Beauty favorieten april

We hebben een bizarre maand april achter de rug! Van terrasjes pakken in de zon tot sneeuw op Koningsdag, the weather was playing a game with us. Het werd een hele zoektocht in mijn kledingkast, van leuke shirts, jurkjes en zomerse parfums gaan we terug naar gebreide truien en dikke winterjassen en rode lippen. Maar om het vooral lente achtig te maken, te houden, om de bloesem eer aan te doen ben ik zeker mijn fijne lente accessoires blijven gebruiken en deze deel ik vandaag graag met jullie.

 

Beauty favorieten april

 

beauty favorieten april, lifestyle by linda, lush, prince charming, ocean salt

 

Om mijn onzuivere huid een boost te geven breng ik Ocean salt een paar dagen achter elkaar aan voor het slapen gaan. Het zout reinigt en zuivert mijn wondjes en laten onzuiverheden als sneeuw voor de zo’n verdwijnen. Omdat het een Scrub is scrub ik mijn huid de eerste avond en breng ik hem zachtjes aan op de andere avonden. Mijn huid vind dit heerlijk en knapt iedere ochtend zienderogen op!

 

Prince is mijn nieuwe vriend voor onder de douche, in een handomdraai zorgt hij voor gladde en mooie benen en oksels. Omdat er zoveel verzorgende boters in zitten merk ik dat mijn droge huid er beter verzorgd uitziet en zachter aanvoelt. Ook zo fijn!

 

beauty favorieten april, lifestyle by linda, fres, moschino

 

Moschino did it again en het nieuwe Fresh Couture parfum is een echte must have geworden. Zo leuk om te zien dat dagelijkse items hun weg naar de haute couture vinden en daarmee nu pronken op de kaptafels van vele meisjes en vrouwen. Het parfum is fris en heb ik veel gedragen de afgelopen tijd.

 

beauty favorieten april, lifestyle by linda, naked basics, urban decay,

 

Mijn liefde voor koele tinten en matte oogschaduws groeit met de dag. Hierdoor laat ik eigenlijk veel paletten links liggen en is het Urban decay Basics palette (de eerste) mijn holy grail van de afgelopen tijd. Mijn signature look is niet compleet zonder W.O.S. en Naked 2 op mijn oogleden. Zeker nu ik na een kleur analyse weet dat ik mijn huid het beste uitkomt met koele tinten kan ik in het vervolg nóg betere keuzes maken als het op make-up aankomt.

 

beauty favorieten april, lifestyle by linda, daisy, marc jacobs, benefit, hoola, dew the hoola,

 

Moschino Fresh is fijn, maar Marc Jacobs Daisy blijft een all time favorite. Het zachte bloemige parfum doet mijn humeur iedere dag weer goed. Maar ook Dew The Hoola van Benefit weet mijn huid van een fijne bruine tint te voorzien wanneer ik deze nieuwe vloeibare bronzer aanbreng. Samen staan ze ook mooi te zijn op mijn kaptafel, ik blijf namelijk echt een sucker voor mooie producten.

 

beauty favorieten april, lifestyle by linda, marc jacobs, fossil watch

 

Het is geen beauty product, maar wel een fijne nieuwe toevoeging aan mijn sieraden stash (die ik ook duurzamer ga maken) en dus meer zal gaan investeren in kwalitatief goede sieraden. Dit pareltje van Fossil met haar klassieke uiterlijk is zo’n fijne toevoeging. En sinds ik deze Enamored nagellak van Marc Jacobs (in Fluorescent Beige) heb ik nog nooit zoveel complimentjes gehad over mijn nagellak. Ik ben verliefd op de formule, de kleur en het feit dat Marc Jacobs Beauty vooral niet op dieren test.

 

Wat is jouw ultieme favoriet van april?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 18:23

  De Ocean Salt van Lush wil ik ook wel gaan aanschaffen, klinkt erg goed! De Moschino parfum heb ik ook, hij ruikt écht zoooo lekker.. 🙂 Mooie favorieten heb je!

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2016 / 14:08

   Ocean Salt is niet voor niets al lange tijd een favoriet van mij, en ben erg benieuwd wat jij ervan vindt!

 2. 1 mei 2016 / 07:08

  Wat een fijne favorieten heb je <3 Ik ben echt jaloers op je MJ nagellakje. De verpakking is zo mooi en luxe!

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2016 / 14:14

   Liefde voor deze nagellakken, ze zijn echt zo mooi dat ze haast zonde zijn om te gebruiken! haha

 3. 1 mei 2016 / 01:04

  Ben zo nieuwsgierig naar dat luchtje van moschino. Vind die fles echt briljant!

 4. 30 april 2016 / 21:59

  Wat een mooie producten heb je in je stash. Dat horloge vind ik super super mooi! Xoxo

 5. 30 april 2016 / 15:13

  Mooie foto’s heb je gemaakt, de producten van Lush ga ik zeker proberen.

 6. 30 april 2016 / 12:36

  Mooie favoriet heb je. Fresh Couture parfum vind ik erg goed nagedachte parfum.

 7. 30 april 2016 / 12:06

  Mooie items! Het Fossil horloge vind ik super mooi. Staat je ook heel stijlvol. Een van mijn favorieten van deze maand is ook Dew the Hoola van Benefit, vooral op grauwe dagen pepte ik mijn (voor mijn doen) bleke huid er een beetje mee op.

 8. 30 april 2016 / 10:20

  Het palette blijft prachtig en de producten van Lush hebben gewoon al een uitstraling dat ze heerlijk zijn hihi!

 9. 30 april 2016 / 10:07

  Wat een mooi lijstje met favorieten, voorzien van prachtige foto’s. You did it again, as always.. 🙂 Ik vind je horloge van Fossil echt heel erg mooi. Fijn en klassiek en ook ontzettend stijlvol!

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2016 / 14:15

   Thanks a lot, wat een enorm mooi compliment! <3

 10. 30 april 2016 / 09:13

  Wat een heerlijke favorieten allemaal zeg :-)! Mijn ultieme favoriet afgelopen maand was mijn MAC x Ellie Goulding Only You lipstick. Perfecte kleur voor de tijd van het jaar :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sydney Australië Australia travel guide
10 x doen in Sydney Australië

In New South Wales vind je de veelzijdige stad waarvan vele denken dat het de hoofdstad is van Australië, Sydney....

Sluiten