Een hoofd vol dromen | Een kleine vertelling

Met mijn hoofd vol dromen loop ik mijn lichaam regelmatig voorbij. Noem het dwaas, koppig of dom, waar een wil is zoek je vaak een bijpassende weg. Afgelopen week was de week ná mijn drukke week vol blog bezoekjes aan het mooie Amsterdam. En dinsdag telde ik daar een fijne blogger meeting in Amsterdam bij Blogsociety bij op. Wat is het toch heerlijk én inspirerend om met een 8 tal bloggers in een kleine ruimte te zitten en non stop over bloggen te praten en te discussiëren. Nu was ik al rete trots op mijn lijf dat hij dit tempo bij kon houden, de nasleep lijk ik altijd weer te vergeten. Met de vermoeidheid komen namelijk ook weer wat nare klachten opspelen waarvan ik de nare (maar meestal heel fijne) eigenschap heb ze eigenlijk gelijk te vergeten als ze weg zijn. Zo’n typisch, oh ja, dat is waar ook momentje.

 

Een hoofd vol dromen

 

En dus kwam er van mijn Koningsdag plannen niets terecht en bestonden mijn dagen uit enthousiast aan de dag beginnen om vervolgens aangekleed en opgemaakt aan een Netflix marathon te beginnen. De koek was op. Maar aangezien afgelopen Koningsdag kouder was dan afgelopen kerst (believe me, daarvan alleen al ga je toch van steigeren?) heb ik er denk ik ook weinig aan gemist. Zo’n principe kwestie waar ik zelf niet onderuit kom. Mijn wanderlust steekt de kop op als ik overal de mooie bloesem zie en mij bedenk dat ik deze altijd nog eens in Japan wil zien. Net als de herfst met zijn mooie rode kleuren. Mijn portemonnee maakt haast een angstig sprongetje in mijn tas als hij van al mijn reisplannen hoort. Eerst maar eens wat gaan werken, sparen en die reizen zal ik één voor één vast nog eens gaan plukken. Maar voor nu sta ik vooral te popelen om met mijn blog oogst van vorige week aan de slag te gaan (hello pretty nieuwe producten die niet alleen mooi van buiten zijn, maar ook van binnen!). En werk ik aan een speciaal project wat in de week van 12 mei gelanceerd gaat worden. Maar wat dat is, dat hou ik nog even geheim!

 

Om mijn wanderlust even te stillen ga ik vandaag genieten in het prachtige Antwerpen. Het is zo’n fijne stad waar ik eigenlijk veel te weinig kom. Even mijn hoofd leeg maken en mooie gebouwen bekijken. Heerlijk. Nu ik dit schrijf heb ik er al helemaal zin in.

 

Vertel eens, wat houd jou bezig de laatste tijd?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

4 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 20:09

  Dromen van reizen dat is iets dat mij de laatste tijd ook erg bezighoudt zeker na al dat grauwe herfstachtige weer. Gelukkig hadden we vandaag weer een lichtpuntje: van deze prachtige lente dag kreeg ik enorm veel energie. Ik ben benieuwd naar de mooie producten die je deze week meekreeg. Leuk dat je vandaag in Antwerpen was (goede dag uitgekozen qua weer!), ik zou binnenkort ook wel weer eens die kant op willen gaan.

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2016 / 14:08

   Het weer was inderdaad fantastisch, daar hebben we echt mee geboft en vandaag weer! En ik ben het helemaal met je eens dat mooi weer energie geeft! <3

 2. 1 mei 2016 / 12:42

  Haha heel erg herkenbaar, vooral als je dan die prachtige bloesems ziet en denkt, ja ik moet toch echt gaan reizen! Ik was de afgelopen weken erg druk met examens en heb nu eindelijk weer tijd om leuke blogs te lezen en zelf te schrijven. Veel plezier in Antwerpen! <3

  • Linda
   Auteur
   2 mei 2016 / 14:09

   Heerlijk dat je nu weer de tijd hebt om te doen wat je leuk vind, en het weer is ook nog eens prachtig. Geniet ervan! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
beauty favorieten april, lifestyle by linda
Beauty favorieten april

We hebben een bizarre maand april achter de rug! Van terrasjes pakken in de zon tot sneeuw op Koningsdag, the...

Sluiten