Daisy | Marc Jacobs review

Daisy van Marc Jacobs, een bekend, klassiek en goed ontvangen parfum. Het bekende goud gelige parfum met een gouden dop waar daisy’s uit komen groeien, wie kent het niet? Ik kreeg deze Eau de Toilette voor mijn verjaardag. En vandaag heb ik de mooie foto’s en een review voor jullie!


daisy Marc Jacobs Review Blog

Mijn eerste Daisy
Op mijn verjaardag heb ik deze heerlijke parfum van Marc Jacobs gekregen. Het welbekende parfum versierd met daisy’s op de dop. Alleen al op het flesje word je gelijk verliefd en Daisy is dan ook al jaren mijn favoriet. Maar op de een of andere manier heb ik hem nooit voor mijzelf gekocht. Ik weet nog goed dat ik in Australië in een parfumerie stond. Hier stonden de Marc Jacobs luchtjes tussen de goedkopere luchtjes, en de prijs was ook aanzienlijk lager dan de prijzen die wij hier voor parfum betalen. Helaas had ik al flink overgewicht en heb ik het parfum laten staan. En op de een of andere manier geef ik vaker luchtjes dan dat ik zij voor mijzelf koop.

Je kan je nu misschien wel voorstellen hoe happy! -met het Happy deuntje van Pharrell in je achterhoofd- ik was toen ik eindelijk mijn eigen flesje in mijn armen kon sluiten. Genoeg gezwets, tijd voor een serieuze review!

daisy Marc Jacobs review blogHet parfum met de verpakking, deze is ook mooi versierd met de vrolijke daisy’s!

Daisy Marc Jacobs Blog review

daisy Marc Jacobs review blogHet parfum is net als Marc Jacob en zijn ontwerpen, al een klassieker op zich. De geur wordt omschreven als fruitig en bloemig. Een lichte, verfrissende geur die je doet denken aan een hele mooie jonge lentedag waarop de eerste zonnestralen op de aarde verwelkomd worden.
De hoofdingrediënten van dit parfum zijn witte margrieten, vanille, fruit en viooltjes.

daisy Marc Jacobs Review Blog

Conclusie
Ik vind het een heerlijk, licht parfum maar wel krachtig. Het is een geur die mij prikkelt en vrolijk maakt. Een parfum wat zeker geschikt is om iedere dag te dragen.
Daisy by Marc Jacobs blog review

Welk parfum van Marc Jacob is jou favoriet?

signature Lin

Je kunt mij ook volgen op Bloglovin‘, Twitter en op Instagram.


Dit artikel is gedeeld op:

Delen:

23 Reacties

 1. Sadat madani
  25 februari 2017 / 14:10

  It’s very good.l like it.?????

 2. 4 februari 2014 / 17:03

  Ik heb zelf nog geen geur van Marc Jacobs, maar mijn kleindochters hebben Daisy voor Kerst gekregen, het ruikt heerlijk.

 3. 2 februari 2014 / 09:49

  Hee meis, fijne review heb je geschreven! Met mooie foto’s 🙂 altijd leuk om naar te kijken! Ik vond ‘m zo leuk dat ik dit artikel vandaag bij mijn favorieten in mijn linkparty heb genoemd! Hopelijk vind je het leuk!

  Liefs x Rosie

 4. 31 januari 2014 / 20:12

  Ik heb wel een paar keer een testertje hiervan gehad en vond hem erg lekker maar op de een of andere manier is het er nog nooit van gekomen om een flesje te kopen. Kom dan toch vaak bij mijn vaste geurtjes van Dior, Paca Robanne en Hugo Boss terecht…

  • 31 januari 2014 / 22:35

   Het zijn in ieder geval merken die niet onder zullen doen! Hihi

 5. 31 januari 2014 / 18:21

  De flacon is echt pure liefde! Mocht je hem ooit helemaal opmaken en de flacon weg willen doen.. Denk dan eerst aan mij hihi! De geur vind ik zelf zo uit het flesje ook super lekker maar helaas ruikt ie op mijn huid niet zo lekker meer 🙁

  • 31 januari 2014 / 22:36

   Ik breng parfum eigenlijk nooit direct op mijn huid aan, maar op mijn kleding. Misschien werkt het zo wel voor je? Of is de parfum door zonlicht overstuur gegaan?

   Ik zal dan zeker aan je denken, maar gok dat ik tegen die tijd mijn eigen bloembakken eerst zal vullen met de flesjes haha

 6. 31 januari 2014 / 10:45

  Het flesje alleen al is echt geweldig en de geur ook! Mooie foto’s heb je gemaakt!

  • 31 januari 2014 / 12:05

   Dank je wel! Ik begin het binnen fotograferen steeds beter onder de knie te krijgen en daar ben ik erg blij mee 🙂

  • 31 januari 2014 / 12:06

   Thanks, met perfect ligt maak je gelukkig mooie foto’s 🙂

  • 31 januari 2014 / 12:07

   Dit is er een die je neerzet en nooit meer weg doe hihi

 7. 31 januari 2014 / 08:30

  Die doppen, van die flacons, …die zijn zo leuk!

 8. 31 januari 2014 / 08:18

  Ik ben gek op Daisy! Is zo’n lekkere geur!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Week 8: Boer zoekt vrouw | Lust, liefde of laten lopen?

Vorige week zagen wij hoe Aletta ging zwemmen met haar mannen, Wim handtastelijk werd, Johan een sport in beeld kanaal...

Sluiten