Lush Prince Scheercrème

Met mijn gevoelige huid was het haast een onmogelijk opgave om een scheerschuim of gel te vinden die mijn huid na het scheren niet achter zal laten met rode vlekken, bulten en ingegroeide haren. En om heel eerlijk te zijn gebruik ik die producten al jaren niet meer. Tijdens mijn tweede reis door Australië samen met twee nichtjes leerde ik de simpele, budget vriendelijke manier van scheren met slechts wat (Zwitsal) douchegel. En dit gaat al jaren goed. Na een kennismaking met Lush Prince realiseer ik mij heel goed dat het ook anders kan. Want Lush Prince is namelijk niet alleen voor mannen met baarden!

 

Lush Prince Scheercrème

 

Lush Prince scheercrème

 

Scheercrème in een potje, als Lush ergens goed in is, dan is het wel in het opnieuw uitvinden van dagelijkse producten. Juist doordat mijn huid zo over gevoelig is en slecht reageert op de veelgebruikte (en door reclame gepresenteerde) producten wilde ik het graag eens over een andere boeg gooien. Deze scheergels schuimen rijk en hebben een overweldigende geur. Iets wat mensen vaak aannemen als juiste werking van een product. Dat het vaak juist die toevoegingen zijn die ervoor zorgen dat jouw huid zo snel geïrriteerd is na het scheren, wordt vaak niet gezien.

 

Lush Prince scheercrème

 

Prince is verrijkt met sinaasappelbloesem, Rozenwater, Cacaoboter, Amandelolie, Lijnzaadgel, Bijenwas, Zoete sinaasappel olie en Mandarijn essentiële olie. Het zijn voornamelijk verzorgende, verzachtende en voedende ingrediënten waar je huid die altijd wel licht beschadigd wordt door het scheren, heel erg blij van wordt. Lush Prince is niet alleen voor mannen met of zonder baarden, maar kan je als vrouw zijnde ook zeker gebruiken voor de benen en oksels. Persoonlijk werkt het iets minder voor mij op mijn bikinilijn.

 

Lush Prince scheercrème

 

Je brengt slechts een dun laagje Prince aan voor een scheerbeurt. Voor wie gewend is om met scheerschuim of een scheergel zich te scheren kan deze manier van scheren wel even wennen zijn. Er komt namelijk geen rijk schuim bij kijken (serieus, daardoor kan je al helemaal niet zien wat je aan  het doen bent: wondjes alert) en geen dikke laag op je huid te liggen.

 

Lush Prince scheercrème

 

Prince is wit van kleur en vrij romig en vol van structuur. Hierdoor glijd jouw scheermes moeiteloos over jouw huid heen. De geur is vrij natuurlijk, dit komt door een mix van vetiver, rozen en oranjebloesem.

 

Lush Prince scheercrème

 

Tijdens het aanbrengen op de huid kan hij in contact met water haast transparant worden, maar je kan wel nog goed zien waar je gebleven bent.

 

Lush Prince scheercrème

 

Lush Prince is een uitkomst voor wie af wilt stappen van de haast chemische scheergels die je huid ook nog eens uitdrogen en die ons voorgedaan worden als beste optie. En zeker voor wie een gevoelige huid heeft die al snel geïrriteerd is na het scheren. Lush Prince werkt fijn, is zuinig in gebruik en laat jouw huid na het scheren zacht en gevoed aanvoelen. Je scheermesje moet je hierna wel even goed schoonmaken, ik merk dat de resten van Prince makkelijk tussen de mesjes blijven hangen. Maar met goed afspoelen is dit zo verholpen. Geef jij om jouw huid en is prince niet helemaal jouw ding? Dan heeft Lush nog een hele reeks scheercrèmes en zepen die zeker niet alleen voor mannen zijn!

 

Lush Prince is vegetarisch en verkrijgbaar bij de Lush verkoop punten voor €10,95 voor 100 gram en €20,95 voor 225 gram. 

 

Welke producten van Lush gebruik jij graag?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

9 Reacties

 1. 20 april 2016 / 06:48

  Ziet er goed uit, ik heb ooit ook eens een scheercrème van Lush geprobeerd en vond hem heel goed. Nu ben ik vooral fan van de bath bombs en maskertjes. (:
  Liefs,
  Yara

 2. 19 april 2016 / 23:11

  Ik heb enkel nog maar bruisballen en lipscrub gekocht, maar dit lijkt me ook leuk! Je productfoto’s zijn trouwens echt top.

 3. 19 april 2016 / 22:06

  Dit klinkt echt als een heerlijk product. Het lijkt me oprecht lekker om me met deze crème te smeren. Ik heb namelijk echt een hekel aan die chemische scheergels. Bah!

 4. 19 april 2016 / 18:45

  Oeh hier ben ik wel erg benieuwd naar. IK ben altijd bij mijn vertrouwde satin venus gebleven haha

 5. 19 april 2016 / 10:16

  Zo fijn dat je dit reviewt Linda! Ik heb ook een gevoelige huid en kan altijd goede verzorging en producten gebruiken. Ik zal er vast aan moeten wennen dat hij niet zo schuimend is, maar dat moet vast goed komen. Jammer dat hier geen Lush zit, maar mocht ik in de buurt zijn, dan wil ik er even naar kijken. Ook of de geur wat voor me is :).

 6. 19 april 2016 / 10:11

  Het is voor mij echt weer hoogtijd om een bezoekje te gaan brengen aan LUSH! Fijne review Linda x

 7. 19 april 2016 / 08:49

  Ik kom echt te weinig bij Lush, maar de producten zijn ZO lekker!

 8. 19 april 2016 / 07:18

  Ik gebruik allen scheergel in de zomer, een (volgens mij) vrij chemische die het op mijn huid toch goed doet. Deze klinkt ook wel fijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifetsylebylinda.nl
Kan een lichaam zichzelf van binnen uit genezen?

Terwijl ik maandag en dinsdag aan het bijkomen was van de fair And slow fashion bloggers Tour door Utrecht van...

Sluiten