieuwd naar dit product. Yves Rocher heeft nu ook 50% korting.

 2. 17 maart 2016 / 21:23

  Ziet er goed uit, leuk dat Yves rocher nu ook een Cushion foundation in hun assortiment heeft 🙂
  Die van L’Oréal is ook erg fijn!
  X

 3. 17 maart 2016 / 21:18

  Ik begrijp je wel hoor! Maar je ziet er op ‘de blote billen gezicht’ prachtig uit. Goed dat je het toch aangedurfd hebt. Ik heb vanmiddag net een soort gelijke foundation gekocht van L’Oréal en ik ben echt heel erg benieuwd!!!

 4. 17 maart 2016 / 21:15

  ik wist niet dat yves rocher dit nu ook had! ziet er goed uit en ach dat tintje gaat je in de zomer perfect passen!

 5. 17 maart 2016 / 21:04

  Dit lijkt me best een handig product, alleen jammer dat de lichtste tint dan nog te donker gaat zijn.

 6. 17 maart 2016 / 13:01

  Zelf heb ik een koreaanse: Etude House. Waar ik ook voor review dus dat Was een mazzeltje. Maar persoonlijk vind ik die qua kleuren ook beter passen bij Europese lichte huidjes. Ik heb zelf een hele lichte huid, L’Oréal en Yves rocher maken het mij behoorlijk moeilijk met hun lichtste tinten helaas, alsnog te donker en te geel 🙁
  Bij jou past hij perfect, mooie dekking!

 7. 17 maart 2016 / 12:49

  Ten eerste: wat een mooie foto’s Linda! Door jouw review word ik hele nieuwsgierig naar dit product. Heel toevallig ligt hij in mijn reviewbakje en ga ik hem binnenkort uitproberen :). Maar mijn verwachtingen zijn nu al hoog. Ben benieuwd!

 8. 17 maart 2016 / 10:58

  Wat een mooi effect, leuk ook om te zien dat steeds meer merken nu uitkomen met zo’n cushion foundation

 9. 17 maart 2016 / 10:38

  Wauw, ik vind het effect echt heel mooi, ondanks dat hij nu een tikje te donker is. Ik heb laatst die van L’oreal gekocht, ik ben heel benieuwd, ik moet hem namelijk nog testen. x

 10. 17 maart 2016 / 08:05

  Ik lees over de cushion foundations nu veel goeds. Ik vind het effect erg mooi en ben nu zelf nieuwsgierig geworden naar deze foundations. Nog even wat bruiner worden en dan is de kleur perfect voor je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Marc Jacobs violet lifetsyle by linda
Violet by Marc Jacobs

Luxe en met name exclusieve items, ik word erop aangetrokken als een bij tot honing. Zeker wanneer het van de...

Sluiten