Mijn nieuwe Fossil Jacqueline horloge

 

Mijn nieuwe Fossil Jacqueline horloge

 

 Fossil watch, lifestyle by lindaFossil Jacqueline, lifestyle by linda

 

Omdat juwelen jouw stijl reflecteren en jij je kan kleden naar hoe jij je voelt, vind ik het persoonlijk ook heel erg fijn om af te kunnen wisselen. Iets wat natuurlijk een luxe positie is als het kan. Ik snap dan ook best goed dat mensen voor budget sieraden gaan, wat ik overigens ook erg geschikt vind voor het maken van foto’s voor mijn blog, je kunt er simpelweg meer kopen voor veel minder geld. Het nadeel van deze sieraden is alleen wel dat ze snel verkleuren, zeker als het om rose gouden juwelen gaat. Dat is ook de reden dat ik ze voor fotografie gebruik, en liever niet op dagelijkse basis.

 

Fossil watch, lifestyle by linda

 

Ik was er dus zeker van dat mijn nieuwe horloge er ook een van goede kwaliteit zou moeten zijn. Niet alle merken werken al met het fair fashion principe, maar mocht je dan opzoek zijn naar een nieuw horloge, laat ik hem dan omdopen tot een slow fashion item zodat ik er veel langer plezier van zal kunnen hebben. Net als dat ik nog steeds plezier heb van juwelen die van mijn beide oma’s komen. Ik vind dat stukje geschiedenis juist zo leuk!

 

Fossil watch, lifestyle by linda

 

In mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij de Fossil dameshorloges. Dit was voor mijn Marc by Marc Jacobs liefde geboren werd eigenlijk altijd wel mijn go-to brand als het op sieraden en portemonnees aankomt, ook als cadeaus voor Thomas.

 

 Fossil watch, lifestyle by linda

 

Het model van mijn nieuwe horloge doet mij erg aan de Daniel Wellington horloges denken die de laatste tijd ook enorm toenemen in populariteit. Dit horloge draagt de naam Jacqueline (ik ben dol op sieraden die een naam hebben) en heeft een vrij klassiek uiterlijk en voelt hierdoor een stuk volwassener aan. Hij (of eigenlijk zij) heeft een dunne sierlijke bruine leren band, met een mooie sluiting, en heeft een sierlijk en minimalistisch rose gouden uurwerk wat overigens ook de datum laat zien.

 

 Fossil watch, lifestyle by lindaFossil horloge, lifestyle by linda

 

Wat ik erg leuk vind is dat je ook steeds meer rose goud terug ziet in de collectie van Fossil horloges. Het geeft zo’n mooie warme uitstraling aan een sieraad. Het armbandje wat ik naast het horloge draag is overigens ook van Fossil, en past er perfect bij.

 

Fossil watch, lifestyle by linda, horloge

 

Alhoewel ik ook lang budget sieraden heb gebruikt, en ze nog steeds thuis heb liggen, ben ik van plan mijn stash verder uit te breiden met kwalitatief goede sieraden. Zeker omdat ik mij er steeds meer van bewust wordt dat niet alles wat ons plezier geeft onder eerlijke omstandigheden wordt gemaakt. Daarom wil ik de slow fashion trend verder doortrekken in mijn sieraden stash (iets waar ik gelukkig al mee op de goede weg was) en deze nog eerlijker en duurzamer maken.

 

Op de website van Horloge.nl vind je horloges van vele mooie en kwalitatief goede merken als Fossil, Marc by Marc Jacobs, Casio en Daniel Wellington. 

 

Koop jij kwalitatief goede juwelen of maak jij graag gebruik van goedkopere sieraden zodat je veel kan afwisselen? En denk jij daar weleens over na als je iets ga kopen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 23 april 2016 / 23:10

  Wat een mooie horloge zeg. En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! -x-

 2. 20 april 2016 / 17:31

  Mooi!! Echt heel chique ook 🙂
  En ik ben blij dat ik niet de enige ben die het meerwaarde vindt hebben als iets een naam heeft, haha!

  Liefs!

 3. 20 april 2016 / 11:19

  Wat een super mooi klassiek horloge! Handig dat je er ook de datum op kunt zien.
  Ik koop heel weinig sieraden en wanneer ik ze koop zijn de redelijk betaalbaar. Op de een of andere manier geef ik op sieraden gebied weinig geld aan mijzelf uit 😉 .

  Ik bestelde laatst ook een rosé-gouden horloge. Meestal heb ik of gouden of zilverkleurige horloges, maar ik wilde dit keer eens wat anders.

 4. 20 april 2016 / 09:22

  Mooi horloge! Extra leuk vind ik dat het bandje zo dun is, dat maakt hem super chique. Ik ben zoiezo dol op Fossil

 5. 20 april 2016 / 06:49

  Wat een mooi, classy horloge!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lush Prince scheercrème
Lush Prince Scheercrème

Met mijn gevoelige huid was het haast een onmogelijk opgave om een scheerschuim of gel te vinden die mijn huid...

Sluiten